november 2011

FØRJULSVASKEN

Idag har vi hatt førjuls badet, slik at han blir ren når julen skal starte. Selvom vi bader/dusjer Hercules nesten hver dag, liker jeg å ha litt "tradisjoner". Slik som at hver søndag bader vi lenge og nå har vi en ny som går ut på å bade før julemåneden:)


Pappa and babyboyOOOpsideisiGØY

Så måtte babyboy tørke


Så fikk dem pizza av oldemor, som bor i etasjen over. De syntes begge to at det var stas og tygget ganske likt.Pene rene og mette gode små gutter klare før jul!!
Julaften 2010Ifjor var en ganske normal julaften, bortsett fra kulen på magen og Bobben. I år kommer den til å bli veldig annerledes jul , med Hercules. Ifjor var den store diskusjonen om hvor Bobben skulle være, vi ble enige om at Kristian skulle ha han på formiddagen og jeg på kvelden. Husker jeg var i ekstase når vi kjørte for å hente ham på ettermiddagen, jeg hadde savnet han sånn...

I år blir det vel litt vanskeligere hvordan vi skal "dele" opp... omg
1 DAY TO GO

Er dere klar over at julen starter imorgen?  Jeg tenker at når november blir desember , har vi kommet oss over en av to kjipe perioder i løpet av året. Slutten av november for meg er alltid veldig tung ,men plutselig når det blir desember blir alt bra igjen.

Let the fun begin!
Louise tipser ; Hvordan holde seg varm gjennom vinteren

Mitt one&only tips til å holde seg varm er ull undertøy. Fullt utstyr med votter, lue, sokker og skjerf hjelper, men på det kaldeste holder det ikke. Uten min bestevenn ulltrøya hadde jeg ikke turt å forlate hjemmet, ifrykt for å bli en stor frost bit.

Madiva - En blanding av ull, silke og kjærlighet.
 

 

 

God kveldNå stikker vi på en liten bursdagsmiddag. Vi er litt små slitne bege to, men vi er mat junkier begge to så et godt måltid takker vi sjeldent nei til. Ellers har jeg et foredrag å få gjøre meg ferdig med ikveld, men bare spansk så er ikke akkurat bekymret. Men akkurat nå kjennes ikke kroppen min iform til skole imorgen engang..

Ha en fin kveld så lenge:)
GRÅ

Fytti fader for en grå dag...

Mamma og jeg har vært på CCvest og handlet. Jeg hjalp mamma med kostymet til et burlusque  selskap hun skal ha,  super gøy med kostymer. Men det skal sies at det var dårlig med fjær og annet skvip å finne, hvor er det når man trenger det! Ble inspirert til å dra på burlusque party selv, men har ingen invitasjon. Alternativet måtte ha vært og ha lage fest med dette som tema på bursdagen  min, men litt kjipt å invitere til fest når jeg vet at jeg ikke har en enste venn hjemme denne perioden.

Borsett fra at jeg kommer til å være ensom på bursdagen mn, har vi handlet masse fine jule og kalender gaver. Jeg elsker jul!!
GET SOME

Dette må være verdens kuleste musikkvideo noensinne. Jeg digger sangen, stilen, dama og generelt alt. Kunne ønske jeg også hadde det kostymet, altfor tøft!

Hadde intrykk av Lykke Li som litt teit, noe som defintivt forandret seg drastisk etter denne sangen og videoen. Jeg er helt frelst.  

 
OUTFIT

Igår var det faktisk mulig å bruke solbriller uten å virke helt idiot
JakkeMassimo Dutti   genserFilippa K bukseBIKBOK halsH&M veskeRIVER ISLAND brillerGT

 
Mobilblogg

I perioder er jeg stolt og fornøyd med bloggen min, men i andre perioder som nå føler jeg at den er litt mislykket. Jeg har ikke alltid tid til å ta kule bilder og skrive om morsomme ting jeg gjør, rett og slett fordi jeg har en egen syk familie å passe på samtidig som jeg skal gå på skolen. Jeg håper vi snart blir friske... Louise

OH BABY I WANT YOUUndertøy fra Marlies Dekkers står aller høyeste på min ønskeliste til jul. De er veldig synlig og samtidig diskret nok til å kunne vises halve. Jeg elsker dem!

Hvilken modell er din favoritt?

 
 

 

I AM BACK

Hva skjedde? Plutselig fikk jeg all energien tilbake! Nå stikker jeg ut en tur. Hasta la vista, talk later! Outfit kommer senere!
HURRA FOR MEG

Noen stikkord for natten er kvalme,spy,gråting, lite søvn, forsoving og ingen frokost. Du kan tro jeg var sliten når jeg kom på skolen, men følte ikke at det var noe valg å la være. Til min store glede skulle vi lese i en roman, som jeg hadde glemt og fikk derfor lov til å lese hjemme fra. Det var som om min største drøm gikk i oppfyllelse når det gikk opp for meg at jeg var på vei hjem til prinsesse sengen min.

Nå ligger jeg her med mat i magen, en kopp te og har det godt. LIFE GOOD!
LENGTER MEG BORT

 

Enten til en storby hvor jeg kunne rocket rundt i kule klær og en heftig leppestift....

 


Eller på strandferie med sol , bading og kun avslapping

 

Jeg er et trykk unna å bestille en tur til nyttårsaften, men vet ikke om jeg tør å være så spontan. Det eneste jeg vet er at 1,8 eller 15 februar er jeg i Paris, kun for gøy og litt for å slippe å være hjemme når jeg kommer på Unge Mødre.

 

 
LILLE LOUI

Når man får barn er det mye som forandrer seg og man kan få nye interesser.  Selv har jeg  blitt mye mer nysgjerrig på meg selv som liten,for å kunne sammenligne seg selv med mitt eget barn.

Her er noen bilder:)

Som du kan se har nok Hercules arvet det gode runde fra meg...


Meg og Felix, hunden til farmor og farfar

Mamma og meg på min 2årsdag

Pappa og meg på festSøsterne wannne be Spice Girls på Donsø

Den største likheten mellom oss er definitivt den runde kroppen.

God morgen med steinalderkost

Til frokost spiser vi speilegg, 2 til far, ett til mor, stekt på begge sider til Hercules og litt opphakket til Hercules.

 

 Hercules har vært syk og  våknet opptil 1-2 ganger iløpet av natten, super slitsomt og ødeleggende for neste dag.  I ett forsøk på en god natt søvn testet vi ut steinalderkost på ham igår, som innebærer ingen karbohydrater og masse proteiner, fett og vitaminer. Og gjett hva? Inatt sov han natten lang,.. En skjønn natt for hele familien! En genial diett.Just not or hot?Jeg var innom Cubus og ble litt usikker på dette kjedet. Først tenkte jeg veldig billig , så kult og konkluderte med at det var harry, tror jeg...

Hva syns du, er det tøft eller bare billig?

 

Hjemmeverksted

Kristian og jeg har forvandlet kjøkkenet til et type verksted. Klarer du å se hva vi lager?

Louise

SMIGRENDE

"Elsker de små, men detaljerte innleggene hennes, bildene, moten, og å få følge henne og sønnen hennes Hercules gjennom bloggen. Hun skriver fengende, tar nydelige og inspirerende bilder, og har en fantastisk stil. Prøver å være flink leser tilbake og kommentere så mye som mulig, og såvidt jeg har lagt merke til er hun flink til å svare lesere og kommentarer. En god egenskap ikke alle bloggere er like opptatt av."

-Maud Graatrud
Som sagt så er det en strålende dag. Jeg fikk akkurat verdens hyggeligste overaskelse fra Maud ifra Gjøvik. Hun har skrevet ett innlegg på bloggen sin om meg og bloggen min. Utrolig rørende og stort for meg at jeg har fått lesere som dere. You rock!

Les hele inlegget på bloggen hennes ved å trykke her HER!

 
OH THAT HAPPY, SMILEY FRIDAY FEELIN'Når du får skygge etter deg, er du garantert en strålende dag.


Dette skal bli en fin fin helg. Har forsovet ikke så mange planer,  det betyr bare at alt fortsatt kan skje. Jeg gleder meg til å finne ut hva enn det måtte være.
TEMPTED, BUT NOT SO CLEVER DIRECTIONEr det noen andre som har lyst til å krype under dynen å gå i hi, slik som bjørnen gjør? Inatt har jeg fått alt for lite søvn, da Hercules våknet flere ganger og hadde ingen intensjon med å sove lengre. Inatt gikk det faktisk så langt  at Kristian måtte legge seg på et annet rom med ørepropper, slik at han ble uthvilt til dagens viktig møte.

Livet kan desverre ikke stoppe opp pgr, av en dårlig nattesøvn. Jeg har en muntlig høring om noen timer, som jeg leser til. Ved sidna meg er den største fristelsen, nemlig senga. Tror jeg må bytte rom...
ROCKN IN MY TØØFLER

Jeg har blitt forkjølet og snufsete til tusen, noe man sannynligvis ikke kommer foruten denne årstiden.  Men for å holde det litt i sjakk har jeg pakket opp den ene kalendergaven, nemlig et par tøfler. Skal selvfølgelig pakke de inn og henge de opp igjen, men må låne de litt først.

Om du er litt kald for tiden du og, anbefaler jeg å ta turen innom H&M. De er supre!
VERSACE POR MOI

En strålende fornøyd moah fikk tak i den lekreste kjolen av dem alle. Jeg har aldri følt meg så vel, elegant og sexy som i denne, wow! Jeg planlegger å ha den på i et at juleselskapene jeg skal i ,om ikke i alle selskapene!  

Om du er nysgjerrig på hvilken det er, så er det bare å vente til desember...
Mobilblogg

Nå er jeg tilbake på skolen, etter å ha gått glipp av en halv skoledag. Kjipt å miste undervisning i fordel for å lære at man burde kjøpe sko til barna i ukedagene og ikke på en lørdag, slik at man få best mulig veiledning. Slike baby treff er helt ubrukelig om man har noe bedre å gjøre, hvilket mange mødre kanskje ikke har. Det eneste fornuftige jeg fikk ut av treffet er at han er 72 cm lang og 9,7 kg tung. Sånn mamma dille dulle, min baby er hele verden opplegg er ikke helt min greie. Snakkes! Louise

Sov godt og ikke tenk på teite ting

Nå er jeg straks klar for natten, må bare finne ut imorgens antrekk. Altså jeg tar ikke dette treffet så alvorlig, men har et ønske om å se helt teen ut. Ellers så håper jeg at det er noen andre der under 40 enn meg, dæver litt av urgamle mødre. I det siste har seg sett så j**li mange av dem, hva skjer med det...

Natti:)

"My baby is better than yours..."
Nå er Hecules tilbake i mine armer, jippi!! Det er alltid så stas å se ham igjen etter en dag på skole, dagens høydepunkt. Idag holder vi oss hjemme med storesøster  Luca som underholdning, altså den beste underholdningen Hercules vet om.

Imorgen skal Hercules og jeg på helsekontroll sjekk, men ikke på helsestasjonen. Denne gangen blir det et noe annerles, da vi skal på 9 måndeders kontroll. Denne kontrollen er  et møte hvor  mødre med barn på samme alder møtes og veier,måler, sammenligner, informerer og snakker om barna.

Jeg kjenner ikke så mange barn og ingen på samme alder som Hercules, så blir utrolig spennende. Gleder meg veldig til å se utviklingen til de andre barna i forhold til min lile mann.
OUTFIT : En orange høst

 

I det siste har jeg fått dilla på slengbukser. Høst sleng.

 


JakkeZara toppCubus bukseTrue Religion veskeLV


Takk!

Jeg er helt overvelmet over alle de fine kommentarene jeg får av dere. At vi tør å skryte og gi hverandre komplimenter er viktig. Å få alle de hyggelige kommentarene deres motiverer og gjør meg utrolig glad, dere er de beste. En stor Takk til dere som tar dere tid til å rose meg! Vit at jeg setter enorm pris på hver eneste en.

Skulle gjerne gitt  dere en av alle rosene mine, men litt frekt å gi bort noe man har fått av kjærsten sin og itilegg blir det nok litt vanskelig. Et nuss får holde:)
Videoblogg: Meg om å være en ung mor

Her kommer videoen og svarene jeg har lovet dere. Jeg håper dere får svar på det dere lurte på , og fortsetter å følge meg meg videre. Jeg er stolt av å fortelle dere at statistikken går oppover, og jeg har over en lengre stundt ligget på topp 100.Spennende og gøy

Fornøyde?

 

Bade

Da hopper jeg i badekaret med Hercules, mens videobloggen lastes opp på YouTube. Vi snakkes når bolla er lagt. Louise

Just a little money

Jeg var innom bruktbutikken Ma som ligger på Briskeby, ovenfor Uranienborg skole, og fant altfor mye som skulle fått uendelig med kjærlighet i mitt kleskpap. Spesielt elsk fikk jeg for kjolene, kanskje ikke så rart når man er en kjole elsker som meg. Blandt alle de vakre kjolene, kom jeg også over de kuleste pengepungene.


Kanskje en fin julegave?
HEI OG HÅ

Idag jobber jeg hjemme fra med en spansk presentasjon, eller skal starte snart. Har vært en tur i butikker på jakt etter å finne påfyll til kalenderen, hvilket jeg gjorde. Nå sitter jeg spiser, mens jeg pakker inn gavene. Anbefaler å ta en titt innom Elkjop og H&M om du trenger gave ideer, der har de alt mulig skrot.

 


Blomster, miniPcen, smørbrød, te og gavepapir<3...Og Albin er med!Jeg fant det fineste engle-gavepapiret, som jeg elsker på nille og silkebånd på Ark. Kalenderer skal jo tross alt ikke kun være fin på innsiden.

Pssst! Visste du at det er lov å fylle kalenderen med gaver til seg selv og?
DAGENS OUTFIT

Enn så lenge kan jeg bruke skjørt. No time to waste. 

GenserZara skjørtH&M strømpeLaMote skoGardenia veskeLV
Fun

I barnehagen

Dagens middagsbord

To av mine bestevenninner reiser til NY og FIlippinene om få dager , i den anledning har vi en ordentlig jente kveld. Vi dro sammen å hentet Hercules, og nå skal vi spise god mat og drikkke. Vi har bakt hjemmelaget pizza , som er ferdig i dette sekund. God middag! Louise

Kalender og ungemmødre

Da drar Bobben og jeg videre på vår julekalendergave jakt, vi har allerede funnet en del på Elkjøp. Men vi er langt fra ferdig, vi trenger jo tross alt 24 gaver....

Senere idag har jeg fått booket meg inn hos Unge Mødre Crewet for godkjenne de siste to episodene, jeg er super spent.

Louise

Mandagsfri

For en vakker god start på dagen dette har vært. Jeg våknet opp i det beste humøret og det det ble veldig mye bedre når jeg fant ut at jeg har skolefri. Den beste morgenen på lenge. Jeg planlegger å ha en sikkelig god dag med trening, venninner og få unnagjort en julekalender jeg lenge har planlagt. Nå må jeg tilbake til tekoppen min. Snakkes senere. Louise

When the night

God kveld kjære lesere. Nå er det siste innspurt av hvile dagen, før vi møter en ny uke. Jeg skal innvistere i en god film og godis ikledd pysjen for å lade opp. Anbefaler alle som har en tøff uke foran seg, å gjøre det samme!! Vi snakkes imorgen når jeg får tilbake dataen min. Louise

Mobilblogg

Igår var helt fantastisk med god underholdning og godt selskap. Man trenger å ha det litt gøy og på denne mørke tiden av året. Vi hadde også gleden av å sove så lenge vi ville idag morgen, da Hercules sov hos sine besteforeldre. Luksus. Nå skal vi se på filmer og bare slappe av. Mer om igår kommer senere. Louise

Steve O og Dex

Jeg sitter fortapt i klesskapet, what to wear!

 

Vi skal ut på stand-up show med Steve O og Dex...

Har aldri vært den største Jackass tilhengeren, så har blitt lovet at dette ikke er samme opplegget. Vel, jeg synes det uansett er spenndene å gjøre noe annet. Føles ut som tusen år siden siste jeg var ute, så kommer til å ha det kult no matter what, håper jeg!

Louise

Dagens innkjøp

Hercules praktiserer dagen lang på å gå, han står ganske stødig mens han holder seg fast. Å holde balansen i sokkelessen er inmari glatt, så for å hjelpe ham på vei har jeg kjøpt et par ordentlige sko. Itillegg til at de er meget praktiske og gode, synes jeg de er døds søte.

 


"Min første sko..."med anti-skli såle
Og ett ull undertøy sett

Alt er fra Venner I Hagen:)
Bobben et moiIdag skal jeg ha litt kvalitetstid med Bobben, jeg tilbringer alt for lite tid med ham. Det blir alltid til at Kristian tar Bobben og jeg tar Hercules, idag prøver vi på en ny vri. Bobben og jeg skal til Venner I Hagen for å kjøpe babyklær sammen. Bobben har jo nesten vokst opp i den butikken, så han digger faktisk å henge der...
GOD FREDAGS KVELDJeg er i lykkerus i kveld  , for mitt høyt elskede kamera er tilbake i mine hender... JIPPI!!

Nå kan jeg ta ordentlige bilder igjen og svare på spørsmåls runden, jippi?

Men for ikveld skal jeg kun slappe av!
HØYHALSEREN

Jeg har fått dilla på høyhalsere. Idag kjøpte jeg 2stk i fargene lyseblå og orange, som jeg digger. Kult med kjedelige plagg i litt mindre kjedelige farger. Ifjor forbød  mamma meg å kjøpe høyhalsere , siden det er så upraktisk når man ammer. Guess what, jeg ammer ikke lengre og kan gå så tildekket jeg bare ønsker, hehe!

Hvilken likte du best?
HJEMME

Jeg var nødt til å gå en tur med Bobben, så vi tok en liten tur innom CC vest. Skal vise dere senere hva jeg fikk med meg hjem!Idag holder vi oss hjemme fra barnehage og skole, grunnen er at Hercules har fått feber. Jeg synes det er så inmari hyggelig med disse dagene hvor vi er alene hjemme og bare koser, men selvfølgelig hadde jeg helst ønsket at han var frisk. Så dette blir en lang helg for meg, ganske digg etter mye skole. Nå må jeg tilbake til jobben som kose-mamma
DET BESTE FRA TO VERDENER

 

Jeg fikk et spørsmål igår som jeg ikke får helt ut av hodet; Hvilke forskjellige egenskaper jeg håper Hercules arver fra Kristian og meg.

 

 

 

Jeg håper at han arver Kristian sin smarte og kreavtive hjerne. Selvom det  ikke er noe galt med mitt hodet, så er han et hakk smartere og har en evne til å lære seg alt.  Jeg håper han arver mitt rolige vesen, og selvfølgelig blir like skarp med tall og økonomi som det jeg er.

Jeg håper han ikke blir like sjenert som meg, for det er faktisk helt pyton....

Utseende messig håper jeg han blir like kjekk som faren sin, men det syns jeg han er og vel så det.

OBS! Jeg kommer nok ikke til å slutte å elske ham uansett egenskaper han arver eller ei.
NEVER AGAINVar første gang for meg på 3D film... wooop


Tusen Takk Maud, Tiril og Tine for å ønske meg lykke til. Nå har jeg endelig litt fri , eller ingen innleveringer og prøver som skal leveres imorgen. I anledning nesten fri dro jeg på kino, desverre var det tidenes verste danse film. Jeg er altfor naiv og sier alltid ja når mamma spør meg om å dra på kino, om dere bare hadde visst hvor mange rare filmer hun har dratt meg med på. Denne gangen klarte jeg heldigvis å få sovet litt under, da det var dans og ikke opera som tidligere filmer...
TIL BHG UTEN VOGN OG PRØVER

Hei op hopp alle sammen!Da er det tid for meg å løpe avsted (om mulig), først til barnehage og deretter skole. Jeg må inrømme at jeg gruer meg til å få levert Hercules i barnehagen, siden vi glemte vognen i barnehagn og jeg skal ta bussen.  Han er ikke akkurat liten og nett, så å gå med han på armen i 20 min i denne kulden er ikke noe å juble over . Kanskje jeg kan ta det som dagens treningsøkt? Jeg rekker jo uansett ikke å trene idag uansett.

  Itilegg  skal jeg ha to store tester på skolen, så kan nok trenge en del lykke til!

VERSACE H&M IMORGEN! Denne kjolen er min favoritt fra kolleksjonen!

 

Jeg regner med at de fleste har fått med seg at Donatella Versace har laget en kolleksjon for H&M.  Minner dere derfor på at de er i butikk allerede imorgen!! 

Hvilket plagg ønsker du deg?
HØSTUTSTILLING I BHG 2011

Jeg er helt målløs over hvor flott barnehage Hercules går i, en ekte drømme barnehage. Jeg blir bare mer og mer begeistret for alt som har med barnehagen å gjøre. Spesielt sansen har jeg for tantene, de er så dyktige, snille og inmari gode mennesker. Det er faktisk de som har står bak hele utstillingen, temmelig kreative damer.Mektig imponert er jeg over bildene de har tatt av ham. Dette er trolig et av de fineste bildene av ham, se hvor pent han smiler på øynene sine.


Pippi håret


Trollet som består av en stein, som han har plukket selv.


Maleren!Dette lyset har han malt på med to forskjellige farger.


Her har han malt med hendene sine


To store håndavtrykkene hans på forsiden av et kommende album


Stolt pappa og Hercules

Og en super fornøyd mamma!
...

Da er jeg tilbake i den dumme engelsk boken. Må lese noen sider og pugge litt mer før prøven imorgen. Jeg har ingen gode tanker om dette faget akkurat nå, hele faget kunne godt dø for min del... Bortsett fra at jeg hater engelsk politikk , var det super gøy i barnehagen. Jeg har tatt bilder av alle kunstverkene og de søteste bildene av Hercules , som jeg skal vise dere senere ikveld. Louise

God morgen fra skolen:)

Idag er den store dagen. Husker dere hva jeg skal? Jeg skal faktisk på min sønns utstilling. Først må jeg bare gjøre meg ferdig med noen timer på skolen.... Rart hvordan skolen ikke blir kjip, når man vet man skal noe gøy! Vel, en type mamma morro? Haha. Ha en super dag i frosten som har ankommet. Louise

Back to happy

Jeg har vært hos min aller beste morfar idag på middag. Vi blir ikke lenger servert middag , men kjøpe med og lage. Han har nemlig nylig blitt blind på begge øynene sine... I tross for at han nærmer seg 90 og er blind presterer han å dekke dette flotte bordet og han holder motet og humøret oppe, som ingen andre! Han er et stort forbilde for meg, og etter dagens besøk synes jeg ikke livet mitt er like mørkt. Jeg har alltid gledet meg til å bli gammel når jeg ser på han og ser hvor godt han har det. Morfaren min<3

"But lately her face seems slowly sinking, wasting crumbling like pastris..."

Jeg deler en litt mindre oppmuntrende  sang, men veldig vakker.

 

DEPRISJONENS TID AV ÅRET

Fuck you dumme kråke, som symboliserer siste del av november

Det er så inmari lite tid til overs for tiden, føler at jeg ikke har nok tid til å få gjort noe som helst. Dagene flyr forbi og jeg klarer ikke å fly med i samme tempo. Det er en tid på året som inneholder mye stress og lite glede etter min erfaring. Om bare 16 dager starter jule måneden, da blir det fest og morro igjen.

Skulle gitt så mye for å få sovet litt lengre eller bare dagen lang...

Mørke,kalde, tidlige og slitne morgener er det verste jeg vet om. Spesielt når dagene kun er fylt med mørke og alt for lite glede...

Louise

 

MY TEENAGE LIFE

Jeg syns det er så snålt at jeg snart bli hele 20 år, aldri mer tenåring. Jeg tenker på alt jeg har gjort som tenåring, som faktisk er ganske mye. Jeg må si at for å bare være 19 år gammel har jeg opplevd ganske mye.

Her er en oppsumering av noen høydepunkter  i bilder;

Cara og meg i 8.klasse, hvor det hele startet...


14 årsdag

 

Helgetur til London for å besøke Cara som bodde der i 9.klasse

 

På fest i den lille sorte og kort blondt hår...

 

"Kjendis" tur til Milano

 

Ibiza sommer08
Portugal høst08

En av mange sommerene i CadaquesOHG revyfester17årsdagen minTatoveringer

Kjæreste og tur til KøbenhavnSommer09 i Barcelona


Sommer09 i Kragerø

 

Meksikans fest


Tur til Paris, Singapore, Malaysia og Thailand

18årsdag i Barcelona


Jentetur til Sardinia

Gravid

 


Bobben

Og resten kan dere...

 

LouiseTHIS WEEEK

The Mami not so much Picassoish

 

Idag, tirsdag og halve onsdag står det kun en ting på min timeplan og der er  s.k.o.l.e. !

På onsdag starter morroa igjen, da skal vi på den spektakulære høstutstillingen. Det er ikke annet enn den årlige høstutstillingen i barnehagen som skal ta plass. Jeg er litt skeptisk til hvor mye Hercules kan ha malt, men han kommer jo hjem med maling under fingerne så noe har han vel fått til !? Ha ha.  Blir uansett spennende å se kunstverkerkene hans, kanskje han er en litta Picasso?

Jeg gleder meg masse til denne store begivenheten, dog litt snålt å hilse på andre foreldre og være blandt en av dem.

Ha en fin dag!

Louise
HAPPY BEAUTIFUL MONDAYLouise

Til lykke med dagen alle fedre

Idag har bare gått alt for fort. Vi har blandt annet vært hos besteforeldre og spist sesongens første julemat, yummi!! Nå er det rett i seng for store og små, vi er kjempe slitne. Natta! Louise

DET PERFEKTE PARTY HÅRET

 

Dere husker baletttoppen jeg viste dere igår? Ved å gå en hel dag med en slik topp, får du slik hår;Louise

NO PARTY FACE TODAY


Bilde fra en tidligere kveld denne høsten hos min venninne Sandra.


Du finner meg i sofaen uten et glasset med vin i hånden ikveld. Ting ble ikke som planlagt, kanskje like greit? Da slipper jeg å miste søndagen, hahah! Ja, når man drikker så sjeldent som meg går dagen der etter tapt.

Sov godt eller ha en herlig kveld på byen hva enn du skal!

Louise

DAGENS LESE DEAL

Her sitter jeg og leser om britsk politikk på engelsk. Jeg mener mine ord når jeg sier at dette er noe av det minst spennende jeg vet om. Men ingen vits i å klage, for jeg må rett og slett igjennom det. Jeg har laget en deal med meg selv; Om jeg kommer igjennom kapittelet idag skal jeg unne meg en tur ut ikveld. Da kan du tro jeg leser som en hest, hehe!

PS. Jeg venter på å få hjem kameraet mitt fra reperasjon ,som er grunnen til at jeg ikke har besvart alle de spennende spørsmålene deres. Jeg gleder meg faktisk inmari til å svare, for det er mange kule spørsmål. OK?

Louise

BALETT TOPPDet ble både pannekaker OG egg&bacon til frokost, som smakte himmelsk. Desverre ødela det håret mitt, pgr av stekingen av fettet kan gjøre at håret blir fett. Derfor har jeg satt opp håret på denne måten. Noe uvant, men alltid gøy med litt forandring. yey!

Louise

God start

 

En annen god start på dagen på Sicilia sommer010!

Idag våknet ikke Hercules før 09.30, føltes nesten som en drøm. Å få sove noen ekstra timer på morgenen vet vi alle hvor skjønt er , faktisk helt fantastisk. En så god start på morgenen må bli en fin dag , har jeg bestemt meg for. Nå skal jeg avsted med Bobben for å kjøpe en god frokost, kanskje egg og bacon? Det er det jeg pleier å lage meg når jeg skal kose meg ekstra med frokosten. Da får man i seg både proteiner og fett, som er både en sunn og god start på dagen. Har dere noen favoritten til morgenstunden?

Louise

FØLELSER OG FREDAGJeg begynner å gråte hver gang jeg ser på bilder av Hercules som nyfødt. Jeg er ikke sikker på hva det er sok gjør meg så emosjonell, det går på en måte litt opp for meg hvor utrolig vakker tid det var. Det er som om at jeg ikke skjønte helt hva som foregikk når jeg var midt oppe i det, jeg lot meg ikke selv tørre å kjenne på hva som faktisk skjedde. Når jeg ser på bildene nå kjenner jeg på alle følelsene jeg ikke helt turte å kjenne på den gangen, det var så skummelt.

Jeg liker å kjenne på denne følelsen, det er veldig vakkert og flott synes jeg. Det eneste jeg får lyst til er å holde rundt og min kose med min lille familie. Heldig for meg er det akkurat det som er planen ikveld.

Idag kommer til og med en av yndlingsartistene mine Melissa Horn til Skavlan, og vi skal spise indisk. Stort bedre kan jeg ikke få det!

Louise

11.11.11
Sort skinnjakke fra System Action


Da er jeg på vei ut døra frisk igjen! Når jeg er syk varer det ikke så lenge som sagt. Idag har jeg fri , men må nok gjøre skolearbeid selvom.  Før var jeg sånn som gjorde alt i siste liten, noe jeg prøver å forandre! Men før jeg skal være frøken fornuftig skal jeg kose meg i byen, jeg må få nyte litt at jeg har en dag fri.

Louise

IT COULD BE A SWEET DREAMInatt planlegger jeg å drømme meg bort til denne sengen....

PS. Visste du at imorgen er det 11.11.11? Selv skal jeg sette på alarmen 11.11.11.11.11 ;)

Hvor skal du drømme deg bort?

Louise

Aldri for syk for mat

Jeg har blitt syk desverre. Det skjer sjeldent og varer som regel ikke lenge, så noe krise er det ikke. Fikk heldig vist fremført og fikk en topp karakter, så jeg kan i det minste være syk med god samvittighet. Satser på å bli frisk imorgen, for noe lenger orker jeg ikke. Når jeg blir syk mister jeg ikke mat lysten, heller tvert imot. Idag er det pannekaker til middag hjemme hos oss, selvom pizza er det som frister aller mest. Haha! Louise

Soon to be weekend

 

God torsdags morgen:)

Idag ligger jeg på 68.plass med 927 lesere, wowowow i like!!:D Igår fikk jeg med meg at noen av de 900 er blandt annet noen jenter fra Oslo by steinerskolen, kult!

Jeg har en  prøve eksamen klokken 15, så frem til det blir det pugging for meg. Gleder meg sånn til å få det overstått! Man slapper ikke helt av med en sånn prøve over seg, hvertfall så gjør ikke jeg det.

Tre bilder av kusinene mine Bjørg og Kjerstine, søsteren min Johanna, Hercules og meg fra igår. Vi hadde det utrolig hyggelig, men desverre var Hercules alt for sliten og sulten til å holde ut lengre enn en time på café. Det var ikke som før, når han bare lå rolig i vognen.

Vi snakkes senere!

Louise

IN MY BEAUTY SPA

Har fått pakke i posten fra Yves Rocher som inneholder en skrubb, balsam og en olje.

Så nå skal jeg ta meg et langt bad og ha mitt eget lille spa, før vi skal se på Nesten perfekt med Thomas Giertsen. Har ikke sett på det før , men har fått det anbefalt så jeg sjekke det  ut ikveld 21.30 på TV-Norge.Where to buy: 

-Skrubb her-      -Balsam for huden  her-       -Dusjolje her-Louise

Musiker og vakmester

Stuen er plutselig blitt forvandlet til et studio full av synter, til guttenes store glede. Har faktisk ikke sett noen kose seg så mye som det Hercules gjør når han hører og spiller musikk, at han er sin far lik er det ingen vil om. Etter barnehagen står han dagen lang å trykker og fikser på alle de spennende knappene, kanskje et barns drømme lekerom?

Etter å ha vært musiker og vaktmester snur han seg alltid stolt rundt for å forsikre seg om at vi følger med, så søt!

Louise

FRA LEK TIL ALVOR

Bilde av kattene mine August, Olvia og meg for noen år tilbake.  

Idag har jeg en type travel dag. Har et foredrag å skrive, trene, hente Hercules og deretter skal jeg på et mini kusine treff. Så idag handler det om effektivitet, ikke tid til noe sumling. Blir døds gøy å vise Hercules frem til kusinene mine og høre om livene deres. Når vi var små var vi veldig ofte sammen, men nå ser vi hverandre nesten aldri lengre. Det er vel sånn det blir når man vokser opp og har mer enn nok med sitt eget? Teit.

Jeg hukser at vi uten unntak alltid lekte med dukker, det var det eneste det gikk i. Nå skal vi møtes og pluselig leker vi ikke mammaer lengre, jeg har faktisk blitt en. Oh my!

Louise

 

SICILIA : Gjennom en iphones øye
Louise

Louise tipser; Hvordan få ungen til å sove 12 timer

Enten så er jeg ekstrem heldig ellerså har Kristian og jeg vært utrolig flinke for vår sønn sover ca 10-12 timer hver eneste natt og har gjort det hele livet med unntak. Jeg kjenner meg ikke igjen i alle mødres klaging om for lite søvn og mating 3 ganger om natten. Kanskje jeg bare er heldig eller så har jeg gjort noe veldig riktig. Derfor ønsker jeg å dele mine tips til hvordan du kan få babyen til å sove en hel natt i strekk.

1. Bestem deg for et tidspunkt du ønsker å legge barnet og om du skal klare å gjennomføre må aldri la deg knekke.

2. Start prosessen ca. en halvtime før leggetid med å gi barnet kveldsmat. Anbefaler grøt som kveldsmat, da det er det som holder lengst i magen.

3.Dusj/bad barnet. Etter en dusj blir barnet sliten og både sover bedre og sovner fortere. Itilegg blir barnet rent og det er en utrolig hyggelig stund med barnet,

4. Prøv å barnet mer mat etter dusjen. Jo mer mat han/hun har i magen , jo bedre.

5. Det er utrolig hyggelig å sove i samme seng som barnet, men enklere å få en hel natt søvn for barnet i egen seng.

Når barnet våkner om natten skal du ikke ta hun/han opp. Om du løfter dem opp vil de lære at ved å gråte blir de løftet opp, hvilket er feil.

Når de våkner og gråter kan du legge dem ned med smukken, helst uten og vise ansiktet ditt. Eventuelt gynge på dem, de første gangene. Det er viktig at du  snakker med en konsekvent og ikke dullete stemme , om du føler for å si noe i det hele tatt. Om du klarer å ikke ta opp, mate eller dulle med barnet når det våknet , kan du regne med at  etter ca 3 dager vil barnet lære seg å sove gjennom natten.

Å få dårlig samvittighet og føle seg "slem" er helt feil, selvom det ikke føles riktig å la barnet sitt gråte er det det som er riktig. Om man gir barnet nok mat til kvelds trenger hun/han ikke mat iløpet av natten og jo før du lærer dem det jo enklere og bedre vil det bli for både dem og deg.

Lykke til!

Louise


 

 

SO FAR

På morgenturen med Bobben og på vei for å hente leseboken.

Endelig kan jeg komme igang med lesingen, det har vært mye å gjøre og fikse får å komme i mål med start!  Vi har en prøve på onsdag som jeg skal lese til hjemmefra idag. Merker allerede at å lese hjemme fra ikke er det optimale, men jeg skal forsøke. Har satt meg et mål med hva jeg skal ha kommet meg igjennom, som jeg skal klare. Å ha et mål er både motiverende og støttende.

Louise


Mandags VIDEOBLOGG

Her er en liten video til dere fra Hercules, litt Bobben og meg fra en vanlig mandags kveld.

Nå er han lagt og jeg skal hoppe i dusjen. See yah!

Louise

Spørsmålrunde: Ung mor++

Etter ca 8 mnd med blogg skal jeg ha en spm runde. Du er selvfølgelig fri til å spørre om hva som helst, men jeg svarer kun på seriøse spørmål ang. meg, min blogg, graviditet, Hercules osv. ! :)Still ditt/dine spørsmål i kommentarfeltet. Om det blir nok spørsmål kommer svaret på video.

Louise

Varme poser for de to små hendene

Hercules fikk de søsteste vottende noensinne i gave igår. Kan ikke tenke meg noen søtere votter, ååå så heldig han er! Om de bare hadde vært litt større kunne jeg lånt dem, men de er nok alt for små for det. Valper og søte baby klær må være det jeg ntåå - er mest av.

 

Min baby klær filosofi er å ikke holde tilbake på noe, de er tross alt kun små engang i livet og da mener jeg at det er verdt å ha de fineste og søteste klærne. Må inrømme at jeg tenker noe mer praktisk, enn det jeg gjorde før han ble født.

Louise

 

Jeans på søndagsmiddag

 

Da er det tid for søndags middagen hos farmor og farfar. Hercules har fått på seg pen skoene sine og jeansen, han har tross alt blitt en stor gutt og da er jeans på sin plass. Vi gleder oss til ukens beste måltid. Louise

Farsdag coming up

Hercules og meg i Paris farsdagen 2010Om en uke er det farsdag, i den anledning lurer Hercules , Bobben og jeg på hva vi skal finne på til deres kjære far. Ifjor var jeg i Paris med Hercules i magen og sendte en hilsen til han på sms fra "magen", det var så underlig og fjernt. Nå er han her og vi må nok gi han en større bemerkning enn kun en sms, nå som han faktisk er en far , faktisk en 2 barnsfar.

Noen forslag?

Louise

 

Lana del Rey

Igår kom jeg over Lana del Rey og er over meg av begeistring. En utrolig stemme, dame, musikk og tekster.

WOW.

 

 

 Blue jeans, White shirt
Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like, james dean, for sure
You so fresh to death & sick as ca-cancer
You were sorta punk rock, I grew up on hip hop
But you fit me beter than my favourite sweater, and I know
That luv is mean, and luv hurts
But I still remember that day we met in december, oh baby!

...

Louise

FESTSMINKEVIDEO

Jeg har laget en etterspurt sminkevideo til dere. Filmen inneholder hvordan jeg sminker meg for en typisk fest look. Det var ikke så lett å sminke seg foran et kamera, noe som gjør resultatet noe uperfekt. Anbefaler å påføre sminken litt mer nøye og ikke foran et kamera for det perfekte resultat. Filmen har hovedfokus på hvordan jeg sminker meg, ikke produktene jeg bruker.

Før jeg påfører sminken bruker jeg alltid en dagkrem/primer  for at sminken skal holde lengre og gjøre det lettere å påføre.

HUSK: Jeg er ingen eksprert og gjør det kun for gøy.

Louise

Utskudd

Det er alt for sjeldent jeg får lest romaner. Har litt vansker med å komme igang med lesinge og føler heller ikke at jeg har så mye tid til overs, men når jeg først gjør det er det ingenting som engasjerer meg mer. Ikveld blir Utskudd med meg  til sengs, som er forbredelse til særemnet. Elsker når man kan nyte og virkelig hygge seg med skole. Louise

LUCKY NR. 76Hei på dere! Idag våknet jeg til noe som gledet mitt hjerte nesten mer enn å se morgen smilet til Hercules. Jeg gikk inn på statistikken og så at jeg lå på 76. plass på blogg.no sin topp 100 liste, stas. Utrolig artig start på en dag som ellers bare har gått til lesing.

Nå skal jeg lage hamburgere fra bunn, sunt og godt. En deilig rolig lørdag med god mat og kanskje en film? Ha en fin lørdags kveld!

Louise

* * *BALLKJOLE UTLEIE* * *

 

Flottere enn noen gang har du Cara i sin turkise ballkjole og jeg i min gule skoleballet i 10.klasse 2008. En av våre beste kvelder noensinne.Begge kjolene er fortsatt mulig til leie.


*

For å føle seg som en prinsesse på skoleballet trenger man den perfekte kjolen. Ingen prinsesse uten prinesse kjole?

Det er få ganger og kanskje bare en gang i livet vi har mulighet til å bruke denne typiske prinsesse kjolen. Denne ene gangen er det ingenting å holde igjen på av glitter, stas og uendelig med lag av underkjole tyll. Det som ofte kommer i veien for å få alt som man hadde ønsket er utilstrekkelig med penger.

Jeg ønsker  å tilby deg leie drømme kjolen til den store kvelden. Prisene ligger ca. rundt 800 kr

Jeg har tilgang til de flotteste kjolene i alle farger og størelser.

Kontakt: louise2201@hotmail.com - Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale eller om du har spørmål.

Louise

 

VERDENS VERSTE TENKELIGE MOT EN JENTE

Idag er det fredag igjen. Jippi og hjelp tenker jeg da. Forrige helg var det flere overfalls voldtekter her i Oslo by, som vi alle vet. Det er utrolig skremmende hva som skjer i byen vår. Jeg vet om et overfall som tok sted like ved meg på Ullern og har gjort enormt intrykk på meg, sammen med alle de andre selvfølgelig. At dette skjer i vår by med våre jenter er nesten ikke til å tro og ikke akseptabelt. Jeg synes det er flott å se alt engasjementet til alle Oslo innbyggerne, nå må vi stå sammen og passe på hverandre. Spesielt syns jeg det er viktig at gutter passer på jentene de er med, noe jeg tror dere vil.

Det er mange måter vi kan engasjere oss og  kanskje forhindre at det skjer med flere eller en selv.

Selv har jeg en voldtekts alarm fra tidligere og lastet ned Bsafe appen:

 

Eller kanskje et rebusløp neste helg? Trykk HER for å komme inn på siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At vi har disse onde, sykelige overgripere i byen vår er dessverre et fakta per dags dato.Så husk å pass på hverandre og deg selv i helgen. Ikke ta noen sjanser, det er det ikke verdt. La oss gjøre så mye vi kan for at ikke flere  av verdens flotteste damer i verden må oppleve dette. OsLove.

Louise

MEG PÅ UNGE MØDRE

Hei .
Nå skal jeg endelig fortelle dere om intrykket jeg fikk av de ferdige klippet episodene. Jeg har ikke lov til å si noe konkret, da jeg har taushetsplikt.  Det første jeg fikk tilbakemelding på var at kanalen og sjefen var ekstremt fornøyd med meg. De mener at jeg er en helt ny karakter og en motsetning til dem andre, hvilket jeg er enig i. Har ikke sett mye på Unge mødre, men av det jeg har sett kjenner jeg meg ikke igjen. Greit å få det bekreftet.

Jeg fikk se de første 4 episodene jeg skal være med i, som jeg er helt ok fornøyd med. Ble verken meget begeistret eller skuffet over de ferdig klippet episodene. Angst er en følelse jeg har gitt slipp på ,da jeg ikke har noen grunn til det og det bare fører til unødvenig stress og dårlig humør. Jeg står for valget mitt og det sere ser  er meg. Det eneste jeg kunne ønske var at jeg kunne fått vist  flere sider og at de hadde tatt med noe mer av det jeg sa. Jeg er stolt av at jeg turte og føler at de har fremstilt meg på en riktig måte.

Jeg skal være med i 5/6 episoder som starter sansynligvis første uken i februar, 5 episode i sesong 9 konkret. Det blir veldig spennende og jeg gleder meg til å høre hva dere mener og  synes. Tenker å kommentere nærmere hvert eneste program etter det har gått på TV, så kult om du føler med til den tid.

Jeg gleder meg enormt til å høre hva dere mener og synes.

BTW: Dere vet at jeg ikke bruker mye sminke til hverdags?

Louise

 

Louise i senga / \ agnes i esiuoL

Jeg skal aldri igjen love dere noe som jeg ikke kan holde. Skolen og Hercules har tatt all tiden min ikveld. Med både et sykt barn, innlevering og prøve blir det lite tid til overs. En litt naiv meg med et ønske om å rekke alt. Burde egentlig ha lagt meg for en time siden , men kommer meg aldri i seng til en ok tid. Nå må jeg legge alt bort og lukke øynene. Natta nuss fra Bobben og meg, mens vi venter på at siste mann i senga. Louise

QUICKDRY/MUSTHAVE

Jeg er en rastløs person som hater å vente og øsnker at ting skal gå så kjapt som mulig. Derfor skjer det ofte/alltid at lakken blir ødelagt før den rekker å tørke. Uansett hvor flid jeg gjør meg med påføringen, skjer det alltid at en baby våkner, en telefon i lommen ringer, noe som skal fikses eller lignende før lakken har rukket å tørke. Utrolig frustrerende.

For noen uker sendte Yves Rocher meg Quick dry , som er en lakk man tar på etter neglelakken og gjør at lakken stivner på få sekunder. Must have.


Kan kjøpes HER for bare 45 kr.


Fargen er klarrød og koster bare 49 kr : HER!

Louise

EN HØST OPPLEVELSE

Det er en vakker grå høstdag.

Idag starter jeg sent, så etter å ha levert Hercules i barnehagen tok jeg en tur rundt Sognsvann. Det er deilig å kjenne på den friske luften og være ute i naturen. Det er noe spennende og mystisk med disse grå dagene som jeg liker, nesten litt magisk?

Nå må jeg avsted til skolen. Skal fortelle dere om intrykket  av de ferdige episodene mine senere!! Nyt denne flotte typiske høstdagen så lenge.

 

PS. Både kameraet mitt og dataen er til reperasjon derfor alle disse iphone bildene. Dæver av det selv, beklager!

Louise

Angst / glede

Let the fun begin. Nå skal jeg avsted for å hente Hercules, deretter skal vi til unge mødre redaksjonen og se hvordan de har klippet oss. Jeg er så inmari spent og redd, men blir digg å få det overstått. Enda diggere blir det å kose koseklumpen! Håper bare jeg slipper å få angst... Louise

Baby in life

Å ha et sykt barn tar på mer enn jeg hadde trodd, både psykisk og fysisk. Han har våknet flere ganger i natt og vært urolig. Medisinene han får gjør han mer våken, som passer dårlig da han må få siste dose rett før leggetid. Det er heller ikke særlig hyggelig å våkne til en gutt som ikke har fått en god natt søvn. En dårlig kombinasjon med en sliten og syk gutt. Jeg føler meg så fæl når jeg leverer han i barnehagen, men jeg må. Jeg vet jo at han har det godt der og at han ikke lenger har feber. I tider som nå tenker jeg på alene mødre og hvordan de kan klare det. Jeg er så utrolig takknemlig for at vi er to som deler ansvaret. Fot å være alenemor tror jeg ikke jeg hadde klart, ikke at det noen gang har vært et alternativ. Louise

Tirsdag 1. november

God ettermiddag! Jeg er blitt syk sammen med min lille mann. "Heldigvis" er jeg sykest, kunne blitt utholdelig omvendt. Det diggeste med å ikke være i toppform på grå dager er at man får overhodet ikke dårlig samvittighet, verken av å ikke spise sunt eller ikke trene. Hvilket vi utnytter oss av. Hercules har vært syk over en lang periode og idag var vi hos legen , og har fått medisiner. Jippi. Vi fikk også bekreftet at han ikke har noe dyre allergi( det hadde jo vært krise!) jippi! Louise

Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits