juli 2011

30.jul.2011

Idag har vi vært på en lang fin båt tur og nå kommer det snart besøk. Idag er jo faktisk nest siste dagen vår her nede så litt ekstra morro må man vel ha det da?

Louise

Natta hilsen

 

Ei litta natta hilsen fra Jonathan & Albin <3

Sov godt eller ha en magisk sommer kveld:)

Louise

Bikini outfit 29.07.11 Elsker bikini underdelen min fra H&M:) Årets favoritt!


Nå legger jeg meg ut i solen tredje dag på rad (med et litt mer susete hode enn vanlig). Vi var ute en tur igår og det ble senere enn vanlig, vi satt og hygget oss til langt på natt. Tiden flyr i godt lag for å si det sånn. Har allerede vært å duppet meg i havet for å friske opp flere ganger, luksus.


Louise

Jonathan kan -5mnd

"Næmmen så stor han har bliit...."  Dette er et setning jeg som går om og om igjen der det er barn tilstede.  Jeg tar meg selv i å si/ tenke det kanskje annen hver dag og hver gang jeg møter mennesker blir det nevnt. Ikke så underlig siden babyer vokser jo faktisk litt hver dag. Uansett så vil jeg bare dele med dere hvor stor sønnen min har blitt og det er garantert ikke siste gang jeg kommer til å fortelle dere hvor stor han har blitt.Dette kan Jonathan:

-Sette seg i krabbeposisjon 

-Åle seg fremover

-Smile&le

- Holde tåteflasken selv

- Holde seg hardt fast ( spesielt i håret og pelsen til Bobben!)

- Lage mange gooo og  baaabaa lyder

Jonathan har også begynt å sikle en del og klø i gommene, det betyr at tennene er på vei. Utrolig  spennende, syns hvertfall jeg!

Vi skal til helsestajonen på tirsdag , så da kommer ann update på vekt+lengde:)

Louise

 

 

28.jul.2011

Vi hadde en helt fantastisk dag igår. Ikke en sky på himmelen , helt vindstille , god mat, bra mennesker og lysting av krabber er innholdet av gårsdagen. Jeg fikk også sikkelig farge:D Om det gjør noe med humøret mitt da!

Utrolig nok våknet vi til strålende sol idag , så idag har jeg bare ett må og de er å bli brun!!

Louise

Kragerø CITeY nextFargerrik hverdag?

 Vi prøver å gjøre litt forskjellig ting her nede slik at det ikke skal bli  kjedelig. Etter flere dager med regn og lange tunge dager foran TV skjermen ,letter det litt på humøret  med dager som  i dag med oppholdsvær og nesten sol. Igår var vi på en lengre tur i regnet og idag går turen inn til Kragerø for å handle litt.

PS. Internett er fortsatt veldig umotiverende. Blir så lei av å skrive og laste opp bilder som blir borte når nettet fucker seg. Til det stabiliserer seg vil det bli kortere innlegg med mindre bilder, håper det ikke tar så alt for lang tid.

Ha en fantastisk dag så lenge<3

Louise

Jonathan blir onkel?

Livet må gå viidere . Vi må ta vare og sette pris på det vi har og se fremover.Syns det har vært  veldig vanskelig å vite hva jeg skal skrive og har derfor ikke klart å skrive noe, men jeg har valgt å fortsette å blogge som normalt:)

Jeg har begynt å glede meg til høsten, det blir en ny og spennende periode i livet mitt. Jeg skal på skole og ikke være med Jonathan hele dagen., det blir rart.Jeg gleder meg til å komme litt i orden og alt det spennende høsten vil bringe. Det blir nok mye kjedeligheter, men forhåpentligvis litt morro og reising i tillegg. Høstklærne gjør også høsten morsom, det er jo den morsomte årstiden å kle seg til.

Ja, Jonathan skal bli onkel . Lejah (hunden til Kristian) har fått løpetid , så kanskje Bobben blir far.:)

Louise

22.07.11 - OSLO&UTØYA

Jeg ble oppringt igår av en bekymret og redd bestevenninne som lurte på om jeg var fortsatt befant meg i Kragerø. Det var slik jeg fikk vite om det utenkelige som hadde skjedd i Oslo by.

Min venninne befant seg i Oslo sentrum da bomben eksploderte . Hun fortalte hvordan alle løp nedover Karl Johan skrekkslagene og hvordan man kunne både høre og føle bomben ekspoldere. Helt ufattelig og skremmende.

Vi fulgte tragedien både på TV og nett.

SÅ PLUSTSELIG begynner ryktene å gå om skyting på Utøya. Det kunne ikke det være mulig?!

Videre vet dere hva som skjedde. Det var faen meg ikke bare rykter . Jeg har faktisk ikke ord om hendelsen på Utøya.  At et menneske er i stand til å ta liv og skade så mange uskyldige ungdommer kan  ikke beskrives med ord.

Absolutt ingen fortjener å oppleve det hundrevis av norske familier opplever nå. Å miste en man har kjær på denne måten kan aldri rettferdig gjøres på noen verdens måte.

Jeg sender min aller dypeste medfølelse og mine tanker går ut til alle familer som er rammet.Her i Kragerø har vi flagget på halv stang og er ikke de eneste her i skjærgården.Louise

 

Elendig vær og nett

Når dere ikke hører fra meg på en stund og jeg ikke har gitt noe beskjed om det i forkant kan det skyldes to ting. Enten at jeg har det helt forferdelig eller at jeg har det helt topp og ikke vil bruke tiden min foran en data. Dere kan heldigvis glede dere på mine vegne over at igår var det det siste tilfelle:)

Jeg hadde en fantastisk dag med båt tur fra morgen til kveld med strålende sol. Sol i Norge er  akkurat noe vi er bortskjemt på, så når den vakre, runde, gule , varme kulen som jeg elsker så høyt titter frem er det bare en ting som gjelder, å nyte det!

Det er er jeg så evig takknemelig for at jeg gjorde ,for nå pøser regnet ned som aldri før. Man merker det er dårlig vær på nett og, for forbindelsen er ELENDIG, alle sitter nok inne på hyttene sine og surfer. Etter ørten forsøk på å legge ut bilder gir jeg opp og prøver igjen senere, for nettet funker så å si ikke.

Så om du ikke er i Norge kunne jeg gitt MYE for å være deg og om du er i Norge gjør som meg lag noe god mat og se en god film, det funker det og!

 

Louise

RO TUR

Dagens ekskursjon var en ro tur bort til fadderen min ( verdens beste fadder!!) som har akkurat kommet. Hun holder til bare noen hytter bortenfor oss. En idyllisk måte å få levert ut invitasjoner.I land på bryggen med båten deres i bakgrunnen


Å ro er noe av det hyggeligste jeg vet, gjorde det masse som liten.Spesielt blir det og når solen titter frem!

-Louise

EYEBROW FIX

Jeg gikk til anskaffelse av en eyebrow fix fra H&M tidlig i sommer.

Det er en type gel man børster på for å formet øyebrynene slik at de ligger perfekt. I mitt tilfelle (som ikke har så mye hårvekst å rette på) bruker jeg det også for å gjøre det lettere å legge på farge på brynet. Gelen gjør det  lettere å legge fargen på hårene og ikke huden.Ikke et must å i sminkepungen , men absolutt verdt 39 kr.

LouiseProsjekt dåp

YEY! Vi er  endelig i mål med invitasjonene til den store dåpen. De ble bedre enn forventet, så det er bare å glede seg, dere som har en konvolutt på vei.

Digg å være ferdig med invitasjoner , men nå er det vel bare å starte planlegging av dagen... Føles som om man er "ferdig" , men dette er jo bare begynnelsen. Kommer uansett til å bli verdens beste dåp.


Louise

5O ways to leave your lover

På roadtripen vår til Frankrike var det ca en sang som gikk på repeat alle 60 milene og som jeg har hørt på egentlig hele denne sommeren. Min absolutt yndlings sang for tiden, absolutt verdt å ta en titt på.

Trykk HER for å høre

En kjedelig vei hjelper med morsom musikk

Sangen fikk også lile Jonathan rolig i baksete

Hva syns du?

Louise

Outfit Cannes nr 2

KjoleBikBok // SkoFoxy up // BrillerMJ // VeskeLV

Slik gikk jeg kledd dag 2 i Cannes. Ikke akkurat et strand antrekk, men jeg skulle heller ikke på stranden så det passet perfekt.

Louise

Huset

 

Det var en her som lurte på hvordan huset vårt i Spania så ut fra utsiden. Slik ser det ut:Louise

BESATT

Jeg klarer ikke slutte  å  glede meg over denne fargen,

.LOVELOVELOVE!

Louise

10.07.11 - 3/3


Den siste delen av kvelden tilbrakte vi på den lokale baren Topical. Et ekostisk lite sted med drinker som er sterkere enn fy. I motsetning til Norge er drinkene 90% sprit , faktisk ikke drikk bare. Vi koste oss og ble sittende å observere alt som skjedde rundt oss, mange intrykk. Mange glade og annerledes mennesker der.

Louise

Kragerø by night

Snekker inn til byenOda med sin egen Oda fly spesial. Tidenes drink!

Oda fly  <3

Oh yes we did...

Og slik så vi ut etter på :/

What we also did..

Det ble en tur ut på oss igår...

Louise

10.07.11 - 2/3


Dinner time NÅÅÅ

Thea & Ingrid

Me in tha mooonlight


Noe av det hyggeligste jeg vet

Beauty

Mørkere blir det

En flaggermus vi reddet


Vi spiste  tapas og drakk masse godt hjemme i huset før vi tok en tok en tur inn til byen. Å kunne site ute hele kvelden i bare en liten kjole og se solen gå ned er magisk. Ekstra magisk blir det jo når man bor i Norge og såvidt kan gå i en singlett inne på vinteren uten å fryse ihjel.

Louise


SMINKE KICK

Sminke er definitivt det mest spennende jeg vet å kjøpe, spesielt kicker jeg på neglelakker og leppestifter. Man kan ikke få nok. Det er noe alltid noe veldig spesielt med å ta på seg hely ny sminke, veldig gøy syns jeg. Det blir som for en maler og får en ny farge i fargeskrinet, ikke bare har han en ny farge. Han får også en ny farge å blande de gamle med.


Jeg tulle ikke når jeg sier at jeg får et sug i magen av fargen på neglelakken.

 

Slik ser leppe stiften ut på:


10.07.11 - Outfit

KjoleGuess // SkoFoxy up


Den siste kvelden vi hadde i Spania bruke jeg min nye favoritt kjole. Ikke en kjole man kan bruke hver dag, men som passer perfekt etter noen dager i solen. Det er kjole man må passe på å ikke bruke for mye sminke til, kan fort se billig ut. Derfor tok jeg bare på litt øyeskygge og glitter til øynene og en blanding av rød leppestift og en hvit foundation til leppene. På huden valgte jeg å ikke bruke noe i det hele tatt.

To be continued...

Louise

Morgenbadet
Nå har jeg vært nede og tatt morgenbad, noe selvfølgelig Bobben også er med på. Det er ikke like tropisk å bade her som det var i Frankrike og Spania, men morgenbad er uansett digg. Nå skal vi bake brød og finne på hva vi skal gjøre nå som det begynner å regne. Vet hvertfall om en del ting vi burde gjøre...

Pleier du å ta morgenbad uanset vær på sommeren? Man må jo nesten det.

Louise

Cannes outfit nr1


HattCadaques // ToppBikBok //SkjørtH&M // SkoFoxy up

Her ser dere antrekket før avreise. Ble ikke brukt så mye i byen Cannes, men på turen til. Greit å føle seg fin når man stopper på bensinstasjoner og ankommer en ny by og.

Louise

Direkte til Kragerø med fergen

Vi måtte dra rett til Kragerø igår når det var der lille Bob var. Vi landet på Rygge og isteden for å kjøre gjennom Oslo tok vi fergen som tok 30 min fra Moss til Horten, hyggelig liten tur det. Hvertfall chill å slippe å kjøre til oslo, gjennom oslo for å så kjøre til Kragerø. Utrolig rimelig var det og, 130 betalte vi for 2 voksne,bil og baby.


Et lite fergemåltid

Ganske så eksotisk

Bøø det ligger en baby i bagenPå båten på vei til hytten


Digg å reise fra regn i Cannes og komme til sol i Norge.

Louise

14.jul.2011Om det er noen som har vært gæren etter Spice girls må det være meg. Hver dag i barnehagen stod jeg øverst i trappen med en pinne som mikorfon og etterlignet dem. Og om  noen er mamma dalte må det være K og meg, så nå vi hører på http://www.youtube.com/watch?v=VsNbhwSXDB8 .

Jeg etterlignet alltid baby spice. Hvem var du?

Louise

Up in the air

Bonjour!
Nå sitter jeg på flyet på vei hjem. Chill med Internett på flyet. Vi har hatt noen fantastiske to dager i Frankrike, elsker alt med det landet. Spesielt glad er jeg i maten der...A girl gotta it!!:) Det er litt spennende å være et sted så kort tid , man får opplevd og gjort så enormt mye , det er ikke tid til sløsiing av tid. Gleder meg til å fortelle og vise mer bilder når jeg kommer hjem. Eller vet ikke om ferden går direkte til Kragerø eller om det blir ett stopp innom Oslo... Nå skal jeg legge fra meg ipaden og fasinere den store gooodiebagen med sminke jeg kjøpte på flyplassen... Får sug i magen av å se på de heftige fargene , gode luktene og hvor fin og fresh jeg skal bli....

Ps. Har savnet dere litt:)

Louise

France- Im on my way for you!


En liten teaser av mitt franske outfitÅ våkne til en varm rød sol på vei opp og høre lyden fra havet er gull. Det gir meg en følelse av lykke.

Nå bærer det av sted til vakre frankrike, wiwiwiiw! Det er en 56 mil lang tur = 7 timer i bil med en baby , wow? Skal gjøre alt jeg kan for å få tak i internett på hotellet. Om det ikke går, kan jeg ikke garantere når dere hører fra meg neste gang. Garanterer hvertfall at jeg uansett skal dele ALT når vi kommer hjem til Oslo på onsdag:)

Ha det fint så lenge<3

XXX

Louise

Missing VOFSEN

Jeg spør alltid Jonathan Hva sier babyen til mamma? Så svarer han Agooooo. En prateglad liten gutt jeg har:) Men nå savner mammaen til Jonathan den babyen sin som sier VOFF<3


Outfit 08.07.11ToppMorgan//ShortsMet

Noen ganger blir jeg helt ide løs på hva jeg vil ha på meg. Uansett hva man gjør blir det feil. Er i en liten sånn periode nå, prøver å gjøre noe med det. Det blir ikke akkurat lettere av at alle menneskene rundt meg alltid skal mene noe. Vært bortig lignende?

Louise

Nest siste dagen i CDQ

Hei og hopp alle søte mennesker der ute.

Idag nyter vi den nest siste dagen her i Spania, litt sårt.Det har gått altfor fort? Så JÆ***  kjedelig! Jeg vil jo ikke  hjem? Det eneste positive er at vi skal ha et  to dagers eventyr i frankriket før det kjipe flyet drar til Oslo. Drømmer alltid om å boikotte flyet  hjem til Norge, denne gangen VET jeg at det må forbli i drømmene. Jonathan og meg alene i Frankrike uten så mye penger kan bli litt ... masete?

 


Moah

Niggah what?
Har en del  å dele med dere fra gårsdagen.

Louise

Outfit 07.07.11 - Spansk kveld med gutta
Mine nye innkjøp av sandaler, i love! Men derimot neglelakk fargen er ikke så begeistret for


SkjerfPazuki // KjoleGuess // SkoFoxy up


Vi dro inn tidlig igår kveld for å spise middag. Alle guttene og Louise, litt for tidlig å gå ut 7 for å spise middag i Spania spør du meg...

Dette bildet vil jeg si kunne hatt potensiale for å bli veldig fint. Blame it on me/modellen ELLER fotografen , man kan vel ikke klandre sin yngre bror for å ikke være alt for rutt:)

Flink fotograf eller ikke, søt det er han:D

Her sitter vi på en liten tapas restaurant i byen og jeg drar min orginale pose... yey?

Det ble en relativt rolig kveld, så idag er det ut for alle penga. Hvertfall skal vi ut en lengre tur da resten av jentegjengen i familien er tilbake fra Barcelona og visse personer har fått karakterer verdt å feire!!

Ha en fin sommerkveld du og<3

Louise

Working on that TÆN of mine

Kan vel ikke legge skjul på at dette er tatt by myself.Her skal jeg ligge noen timer og jobbe på brunfargen.Jeg vaklge å bruke sol faktor 15 tror ikke solen klarer å gjøre meg til en tomat da.

Louise

Outfit -Por la niteToppBikbok // TruseMassimoDutti

Slik sover jeg her nede. Deilig og luftig, perfekt!

Nå skal Kristian og jeg sykle inn til byen å kjøpe ferskpresset juice og ferske baguetter fra bakeren. Om livet alltid kunne vært like skjønt.

Louise

En liten gåte på en måte

Vet du hva en cowboy mamma får?
En cowboy baby vel...LOL
Louise

Enda en dag uten sol

Idag igjen gjemmer seg solen seg. kanskje like greit da jeg har blitt syk. Det blir plutselig helt annerledes når solen ikke er her, man må finne på ting. Jeg valgte å gå en tur inn til byen med Luca og Jonathan, lurer på om folk tror jeg er 2 barnsmor da...


CAFE ZERO er ikke så verst i smaken, men ikke noe bedre altvernativ til is

Luca med sin nye sterneskikkert

Det ultra kjipe været

min nye hatt/ tidsfordriv


Louise

Lunsjer i SOLEN

Nå setter jeg meg inn etter en god lunsj og lang dag i solen. Noe av det beste på sommeren må være å spise gode lunsjer.

Her er et alternativ:Det du trenger er:

Salat

Skinke

Permasan

Mango

Tomat

Hummus

Rød pesto

Grønn pesto

Champingnon

Brød

AvokadoLille Jonathan har fått låne Pappa sin sjarong.

LouiseOutfit 05.07.11 - Middag uteKjole - Acne Sko -Lokal spansk butikk

Elsker mine nye sko. Elegante og enkle.


Vi dro ut å spiste en fantasisk god tunfisk rett på en av de nye restaurantene i byen.
Mojito er jo et must iløpet av sommeren.

Louise

Hanging by the poool

Idag våknet vi til en ekstem varme  (heldigvis!!) Så vi hoppet rett ut av sengen og i bassenget, digg! Resten av dagen har gått til å ligge ved bassenget og jobbe på brunfargen. Herlig å ligge ved bassenget med en baby, stranden blir fort stress. Vi legger Jonathan under et tre hvor det er skygge, der har han det perfekt. Har aldri sett han så rolig og fornøyd før!

Nå skal vi løpe ned på stranden å ta et bad. Vi snakkes senere idag<3

LouiseOutfit 04.06.11 - Shopping

Jakke - Zara Kjole-Vera Moda Veske - LV Hatt-Random Smoothie- Hjemmelaget

Senere igår dro vi på shopping i nabo byen, det ble 2 nye sommer sko på meg. Gleder meg til å bruke dem ikveld!!!

Louise

Sommer dag uten sol -Gjøremål1


Når været ikke  tillater stranden må man ty til andre gjøremål. Vi tok turen ut til fyret som ligger en times tid fra huset vårt. Ikke en utfordrene tur , men mer enn noe annet et vakker tur med flott landskap. Tidligere år har jeg stått opp 8 hver morgen og løpt ut, ikke like ambisiøs i år.

Louise

Outfit 03.07.11 - Første kveld i Spania
Buksedress - Zara Øredobb- Gina Tricot

Det er alltid like gøy å pynte seg litt første dagen, men dagen etterpå ser man på bilder og ser at det er tydelig første dagen i utlandet (brunfargen) . Blek eller ikke så elsker jeg buksedressen. Legg merke til øredobben, hvordan syns du jeg klarte det?

LouiseOutfit 03.07.11 - Første kveld i SpaniaBuksedress - Zara Øredobb- Gina Tricot

Det er alltid like gøy å pynte seg litt første dagen, men dagen etterpå ser man på bilder og ser at det er tydelig første dagen i utlandet (brunfargen) . Blek eller ikke så elsker jeg buksedressen. Legg merke til øredobben, hvordan syns du jeg klarte det?

Louise

MY PARADISE
Da er vi fremme i mitt paradis. Tror ikke livet mitt kunne vært svært bedre enn akkurat nå. Har vært en lang dag så nå skal vi legge oss ved poolen og slappe av. Så skal vi drikke litt mer rosa champange og ut:) 

Louise


Kribler i magan

Nå kribler det fært i en ikke lenger så liten jente sin mage. Tror nok ikke jeg har gledet meg så mye til noe på en god stund. Skal opp om 4 i natt, jeg gleder meg faktisk.
Snakkes imorgen<3


Louise

LATE NIGHT


Ble en sen kveld med Rosee og champis. Vi måtte jo feire at Jonathan har fått sin første fadder:)

Louise

Slik en idiot

Jeg måtte sjekket hvilket tidspunkt flyet skulle gå hjem fra spania, men det var ikke tidspunktet jeg fant ut. Idioten Louise har klart å bestille hjemreise 13.august og ikke 13.juli. Utrolig lite typisk meg å drite meg ut sånn, eller kanskje det ikke er det lengre? Lignende hendelser har jo skjedd flere ganger det siste halvåret. Liker bedre den gamle Louise, som hadde litt kontroll.

Uansett jeg gjentar meg selv og sier  aldri så dumt at det ikke er godt for noe. Vi skal nå være i Nice i 2 dager og fly hjem derfra. Har fått litt dilla på den franske rivieraen etter mye Italia ifjor sommer. Hvor fantastisk det er finnes det også en dårlig side med det. Vi får ikke 10 men bare 8 dager med min elskede familie i min elskede by Cadaques.

-Ja, jeg syns litt synd på meg selv som  bare få vært med familien min en uke , istedeen for 2 mnd som jeg pleier. Spesielt når dette er den sommeren jeg føler at jeg trenger dem mest.

Louise

Sommerens heftigse brillerJeg har endelig fått tak i disse pilotbrillene fra MJ. Utsolgt hvor enn jeg lette i Oslo, men her i Kragerø var de!

Jeg valgte fargen gull etter mye om og men. De finnes i sølv,rosa  og oliven og. Tok ikke lang tid å forelske seg ...

Louise

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits