desember 2011

Godt nytt år

Til deg som følger min blogg, mitt liv. Jeg ønsker deg det beste i det nye året. Vi har sprettet den første champangen og skal snart spise. Spis, elsk og lev. Dette blir en knall kveld? Men enda viktigere et knall år.

2011 sep,okt,nov,des

September

Jeg var skolemotivert og hadde mye overskudd. Jeg tok meg t.o.m. tid til en tur alene til Madrid med søsteren min. Fra å ha vært ganske rolig, begynte Hercules å bli vanvittig aktiv. 

Oktober

Det ble kaldt og vi stakk derfor like gjerne til Sicilia. Vi hadde en fantastisk ferie, men når vi kom hjem ble det mye arbeid å ta igjen. Det er slik jeg liker det.  Størst av alt var å sette Hercules i barnehagen.

November

En sliten og lang måned, som alltid. Vi hadde mange flotte stunder sammen, som gjorde at vi kom oss gjennom uten noe deprisjoner.

Desember

Fester. Gaver. Gleder. Morro.

  

 

Et fantastisk år.

I let my beauty in your hands tonight

But eeey , remember to control yourself dear glitter and powder.

KJERRINGA

Kristian er i bakken mens jeg er hjemme og passer barn. Jeg har litt vondt  magen, så hadde ikke orket noen utflukt idag uansett. Jeg har akkurat lagt Hercules, så da tenkte jeg å begynne å ordne meg til ikveld.  Lakke negler,  fikse håret og huden.Greit med alt som er gjort. Slike ting er helt umulig å få gjort rett før kvelden når man har barn.

Dette er kjolen jeg har tatt med meg for kvelden: 2011 mai,juni,juli,august

Mai

 En måned med reising og kos. Jeg levde et motsatt liv fra mine venner, uten russefeiring og eksamener. Men en smakebit av russetiden fikk jeg med meg. 

 

 

Juni

Vi tok sommerferie tidlig og reiste avgårde til Kragerø, etter å ha festet fra oss i Oslo.Vi reiste med en smilende Hercules, eller Jonathan som vi kalte ham da.

 

 

 

Juli

En flott tid, med mye sommer. Vi var en uke i Spania og Frankrike, hvor vi hadde årets beste dager. Neste sommer skal vi tilbringe hele sommeren her. Vi hadde også noen flotte solskinnsdager i Kragerø.

 

 

August

 

Min lange ferie var over, da skolen stod for tur. Etter å ha ingen struktur i hverdagen i så mange måneder føles det godt å endelig ha en skole å gå til. 14.August ble Jonathan Hercules Martinius døpt i Uranienborg kirke, med en storslagen fest derpå.


To be continued...

24 hours left

Vi har vært å spist tapas på Cafeen, som var helt supert. Vi var til og med så heldige at Hercules sovnet i vognen etter å ha bært ham ut av bilen. Det var en utrolig hyggelig middag. Det aller beste var hvor morsom Kristian var, eller hvor godt jeg lo av ham!! Nå har vi lagt Hercules for natten( noe sent) og skal se på en film. Om det blir drama , som er min favoritt er noe usikkert. Nyt de aller siste 24 timene av 2011.

Den nest siste kvelden

Skal vi tilbringe på en restaurant som ligger rett oppe i lia her. Jeg har tatt på meg silke skjorte, men har selvfølgelig et fullt lag med ull under. Du vet, slik man kun gjør det på fjellet. ha en fin kveld!

Det er familie sin det!

Vi har vært på aketur rundt fra til butikk til butikk. Planen var å kjøpe inn alt idag til imorgen slik at vi kan slappe av hele imorgen. Vi kjøpte en ytrefilet til middag, ingridienser til eplekake og vanilje is og selvfølgelig masse champagne. Selvom man feirer nyttårsaften alene på fjellet er champange et must, ikke sant? Det eneste vi mangler nå er fyrverkeri, som vi også MÅ ha. Jeg gleder meg virkelig til imorgen nå. En fin aften med mini familien.

På aketuren ble vi glodd ned , absolutt alle snudde seg etter oss. Kanskje ikke så rart når man ser to så søte tasser komme syngende på et akebrett?

Takk nissene i Rugdeveien

Det var  ikke bare jeg som fikk meg ny pysjamas til jul, det gjorde nemelig Hercules og. Vi har brukt den hele julen, men jeg har ikke fått vist den før da det er UMULIG å skarpe gode bilder av en 10 måneder gammel gutt. Spesielt i pysj tiden av døgnet.

Pysjen er ikke ull, men verdens deiligste mykeste bomull.  Merket er  Lille Ba,  som er å få kjøpt blandt annet i Venner  I Hagen

 

 

 

EARLY MORNING

Ja, tidlig er det. Men så lenge jeg får sovet hele natten i strekk skal jeg ikke klage. Dessuten er det litt koselig  å stå opp tidlig og. Vi koser oss med te og julekaker, så at vi koser oss er det ingen tvil om!

Snakkes utover dagen.

WITH NO REGRETS TONIGHT

Nå må jeg legge meg. Jeg har sittet altfor lenge oppe å surret til å kunne klare å stå opp i harmoni med min sønn. Men det er vel ikke noe vits i å prøve å være perfekt før neste år? De siste dagene vi har igjen av året er jeg ikke streng på meg selv.(Jeg fikk ny pysjamas shors av mamma til jul. Den er fra BikBok)

 

Natti!

2011 Jan,feb,mar,apr

Januar

Den aller siste hele måneden min uten barn, men med stor mage. Jeg var spent, men fortsatt fjernt hvor kort tid det var igjen.
Februar

En kald og kjedelig måned , hvor jeg holdt meg mye inne mens jeg gikk rundt å ventet. Jeg måtte finne på noe å gjøre så jeg laget like gjerne en blogg.

 


Men så var ventetiden over 28.feb
 

 

Mars

Denne måneden var starten på alt det nye. Et nytt liv og alt skulle oppleves for første gang.

Første badFørste gang hjemmeFørste møtet med alle familiemedlemmerMin aller første trulletur, litt nervøs og utsød

April

Ting var ikke lenger skummelt, jeg hadde blitt trygg på meg selv i min nye rolle.Ønsket om å oppleve,sosialisere og ikke leve et baby liv, men å ha med babyen i mitt liv ble sterkere. 

 

To be continued...

FAMILIEN PÅ AKETUR

 

Etter å ha hvilt ltt etter den dramatiske skituren min dro Kristian og jeg ut med Hercules å akte. Her er en liten videosnurt.

 

 

 
Horeski

, var det jeg tenkte!

Dagens skitur (om man kan kalle det det) var akkurat slik som turene jeg har hatt angst for. Når vi hadde kommet er lite stykke avgårde på tur begynte det å blåse, jeg begynte å fryse på fingre og ører, jeg fikk gnagsår og det hele toppet seg når binningen gikk av skien hvert femte minutt. Det tok ikke lang tid fra jeg vurderte muligheten om å snu , til jeg faktisk snudde. Et valg jeg er meget fornøyd med nå, for nå skal jeg bare kose!! Ikke fæn om jeg tvinger meg til å ha de jævelig når jeg har valget, ingen skitur er verdt det. Haha uffameg, jeg får være bedre utstyrt med utstyr og vilje neste gang.

Før

Etter

Louise

Sol i sinnet

(utsikten fra soverommet)

Idag er det nesten klar himmel her på Beito, fantastisk. Vi tenker oss ut på en liten skitur først og senere idag ut å kake med brumlemann. Resten av gjengen her oppe drar hjem imorgen, så det er det ikke sikkert at vi får gått på noe mer ski, om vi ikke får tak i noe pulk. Nyt dagen!

:)

Instagram

Jeg har fått en ny obsession her oppe på fjellet,en app obsession. Jeg har sitter i flere timer å redigert iPhone bildene mine i instragram.

Hvilket er din favoritt? Jeg tror jeg likte best det av ansiktet til Hercules...

Louise

Etter skituren

Min lille hund som var med på en hel 2 mils skitur. Flinken.

NÅ: Boller og kakao

Fin fin utsikt ( Om man liker å nyte boller etter en lang skitur mens man ser folk utenfor fortsatt slite)

Å gå på ski var bedre enn jeg kunne huske, døds deilig rett og slett. Jeg har hatt noen års pause fra ski, da jeg har hatt litt angst for det. Men nå er jeg tilbake. Både er angsten borte og jeg føler meg frisk igjen herlig.

God morgen!

Å våkne på fjellet er helt fantastisk, rett og slett noe magisk ved det. Kristian og jeg skal nå på en liten skitur, mens Hercules skal passes av farmoren sin. Det blir sansyneligvis ikke så lang tur, jeg er ikke akkurat verdens største ski elsker kan du si. Jeg gleder meg bare til å komme meg ut å være i frisk luft. Ha en god dag så lenge. Snakkes.

Arrived

Nå er vi vel fremme i vinterland. Bilturen var lang, men Hercules var rolig hele turen, så det forble en smertefri biltur. Vi har fått i oss middag og litt vin. Vinen gjorde meg helt gåen, så nå må jeg ta natten. God natt!

MIMRING

 setter vi oss i bilen etter noe forsinkelser. I mellomtiden mens jeg ventet så jeg på bilder fra forrige gang vi var der Vinteren 2009/2010. Det var en veldig annerledes og hyggelig tur Kristian og jeg hadde alene med den andre hunden til Kristian Lejah.Bye!

 

 
TIL FJELLS

Nå er bagene pakket (nesten) og vi stikker straks til fjells. Det er noe usikkert hvor lenge vi blir, trolig til etter nytt år , om vi ikke får noe barnevakt. Jeg gleder meg sikkelig til å komme meg bort og til ekte vinter. Det beste blir å leke i snøen med Hercules, om jeg orker da. Jeg er fortsatt litt syk, men ikke syk nok til å ikke kunne komme meg til fjellet.

Jeg er ikke sikker på om det er nett å hytten eller ei, men blir uansett mobilblogging:)

 
JULAFTEN I BILDER

Her er litt bilder fra Kristian,min og hercules sin jul sammen, som først ble tilbrakt hos mine foreldre , deretter hans.


Hercules og Mamma pyntet og spenteChampagne og en ny kar i stuen vår.Hercules (Bhg) sin gave til mamma og pappa sin.Lillesøsteren min Johanna Luca og hennes julegave.Hercules får dessert av sine tanter og onkelNam , masse dessertVi fikk heldigvis akkurat med oss nissen før vi måtte dra videre til neste hjemHA HA , Hercules sitt utrykk når han ser nissen!Første julegave i hus nr 2. var enfjernstyrt til, til alless glede......Hvertfall pappaes.Og ny broombroom fikk ham av farmoren og farfaren sin.

:)

 

 
TOPPEN/BUNNEN

 

Fra å ha følt en type utmattelse de siste dagene, utvilket det seg i går kveld til en natt over en bøtte og sovende på badreromsgulvet. Det værste med dette er at min lille baby på 10 måneder måtte dra i barnehagen (Ja, den er faktisk oppe i romjulen) . Det er så jævli bittert å  ha ham i barnehagen i romjulem, men Kristian måtte jobbe og orker såvidt å stå, så å passe på en baby er utenkelig.

 

 

Nå må jeg hvile litt mer ihåp om å få noe ut av dagen. Kroppen min lengter etter å gå ut i det fantastiske været, leke med babyboy og dra til fjells.

 
26.des.2011

 

 

 

 

 

Hei! Hvordan har julen vært for deg? Vi er nå hjemme etter en super hyggelig familie samling på en Gård i Vestby. Hercules ble litt utålmodig på slutten , så vi måtte dra når desserten kom :( . Julen er en fantastisk hyggelig , men gud så sliten jeg er. Fest dagen lang, hver dag tar på kroppen. Planen var jo egentlig å dra til fjells imorgen, hvilket jeg ror må utsettes. Jeg trenger virkelig en hviledag nå jeg, hahah!

Her er uansett litt bilder fra ikveld.


Masse god julemat.Morfar og hans tradisjonelle jule shot, verdens herligste mann<3Juletreet, som vi selvfølgelig gikk rundt.
Kusine Kjerstine og Marte   

Konstabel Kjers og megSinna Bobben 


Et ekte julehus.

 

 
2.juledag

Nå har vi en kose julemorgen med god mat og kakao, altså det beste. Vi skal på famileselskap senere idag, men vi skal først bare slappe av. Planen var egentlig å ake med Hercules med hans nye akebrett, men litt for lite snø til det her nede i byen. Ha en fin julemorgen.

Louise

All i want for christmas is you:

Min kjære familie.

God natt alle små troll. Håper dere har en fortsatt vellykket jul, med god familie og mat. Vi er en sliten liten familie som skal hjem, rett i seng. Natta fra alle oss<3

BLÅ

SkjortePatriziaPepe skjørtZARA
FØRSTE JULAFTEN MED BARN

 

 

I år var julen alt annet enn vanelig for meg. Det viktigste denne julen var at Hercules skulle ha det best mulig, hvilket han hadde. Han fikk uendelig med gaver, både som han kunne gå i og leker han kunne leke med og andre som han kunne vokse inn i. Julematen var også en stor suksee, men det kommer ikke som noen bombe, for fet mat er gutten glad i.

Som dere vet var vi først hos meg , deretter hos Kristian. Det fungerte strålende, sett bort ifra den lille knekken jeg fikk idet vi skulle dra. Det føltes så inmari brutalt å måtte dra fra sin egen familie midt under desserten. Jeg glemte det heldigvis med engang vi gikk inn døren hos Kristian, men akkurat å forlate hjemme ble verre enn jeg hadde trodd.   

Jeg var ikeldd Versace kjolen min og Hercules hadde på seg matrosdressen.

 

Nå er det tid for 1.juledag middag hos foreldrene hans med våre begge familier, men før det må jeg ta meg en liten lur. Antrekket har jeg klart, for jeg fikk enda en diamant ring i julegave fra Kristian. Ringen er diamanter og blå sapphire, derfor tenker jeg å kjøre et matchende antrekk!

Viser dere flere bilder senere:)

 

 

 
HA DET- En liten julehilsen:)

 

 

 

 
GOD JULEMORGEN!

 

Vi har feiret julemorgen i stuen med gløgg, lussekatter og gaver. At solen skinner varmer  mitt hjerte, det er så godt! Hercules har desverre vært våken i nesten hele natten, så jeg er litt nysgerrig på hvordan det blir med ham idag. Om han skal være sliten og sutrete er det utrolig kjedelig...... Men når han fikk sin aller første julegave noensinne var humøret på topp. Fadderen hans Jesper har vært i Australia denne høsten, og kjøpt med seg en koala bjørn til fadderbarnet sitt. Hvor søtt er ikke det? Hercules synes hvertfall det var veldig gøy!!

 

Nå skal vi opp til mormor å spise grøt<3

Ha en fantastisk jul så lenge!

 

 
WHEN YOUTH AND PLEASURE MEET

 

 

 

On with the dance! let joy be unconfined;

No sleep till morn, when Youth and Pleasure meet

To chase the glowing hours with flying feet.

 


 ~George Gordon, Lord Byron, Childe Harold's Pilgrimage

 

 
Gøy med juleforbredesler

Gla' gutt!

Kristian og jeg løper rundt i byen som to galinger, for å få de siste gavene på plass. Jeg elsker slike dager! Vi har to timer igjen på oss før vi må hente Hercules i bhg, no time to waste. Jeg kommer på i skrivende stund at jeg har glemt å tenke på antrekk til Hercules, ops! Haha, en stopp til på lista. Regner med at alle har en temmelig travel dag idag. Jeg håper dere klarer å la være å stresse, prøv heller å nyt det. Gaver, forbredelser og jul skal jo være gøy:)

Louise

:)

Hercules er levert i barnehagen, og mor og far skal kjøpe julegaver. Faren har nemlig ikke kjøpt en eneste gave enda. Vi må derfor være noe inmari effektive, kjappkjapp! Er dere ferdige med alle julegavene?

Ps. Håper dere like Jesper sine magiske jule ord i forrige innlegg:)

Louise

God bitte lille julaften

Livet er herlig. Kanskje fordi juleklokkene hammrer inn julestemmningen i full fartsgrense: med et jævelig godt forbildet i vente. Julienissen er nær og gyllende tider i vår vente. Gledelig jul og et eventyr i vell framtid. Dream. Belive. Create. Succed

Louise

HELLO PROMNå ble jeg endelig ferdig i all hastverk. Tror jeg ser nogenlunde OK ut , håper jeg! Lover å vise og oppadere dere imorgen, nå må jeg løpe!! 
God morgen alle snøengler

Jeg har ikke stått opp før nå, som vil si at jeg har vært oppe annen hver time i hele natt for å få Hercules til å sovne igjen. Idag morges var jeg så sliten at jeg møtte vekke storesøsteren min for å spørre om hun kunne ta ham litt, hvilket gjorde at jeg fikk noen timer med søvn. Nå har jeg ganske dårlig med tid, for vorset jeg skal på starter fire, og jeg har tusen ting å fikse før det. Men ey det er snø ute? Da ble det en hvit jul til slutt da, om det holder til lørdag!

Snakkes!

SE MIN KJOLE

Jeg er så heldig som har fått låne denne vakre kjolen av en venninne. Fikk bekreftet at jeg fikk låne den nesten med engang jeg hørte om ballet, sinnsykt deilig å slippe å stresse med kjolen rett før.  Det enste jeg har måttet bekymret meg for er om den sitter bra, og det fikk jeg bekreftet nå at den gjorde. Perfekt.

Håper det er flere som skal ha på seg lang kjole, ikke alle i de små sorte. Jeg tenker hvertfall når det er ball, ja da må man ha ordentlig ballkole!Tror du den kler meg?

 
 

ROLIG IDAG

Idag måtte jeg ofre treningen, slikt man må når man har sykt barn. Jeg forsøker å få til trening minst 3 ganger i uken , mandager, onsdager og fredager. Denne uken blir det nok umulig å få til. Imorgen får jeg ikke tid pgr av ballet , og på fredag regner med å være utslitt. Funker alltid dårlig for meg å trene dagen derpå. Jeg får satse på ski resten av ferien og etter nytt år blir det trening for fult igjen, da er det jo trening for sommerkroppen 2012!!


Tiril og Louise sommerbabes 2009

 

Nå må jeg hente ballkolen jeg skal låne, vil dere se?:)

MY BOOTS


Flere av dere har lurt på hvor jeg har kjøpt skoene på bildet ovenfor. Sannheten er at jeg fikk dem av moren min ifjor, og hun kjøpte siste par i butikken Bitten på Høvik. Men i forbindelse jakten på de perfekte penskoene jeg hadde forrige uke, kom jeg over dem  på Lille Vinkel sko på Majorstuen. Altså de finnes fortsatt i butikk!!

De finnes der både i beige (som jeg har), brune og sorte. Håper det var til hjelp for noen;)

 

 

Change of plans

Gullet har fått feber stakkar. Det blir selvfølgelig ingen restaurant eller by tur nå, men vi lunsjer derfor heller hjemme. Vi hadde forsovet glemt vognen i barnehagen, så hadde vel vært vanskelig å traske rundt i byen uansett. Artig er det aldri når barnet er sykt, men litt koselig er det faktisk, for da er han så rolig og kosete. Louise

21.desember

Jeg må inrømme at jeg ikke klarte å levere Hercules fra meg til barnehagen idag. Vi skal heller kose oss med søsterne mine og mamma i byen. Det er jo ingen grunn til at han ikke kan få være med på det. Når jeg var yngre dro mormor , tanten min, kusinene mine, mamma og mine søstre på  Grand Hotel å spiste lunsj før jul. Den tradisjonen oppgikk når mormor ble altfor dårlig, slik alt bare ble slitsomt. Idag håper jeg at vi kan få til noe av det samme, selvom det aldri blir det samme.... This year I give it to someone special

Denne juleferien skal jeg bruke på sønnen min, få mest mulig tid med ham. Idag har jeg ikke sett ham siden idag morges, som føles uendelig lenge siden. Det er alt for ofte andre enn meg som henter ham i barnehagen, legger ham i seng og  gir ham middagen sin den siste tiden. Denne ferien har jeg lyst på minst mulig barnevakt, og mest mulig mammavakt. Jeg har tro på at det er sunt å ta imot masse hjelp, men noen ganger føler jeg at han og jeg får alt for lite tid sammen.  En av de nærmeste dagene tar vi ham ut av barnehagen for juleferien, og har ham hjemme frem til skolen starter 4.januar.

 

Dåpen til Hercules

Vi blir i Oslo på julaften som skal feires hos mamma og pappa, og så heldige som vi er har vi i år den store ære av å få besøk av farmor, farfar og mormor,  alle besteforeldrene på en gang! 1. juledag skal tilbringes med Kristian og min familie samlet (Første gang mamma og pappa hilse på Kristian var 1.juledag to år siden, så har nesten blitt en liten tradisjon) .

2.Juledag er en gammel tradisjon med min mors familie, som er super stas.

3.Juledag, da reiser vi opp på Beito for å feire nyttårsaften. Til Beito reiser vi vår lille familie på 4, da blir det bare kvalitetstid og leking i snøen med de nye julegavene til Hercules. Vi er noe usikre på om vi får gått på ski, da vi er litt redde for å sette Hercules i pulk, han er jo så liten og tenk hvor kaldt det er så nærme bakken/snøen. 

Jeg har store forhåpningen for denne ferien, mye kos og hygge med min kjæreste familie. JUL<3

 Skal du noe gøy i ferien?

 

En vår skoEr det galt å begynne å drømme om vår klær? Isåfall er jeg en smule loca. Jeg har nemlig forelsket meg i et par vår sko fra DNA. På bildet ser de litt maskuline ut , men det er de ikke i virkeligheten. Ser for meg at de passer til alle vårens nydelige klær, både en jeans eller hvit sommer kjole.
JULEFERIE

 

Endelig er det ferie, OG jeg har gjort meg ferdig meg årets julegaver. Det vil si kjøpt inn alt jeg trenger til å forbrede! Det er noen gaver som jeg skal lage selv i år (ikke kjipe hjemmelagde), som jeg nå har alle ingridiensene til. Jeg kan ikke røpe hva det er, da gavemottakerene sannsynlig leser bloggen. Lover å vise etter jul!

Itilegg til venner og familie skal jeg forskjellig fra tidligere år ( når jeg ikke hadde barn),  lage julegaver til barnehage tantene, rett og slett fordi jeg synes de er så søte:)

 Kristian og jeg dro først i Bogstadveien, hvor vi kjøpte julegver. Deretter tok vi oss en tur på Aker Brygge, i det vakre været. Noen ganger glemmer jeg hvor flott land vi bor i.

 
Mobilblogg

Nå skal vi lage middag til min etterlengtede søster. Hva annet enn god norsk salma er vel bedre å komme hjem til når man har vært lenge i utlandet! Vi skal forbrede den med avokado og ris til, type sushi. Hun sitter på flytoget nå, så om jeg skal rekke å ha det klart må jeg forte meg. Snakkes!

Hvor jeg skal?Trene vel! Nå som jeg er i så godt humør, skader det vel ikke å gjøre noe fornuftig. Har fortsatt en del high lighter i ansiktet etter å ha testet det ut, men hvem sier at det ikke er lov å ha litt ekstra sminke når man trener? hihi

 
VENUS

 

 

Et av produktene jeg dro med meg på lørdag var denne high lighteren, som kan brukes som øyenskygge, til lepper og på kinnbena. Det er selvfølgelig ikke et produkt som passer til hverdags sminken, men når man er keen på å skinne litt ekstra. Jeg vet hvertfall at dette kommer til å bli godt brukt til ballet mitt på torsdag. Da skal jeg ha en gul/gull aktig kjole, da er det å glitre det som glitres kan!


Det var utallige forskjellige farger å velge blandt hos Make-up Store, den jeg valgte er farge venus.

 

 

 
:DHei. Nå er jeg ferdig med min nest siste skole dag, yey. Gleder meg sånn til lange morgener  og hele dager med familien min. Når jeg sier familien min mener jeg ikke bare guttene mine, for idag kommer storesøsteren min hjem fra Madrid. Det føles nesten uvirkelig med alt som skjer for tiden, alt er så bra.  Har du noen gang hatt det sånn? Nesten litt skummelt.

Et bilde av Thea og meg som er super gira på VM finalen 2010 i Spania!

 

 
JULEFEST
Mange vennene mine har vært ute å reist dette halv året, så dette ble en form for reounion fest. Det var utrolig stas å se alle igjen, og høre fra forskjellige har drevet med. Noen har blandt annet vært å festet i N.Y, studert i Australia og hjulpet barn i Afrika , utrolig spennende og gøy å høre om. Alle reiser ut å opplever verden for å vokse,forrstå og finne sin plass i verden. Jeg derimot får ikke reist verden rundt, men jeg lever i en ny og annerledes verden  i Oslo. Igår kom vi frem til at det er noe av det samme!
Lucky

Livet mitt føles helt perfekt for tiden. Jeg har mase jeg gleder meg til og føler meg som verdens heldigste , som har de så gode mennesker rundt meg. Idag har kristian, Hercules og jeg vært rundt omkring i byen og handlet flere gaver til han lille. Vi har kjøpt mange gaver til ham allerede, men klarer ikke stoppe. Det er så inmari mye og så gøy å kjøpe gaver til ham, og tross alt hans første jul. Det jeg gleder meg mest til er å gi ham alle disse flotte gavene , som han kommer til å elske!!! Dere vet, en mors største glede er å se barnet sitt fyllt av glede. Louise

ANTREKKET

 

KjoleVersace skoAldo sminkeMake Up Store

Do you like?

 
Hallo og god morgen!

 

 


 

 

Kristian og jeg har akkurat spist en skjønn frokost, og skal nå avsted for å hente vår felles lille mann, og alle de andre tingene vi la fra oss igår. Jeg klarte å glemme mobilen min hjemme hos mamma og pappa og vi satt igjen bilen på Bygdøy, så det må bli en liten tur byen rundt. Over all forventning føler jeg meg pigg og rask, så blir nok en liten shopping runde idag og. Nuss

 

 

 

 

SNAKKES
, men først skal jeg rocke kvelden lang!
Som julaften

Wow. Så pent og heftig sminket som jeg er nå har jeg aldri vært før. Årets julekalender overgår seg selv, julekalenderen er tatt til et nytt nivå. Jeg er super fornøyd med resultatet, kan vise dere mer senere.

I prisen 490 kr på Make Up Store får man itilegg til å bli sminket lov til å ta med seg varer til samme verdi. Jeg kjøpte alt for mye, haha. Nå må det bli mye fest fremover.

Louise

I MIN LUKE

 

 

Idag var det min luke i kalenderer, og Kristian hadde kjøpt den perfekte gave for dagen. Gaven er et make-up kurs/ påføring og sminke, lucky me! Gleder meg til å få prøvd ut ny sminke, og kanskje bli insiprert til å sminke meg på en ny måte. Noen ganger føler jeg meg styggere etter å ha påført sminke, hvilket  er lite hensiktmessig. Om man førsk skal sminke seg og bruke dritt i ansiktet er det jo verdt å få det til optimalt.Imens jeg er å blir pen, skal Hercules og pappaen hans finne på noe gøy...

... Som hercules gleder seg sååå mye til.
Mitt juleverkstedIkveld har jeg helt for meg selv. Hercules sover, Bobben sover og Kristian er på et julebord. Ikke ofte jeg er alene, så nå skal jeg nyte roen med en kopp te og et lite juleverksted. Jeg har pleid å reise på en weekendtur tidligere år , så jeg har som regel kjøpt med meg julegaver fra utlandet. I år er jeg helt lost , uten anelse eller inspirasjon til gaver. Derfor skal jeg lage gavekort, og noen litt alternative gaver isteden for å kjøpe noe dritt. Ikveld er planen å lage noen fine kort  med en gave, som er en reise eller opplevelse:)

Ha en fin fredag!
16 cm

Ja, det ble den litt mer vulgære typen. Grunnen er rett og slett at kjolen jeg skal ha til er ganske lang og sofistikert, og da er det lov å kjøre på med noe litt mer utfordrene sko. Men disse skoene kan man ikke ha til hva som helst, om man vil sluppe å se ut som en hore. Alt handeler jobom balanse i et antrekk. Gleder meg til å vise dere hele antrekket! Louise

En optimal dag

Idag har Kristian og jeg vært på julehandel sammen. Vi har ikke vært alene sammen på år og dag, så det var ekstra hyggelig. Selvom vi var noe uenig i hva vi skulle kjøpe til Hercules. Vi er vel litt barnslige fortsatt begge to...

... Spesielt Kristian, for han løp rett bort til den største esken, med den tøffeste leken og var i ekstase over hvor kul gave han hadde funnet. Han hadde ikke anet hvor mye gøy det innebar å være far, haha! Men hvor mye glede en 9 måneder gammel baby får av denne gaven er jeg noe skeptisk til!

Jeg har verdens beste venninne, som har invitert meg med på spa. Så det er min neste destinasjon.Snakkes!

Louise

God morgen!

Jeg er verdens heldigste jeg, som våkner med dette lille vesenet båret inn på brystet mitt. De beste stundene med barn er på en tidlig morgen , da er barnet så rolig og så lykkelig over å få komme i ens armer. Om de ikke hadde blitt så rastløse etter en stund, hadde jeg blitt liggende å holdt rundt ham hele dagen. Louise

Nissegutt

Hercules var nok en av de fineste nissene i barnehagen. Han er ikledd sin fars gamle hjemmestrikkede genser og lue fra leketøysbutikken. De hadde visst fått besøk av nissen idag, som Hercules hadde syntes var kjempe spennende. Elsker å se ham glede seg over julen , selvom han ikke skjønner alt for mye enda. En ting er sikkert, og det er at han skal få de beste juleminnene , det skal jeg sørge for. Jeg er allerede igang med å overtale Kristian til å være julenissen på julaften. Louise

OUTFIT

KåpeZara jakkeBy TiMo bukseMos Mosh  skoChloe veskeLV
Min treningsmotivasjon

For meg handler mye av den ( noen ganger) gode trenings innsatsen mat, for når jeg trener tillater jeg meg selv å spise så mye jeg ønsker. En trent sunn fyldig kropp er det vakreste og mitt mål. Så når jeg ikke trener prøver jeg å passe mer på hva jeg spiser, men når jeg trener er nesten alt lov. Nå skal jeg hjem å spise en uendelig stor posjon mat , og nusse ihjel nissemannen. Can't wait!! Vil dere se bilde av ham?

Louise

Kjerring eller vulgær?

Nå skal jeg få ut all frustrasjonen min på Elexia. Har vært rundt om i byen på jakt etter sko og julegaver. Sko som ikke er super kjerring eller ultra vulgære virker umulig å finne. Jeg trenger nemlig noen sko som kan matche lørdagens versace kjole. Hvor er ting når man virkelig trenger dem. Louise

Hei julenisse-kostyme-jakt morgen

Etter å ha kommet meg gjennom en litt travel morgen, er jeg snart klar for litt juleshopping. Hercules skulle nemlig ha nisse fest i barnehagen, men kostymet hans var var hos hans besteforeldre. Så for å rekke festen og å hente kostymet ble det lite tid til annet. Men nå har jeg fått spist og stelt meg, morgen rutinene ble bare  utført i noe annerledes rekkefølge.
Har dere noen tips til hvor man kan dra for å finne de beste gavene?

IKVELD
Hercules og mamma klare for å bade!Liten mann i et stort bade kar, stor glede! Han er så søt, han er først litt skeptisk når han kommer i vannet, men etter en tid dundrer han løs som en galing.Nybadet og i pysjamasen.Kveldens høydepunkt. Hercules har lært seg å holde flasken selv.

 

Og nå skal Kristian og jeg nyte en rolig middag, mens baby sover.

 
I LIKE YOUR OUTFIT Jeg har blitt helt forelsket i bloggen til  Hanneli Mustaparta . Blandt de mange inspirerende bildene og outfitene på bloggen, satte bildene over seg spesielt godt i hodet mitt. Digger hele antrekke fra topp til tå . Dette er definitivt et antrekk man må la seg insipere av før man blir for gammel til det.
YOU BEAUTIFUL

 

 

God morgen! Som jeg hadde fryktet ble det lite søvn i natt,  jeg mistenker at det kommer noen tenner. Stakkar min lille baby som har vondt, og litt den trøtte mammmaen. Det passet jo litt dårlig at disse tennene måtte komme natten før en stor prøve. Resultatet må bli at jeg bryter med min anti-pepsi lov, alt for nydelige babyer!

 

 
VÅR LUCIA FEIRING

Det ble en liten Lucia feiring hjemme hos oss med lussekatter og sang. Om Hercules hadde vært en jente hadde jeg uten tvil kledd ham opp som Lucia, men siden han er gutt holder jeg litt igjen. Men selv uten noen utkledd Lucia ,  fikk vi en hyggelig 13.desember.

 


Du kan tro Bolla ble glad når han fikk en hel bolle, selvom han trives godt med kun rosiner og.Må inrømme at jeg ikke klarte å spise kun en , det er jo tross altkun en dag i året man spiser disse fristelsene, så lar det gå!"Vil du ha en, lillebror?"

Ellers har ikke Hercules sovet mer en 15 min iløpet av hele dagen. Vet ikke hva det kommer av, men han har kun sutret og neketet å sove i hele dag.Kanskje syk? Jeg krysser finerene for han ikke har et like dårlig sove hjerte inatt, det ville vært utrolig dårlig timing!

Natta

 
DAY DREAMERDet er altfor vanskelig å holde fokus på prøven, når det eneste som går rundt i hodet mitt er å reise. Hvor skal jeg, når skal jeg, med hvem skal med  sitter jeg å tenker meg ihjel på, eller drømmer meg bort i. Mitt drømme reisemål er å reise tilbake til Paris, byen jeg må bo i før jeg dør. Det andre stedet jeg drømmer meg bort til er Cadaques, hvor jeg har hytte. To steder som er mitt hjerte nært!

Hvor drømmer du deg bort?
ROSINBOLLA

Gjett hvilken liten krabat tantene  i barnehagen fant under bordet på rosin jakt under lussekatt bakingen?

 

 
Over halveis tiljulaften vel!!

Idag er det bare 11 dager til den store dagen, nesten litt skummelt hvor fort det går. Så det er bare å nyte det som er igjen! Idag må jeg øve til markedsføring, men imorgen skal jeg komme litt mer igang med juleshoppingen. Har holdt det litt på vent, da jeg kanskje skal en tur til Madrid før jul.

Nå tilbake til øvingen! Ciao
B U T T E R F L Y

Det er ingen hemmelighet at jeg har en stor begeistring for sommerfulger, nydelige skapeninger. Dette armbåndet fant jeg på Lindex i barneavdelingen. Ser for meg en klassisk sort kjole til, så får sommerfugles lov til å vise seg frem ekstra godt.
ET LITE MÅLTIDEtter skolen er jeg alltid super sulten, og må ha noe rakst, godt og enkelt. Derfor lager jeg meg noen gangen korn,cottage cheese, melk og blander med frukt. Spesielt greit er det også før trening, for det gir meg masse energi. Et lite måltid som smaker godt, og ikke trenger ikke mye forarbeid eller planlegging:) Denne uken skal jeg fortsette med trening 3 ganger i uken, men på gruppetimer. Å trene for seg selv kan funke noen ganger, men for at det skulle gitt resultater for meg måtte jeg ha hatt mer disiplin.
READ MY BLOG IN YOUR LANGUAGE
You may now transle my blog to your own language, by using google translate. You just select which language you prefer to read me in!
Anyone?
Outfit

Inatt sov Kristian, Hercules, Bobben og jeg over hos Kristian sine foreldre , for å gjøre idag enklere. Enklere ble det, men siden det ikke var planlagt måtte jeg låne K sine bukser...

... Som er en smule for store!

Louise

Mobilblogg

Hei! Idag er en av de dagene hvor jeg kommer vandrene inn i klasse rommet uten å være helt våken. Selvom Hercules sover gjennom hele natten igjen, er jeg trøttere enn goen gang. Det eneste jeg klarer å fokusere på er sengen min, og litt for lite skole. Må få meg en kaffe asap! Louise

Julestemning i heimen

Det er noen av dere som lurer på hvordan vi har det hjemme hos oss, så her er noen bilder av julestemningen hjemme i vårt hjem. Det er ikke meg, men min mor som står for innredningen. Jeg synes interiør er spennende, men ikke noe jeg brenner for.Jeg har aldri heller hatt helt muligheten til å innrede noe, da de jeg er omringet er så flinke. Men jeg gleder meg til den dagen jeg skal innrede min egen leilighet, en dag snart!
A YOUNG FEELINGJeg hadde en fryktelig festelig kveld igår med gamle gode venner. Som regel når jeg drar ut drar jeg rett hjem etter vorse, men igår kveld ble jeg med på house-party til mine gamle ungdomskole venner. Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg, men alt føltes som om det var 10.klasse igjen,som om ingenting var forandret.  Vi var så nære på ungdomskolen, men nå lever vi ganske forskjellige liv, så vi sees  nesten aldri lenger. Men når vi først gjør det har vi det gøy, vi er jo tross alt de samme som vi var da.
I HEART...

... både dama, sangen og videoen.
3. Søndag i advent


ToppGuess bukseMET


WOW, for en vakker dag det er idag, bare synd at jeg har sovet bort halve. Jeg har ingen store planer for dagen, kun kose med mine små menn. En hel kveld uten dem blir fort litt for gøy, så nå kjenner at jeg trenger en stor dose med bare baby kosing.
HAPPY AND LATE

Hei bloggen! Jeg er altfor sent ute for kvelden, som vanlig. Må slenge på meg ett eller annet, og løpe ut å hoppe i en taxi! Hva har man på seg når man skal se bra ,ut og det samtidig er så kaldt ute? 

God lørdag!
BALLKJOLE UTLEIE
Minner om at jeg leier ut kjoler til ball, har flere store flotte kjoler. Blandt annet er kjolen fra dåpen til Hercules også mulighet for å leie, se den HER!

Se flere bilder og mer info  HER

 

Kontakt : Louise2201@hotmail.com

 

LØRDAG!Hei og hopp!

Idag skulle bestevenninnen min ha en super lørdag, men siden Kristian har blitt syk, måtte jeg avlyse. Vi skulle ha en super spa morgen med trening, spa, bading, sol , mat og snakk, hvilket jeg hadde gledet meg uendelig til.  Spesielt siden jeg skal ut ikveld, da er det så deilig å føle seg ekstra fresh.  Istedet ble det en lang morgen , med familien min og god mat. Ikke så værst det heller.

Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg ikveld,har så lyst til å få til en rocka stil. Er keen på å se litt tøff ut!
 

OUTFIT
kKjoleMassimo Dutti tightsVera Moda skoZara 
Jule lunsjDet beste med å ha en jobbe hjemme fra dag, er lunsjene jeg spiser med mamma. Idag lagde vi (hun) en salat med juleskinke,spinat,salat, røbet, sylteagurk, dijon sennep og majones, smakte himmelsk. Julemat har jo rykte på seg å være så fet, men om man spiser det med riktig tilbehør trenger det ikke være så altfor ille.

 Men litt ekstra må man  få lov til å kose seg med i julen uansett , mener nå jeg:)
9.des 12.24


Jeg er super fornøyd med håret, føler meg ti ganger bedre nå. Når man blir blek hjelper det å lysne håret , for å ikke få altfor stor kontrast. Klippen ble ikke så stor forandring, trives for godt med det langt hår. Nå er jeg klar for helgen både psykisk og fysisk, hihi.

Har tenkt meg på en lang tur med Bobben, for å kjenne ordentlig på vinteren. Så lage meg en stor varm kopp te!
NAKENT

Det er synd at det ofte er de vulgære og harry som kaster klærne for kamera. I kalenderen Pirelle er det motsatt, der ser vi flere vakre modeller helt nakene uten klær og sminke, fremstilt på en flott og elegang måte. Personlig synes jeg bildene er utrolig flotte.


Se alle bildene HER!

Hva synes du?

 
 

1 ER GØY, 2 ER KRØLL

Idag er jeg barnevakt for min lillesøster, itilegg til å passe på min egen lille tass. Det er to verdens fineste små barn, men jeg vet med sikkerthet at to barn er ikke kun et barn til , men dobbelt så mye av alt. Kan ikke fatte å begripe hvordan min mor klare 4 små på en gang. Med et barn kan man jo fortsatt ha et liv ,men med mer enn det må du total forandre livet ditt, tror jeg...
MY BABY IN BLUE


For hver dag som går får jeg mer og mer kontakt med Hercules, og blir jeg mer og mer glad i han.Han er blitt et lite menneske, som skjønner mer og mer av hvordan verden fungerer.Og begynner å utvilke jeg-et.


Strømpebukse & skjorte fra Venner I Hagen og dress fra Junior.
Tufsen

Nå er jeg hos frisøren, med knallen full av folie. Trives best med langt litt mørkere hår, men ettersom alt er så grått fortsetter jeg med striper. Spørsmålet er hvor kort jeg skal klippe, veldig usikker.

Her er min lille tufs, hihi. Håret som har falt av , har nå blitt en liten tufs midt på hodet som står rett til værs!

Louise

HÅRETJeg føler meg som verdens heldigste jente idag, jeg skal nemlig til friøsren idag. Det jeg fryktet har nemlig skjedd, jeg har begynt å miste hår etter graviditeten... Ha ha ,jeg har små tufster som står opp her og der. Helt katastofe. Hva frisøren kan gjøre med det vet jeg  ikke, forhåntligvis noe! Min mor hadde akkurat det samme, men trodde jeg skulle slippe. Det er jo tross alt nesten 10 måneder siden jeg fødte.

Om dere lurer på hva som var det værst med graviditeten og fødselen, er det dette!

Noe må hvertfall gjøres før festsesongen, som starter lørdag!
GOD KVELD;)

Ha ha,En litt naiv meg trodde at jeg skulle få tatt bilder av de nye klærne til Hercules etter barnehagen. Nja, de var ikke akkurat like pene og rene etter en halv dag, så får vise dere imorgen! Utrolig hvor fort grisete ting blir når man er 9 måneder... Jo eldre de blir , jo mer griseri!;)

MY DRESS WISH

 

HER

 

HER

 

  

HER

 


HER

 

Fire kjoler, fire ønsker, fire gaver?

 
2011 STERKESTE ØYEBLIKK

De 45 mektigste bildene fra 2011 er rangert. Utrolig vakre, triste, flotte og ekstreme bilder. Jeg er helt satt ut, bildene har gjort et enormt intrykk på meg. Sterke bilder.


Nr.5

Anbefaler på det sterkeste å se HER!

 
Savner baby mat

Nå er det kun 45 minutter til skoledagen er over... Da skal jeg rett til barnehagen, også spise. Om du kjenner meg er jeg en person som ikke kan gå lenge uten mat i magen. Matgalskapen min har roet seg litt etter jeg sluttet å amme, men den sitter litt igjen psykisk. Nå har jeg ikke spist annet enn en manadrin siden frokos, hvilket jeg kjenner føles veldig rart. Snakkes hjemme. Louise

Hello there christmas

Nå er julefølelsen endelig helt complete. Fantastisk.

TØFF I PYSJAMAS

Natta <3
GOD KVELD!Hercules og jeg har ikke vært på julegave handling , da vi ikke fant en eneste gave. Jeg har enda ikke kjøpt noen gaver, aner ikke hva jeg skal kjøpe til noen. Pleier å være rutt  på gaver, men i år finner jeg ingenting. Kanskje jeg fåt et kick nærmere jul? Jeg føler at alle har alt... I verste fall får jeg ta en tur til Madrid, kanskje de har noe familien og venner trenger der?

Det vi faktisk fant var nye klær til Hercules, som skal vise dere imorgen!
F A I T H


På lørdag var det kun tid til å slenge på seg kjolen og noe leppestift, før showet startet. Her er bilder av kjolen jeg var ikledd på lørdag. Det er en av de fineste kjolene jeg eier, og henger mest til pynt i skapet. Har kun brukt den to kvelder, men det har vært to fantastike kvelder. Den har ingen kvelder å bli sløst bort på...

MerketFaith.
Brann på Frogner

Etter å ha levert Hercules i barnehagen, dro jeg ned til Frogner for å hilse på en venninne. På trikken fikk jeg øye på en gigant flamme som stod opp fra et tak på en bygård. Det var kun en politibil da jeg kom til åstedet, men når jeg dro var alt sperret av og flere brannbiler tilstede. Blir utrolig redd , når slikt skjer... Vi må være forsiktige. Håper med hele mitt hjerte at beboerne i bygården var på jobb eller skole, og ingen hjemme! Louise

Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits