juni 2011

Mitt barns utvikling- Steg for steg

Jeg savner en blogg som følger utviklingen til en baby. Man vet jo at de vokser, begynner å krabbe deretter gå osv. Om dere er interesserte skal jeg oppdatere dere steg for steg?

Nå er han 4 mnd gammel.  Han kan lage litt type Agooo lyder, smile, le, krabbe/åle seg fremover og har nylig begynt å ta alt han får i hendene i munnen.Jeg har verdens søteste film hvor han gjør det sist nevnte som jeg vil dele med dere. Må bare finne ut hvordan jeg legger ut filmer.

Hvordan laster man opp video til blogg?

Hvordan får jeg lastet opp en video jeg har til bloggen? Vær så snill tell me!! Skal fortelle hvorfor straks!!

Louise

PHOTOSHOOT

Jonathan og jeg hadde en liten photoshoot igår . Du vet når man ligger i sengen og kjeder seg? Slik lå vi da jeg tok litt nørde bilder. Men må faktisk si at jeg syns det ble litt søte bilder? Hvilket likte du best?Louise

Aldri så dumt at det ikke er godt for noe

Idag regner det her i Kragerø. Noe jeg syns er helt OK så lenge det ikke varer flere dager. Det er jo litt hyggelig å sitte inne ,drikke te og bare kose seg. Vi har også fått startet med å lage album til Jonathan.

Her er en liten smakebit

Ser det ikke bra ut?

Louise

Diamonds are forever, but feather is ok too.


Jeg er egentlig ikke noe smykke jente, men noen ganger er det gøy å ha litt ekstra med stæsj. Jeg mener at smykker kan ødlegge og gjøre anrekket rotete. Uansett så foreslket jeg meg i disse øredobbene fra GT til 139kr. Gleder meg til å finne noe fint å ha dem til når jeg kommer til Spania. Det eneste litt kjipe er at jeg må la det ene hullet i øre gro , da det nesten er revnet. Men jeg lover at det jeg klarer å gjøre det kult med bare en , watch me...

Louise

Alene på havet 4 mnd gammel
Better safe then sorry= på med vest!

Jonathan og Bobben i sin lille skute.

Skuta blir sendt avgårde
Idag har vært  en perfekt dag med fint vær, båt tur, god mat og masse bading. Både morgen bad , førmiddag bad og bading med Jonathan. Kanskje litt kaldt i vannet for Jonathan, men han likte det. Man kan ikke klage når man er 4 mnd og får være med på så mye gøy, kan man vel?Louise

Teller ned dageneBare 5 dager igjen til vi sitter på flyet ned til min kjære familie. Merker at jeg savner dem litt nå, er jo 3 uker siden sist. Gleder meg som en liten unge til disse ti dagene vi skal ha der nede. Men før den tid skal vi nyte det herlige livet i Kragerø. Nå titter solen litt frem så da er det bare å legge seg ut slik at jeg ikke blir den blekeste, deretter skal vi en tur til Kragerø. Sommeren er fin den!

Louise

Mitt sommersalgkuppSommersalgkupp, et bra ord det! Har lenge tenkt på disse buksene... Har bare ikke klart å bestemme meg for denne vasken eller de i mørk jeans stoff, da jeg syns dette er en kulere vask mens de andre sitter bedre. Men da jeg fant disse på salg og en igjen i min str  ble det et enkelt valg. Det er så flaks det! Er så fan av den modellen fra Acne med glidelås bak.

Louise

SO JUICY

Min yndlingsfrukt akkurat nå er nektarin. De er så inmari saftige og gode på denne årstiden. Jeg mener at dette må være definitivt den beste måten å få i seg noe søtt på. Bedre enn godis! Om du ikke har smakt de enda,LØP Å KJØP!

Snakkes snart!

Louise

When darkness kicks inNå er det blitt mørkt og skummelt ute. Blir så utrolig skummelt på en øy og ved havet på natten med alle disse lydene... Havet som slår mot fjellet, træne isom svajer i vinden, fuglenee og kvister som brekker og knekker.Så nå kryper vi under dynen med døren åpen. Vi har funnet frem den mest skrekk filmen vi fant og drukket  ett glass rød vin. Man må jo erte seg litt opp? Håper vi får sove etterpå... God natt<3

Louise

Rimelige solbrillerJeg kom over disse brillene i våres da jeg var innom en BikBok butikk. De er litt annerledes og det er kult, jeg liker!

De er ikke verdens beste kvalitet, men til 29 kr syns jeg de er fantastiske! Så hvis du er keen på å ha noen ekstra briller for å få litt variasjon må dette være et godt alternativ for lommeboken!

Louise

Frokost Love

 Dagen frokost.

Det aller beste jeg vet om er frokost. Må være det aller beste måltidet iløpet av hele dagen. Det første jeg tenker på når jeg våkner er hvor mye jeg gleder meg til å spise frokost. Nesten så jeg går hele dagen og gleder meg til neste morgen... Jeg har en ekstrem forkjærlighet tii dette måltidet.

Hva er ditt favoritt måltid?

Louise

 

Outfit 25.06.11 -Første dag i sommerferien:)

 

Briller: BikBok

Topp: BikBok

Bukse: Met

Armbånd: Scotch&soda

Elsker å bare kunne ha på meg en liten hvit singlett!

Det ble forresten ikke noe sykehustur, ble bare inmari sliten og bærte tung. No worries:D

Louise

For HIM used as HERSKjøpte det brune armbåndet til Kristian hos Venner I Hagen ,for sånn 150 kr. Han likte det så godt at han kjøpte et selv i grønt. Her låner jeg begge to, kult hver for seg eller flere sammen. Merket er scotch & soda.Skal vise dere hva jeg har til senere:)

Hva syns du?

Louise

Slik gikk det da Jonathan skulle få mat for første gang

HA HA... Er det mulig? Kristian kjøpte litt mat på boks til Jonathan igår. De kan bli introdusert for annet mat 3mnd gamle, nå er jo J 4 mnd. MEN det skulle vise seg å ikke være så veldig greit/renslig. Han elsket maten, den gikk rett ned. Ble verre når han tok den rene genseren sin for å "tørke" seg rundt munnen og deretter kline litt i øyet og? Det hele ble bare veldig morsomt.

Nå er det ikke bare jeg som kan gi ham mat.

Disse var det Jonathan fikk smake på, nestle sine moser for 4mnd og opp.Den med svisker skal være bra for fordøyelsen og den med gulrot smakte som utvannet  kålstappe ( som vi spiser til pinnekjøtt). Han likte begge to veldig godt, ingen tvil om at vi har en gutt som er glad i mat.

Er han ikke VELDIG søt?

Louise

Vår sommerferie er igang!

God morgen:)

Nå er vi fremme i Kragerø, som betyr at sommeren er igang for fult for vår del, utrolig digg! Vi blir her til fredag da skal vi en tur på hove, tilbake hit en natt og rett til Cadaques! Nå må vi en tur inn til sykehuset her, da jeg har begynt å få litt vondt i arret mitt. Tror ikke det er noe farlig, men keen på å sjekke. Skal oppdatere dere så fort vi er tilbake!Louise

MCern i slottsparkenIdag har vi hatt tidenes slappe av dag... Men etter noen timer inne på sofaen får man et behov for litt frisk luft. Vi tok turen ned til Møllergata og kjøpte et nytt kamera. Som er HELT FANTASTISK!! Ser du hvor vanvttig bra bilder det tar? Jeg skal legge ut mer info om kameraet senere. Vi gikk uansett gjennom slottsparken og bestemte oss for å spise litt fylla mat. Utrolig digg når man er klein! Så er fornøyd med at vi hva vi har fått ut av dagen:D

Louise

Bilder fra VILLE VESTEN parteeey

God stemning mens vi venter på at NAF skal komme å fikse bussen


mer venting...

Tak ventingLykkelige over at bussen endelig ble fikset


Looking at what?


Meg og the moviestarPilser etter en halv flaskevin... Da er det ikke noe å si på humøret

smileyBabe

PÆNGPÆNG

LOL


Vakker cowboy

Bussen stoppet plutselig midt i en rundkjøring som gjorde at vi lagde an ganske lang kø

så søte
Takk for oss<3

Louise

Yesterdays fun= Todays pain

HIHA Det er alt jeg har å si!

Kvelden startet som sagt med at vi skulle bli rullet ut med den kule bussen Cali love. Men det viste seg å ikke være så lett for bussen funket ikke og så ut som et rottehøl om ikke verre. Heldigvis klarte vi å løse problemet , så fest ble det heldigvis. Festen var knall, ble bare litt ujevnt fordelt inntak av mat og alkohol. Blir aldri sulten når jeg drikker og da kan det lett gå litt galt , som merkes idag!

Holder på å laste opp bilder nå. Det er SÅ mange bra!!

To be continued...

Louise

Ville vesten

Idag er det  ville vesten for alle penga! Jeg gleder meg sikkelig, elsker å kle meg ut. Kvelden starter med at vi blir rullet ut til Hurdalen, hvor festen skal være. Som betyr at det blir mere rulling på meg, YESYES:D Dette blir en bra kveld!!

Louise

Outfit 21.06.11

Jakke: Zara

Topp: BikBok

Bukse: Met

Sko: Ugg

Jeg hadde fri noen timer på formiddagen, som jeg brukte på å henge med min vennnne Victoria.

Vi fikk kjøpt litt cowboy/indianer utstyr til den store bursdagen i morgen. Vi blir såååå fine!! Plus littt annet:)

Louise


Nytt i klesskapet hans

Jeg var innom Venner I Hagen i går. Den aller fineste barneklesbutikken som finnes.De har så vanvittig mye fint .Ikke bare fine ting til jenter har de, men til gutter og.We <3Er den ikke vanvittig søt til ham?

Louise

 
The little detail of today


Resten av anrekket kommer senere:)

Ha en super dag så lenge<3

Louise

Good shiny monday morning

 

Endelig tittet solen litt frem igjen gitt...Endelig titter solen frem igjen... Da er det bare en ting å gjøre, KOM DEG UT! Det skal hvertfall jeg!

Louise

Janet Jackson sin konsert

Ja, vi endte opp på Janet Jackson sin konsert. Noe vi fant ut syke over en pizza 30 min før start. Det ble noen litt stressende 30 min. På med klær & sminke, finne barnevakt , levere Jonathan til barnevakt og sist men ikke minst skaffe biletter.

Men så absolutt verdt det, må være det kuleste jeg har opplevd. Høre og se henne på scenen var helt utrolig. Hun må ha den  sykeste karismaen , stemmen og smilet, WOW! Det var en intim konsert og vi satt på midt på rad 8 , som gjorde at man fikk en helt annen opplevesle enn om det skulle vært  i et stappet spektrum. En også utrolig rørende konsert da det var mye mimring av hennes bror Michael, utrolig sterkt.Nå skulle det drikkes!! Nei da, det er  red bull i de 2 små.
Ble også litt champis...

Når konserten var over dro vi å hentet J og følte oss friskere enn noen gang, og gjort det siden.  Hva en bra konsert og litt alkohol kan gjøre?:)

Det var ikke lov med kamera så fikk tatt disse bildene med mobilen. Men det var noen søte jenter ved sidna meg som klarte å snike med seg kameraet inn og lovte å sende meg bilder. Så det kommer bedre bilder om dere er keene.

Denne sangen ble spilt på start og slutt og var en hyllest til Michael:

http://www.youtube.com/watch?v=96hmKX3Hd7c

Hva syns du om dama?

Louise
Resultat av fylla påkledning

Jeg har EN gang i mitt liv fikset meg når jeg har "full", noe jeg aldri skal gjøre igjen. Dette var antrekket jeg klarte å sette sammen. Det er ute av min fatteevne at jeg har tatt på meg dette og tenkt "Ja, dette var fint". Mine to venninner var også enige med meg at dette var et knall antrekk... Da skjønner man hvor mye dømmekraft man får av mye alkohol!

Selvfølgelig klarer jeg jo å toppe antrekket iløpet av kvelden, med denne gulljakken vi fikk. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg syns jeg så drit kul ut! DAMN

Ikke bare at jeg toppet anrekket men kvelden endte fktisk hos det sardinske politiet... sånn kan det gå!

Opplevd noe lignende?

Louise


Jummy sommer middag

Salma

Avokado

Sesamfrø

Syltet ingefær

-Kjempe lett ogsuntå lage. Godt med ris til og!

 

K og jeg satt å spiste dette supah chille måltidet ,da jeg plutselig spottet en ROTTE i hagen! Nå har vi laget en rottefelle som dere ser:)

Lurer på om han går i rottefella. Gjør du?

Louise

BILDER de la PINSE en KRAGERØ
Vi drar ned igjen til st.Hans og blir der frem til vi reiser til spania 3. juli! Jeg gleder meg!!

Louise

Gjett hvor jeg endte opp igår?


Jeg måtte holde sengen ihele går, frem til syv tiden da jeg begynte å føle meg litt bedre. og vips en halvtime senere var vi på konsert! Det må være den kuleste konserten noen sinne. Klarer du å gjette hvem?

Kan fortelle og legge ut flere bilder om dere klarer å gjette det!

Louise

Back in O-town


Nå er vi tilbake i Oslo og jeg føler meg DRITT. Har blitt syk, utrolig kjipt da jeg kom til Oslo for å få gjort litt ting. Får se hva jeg klarer. Merker at det er en liten utfordring å være syk og samtidig passe et barn.Blir nok mye data sitting idag, ergo vi snakkes!!

Louise

Hei & Hopp


Her sitter jeg og kjeder meg!  Dæver av å ikke få rørt på meg......

Louise

Lets talk about that movie

Idag morges mens jeg var å bakte brød og K sov klarte Jonathan og KRABBEA ut av sengen og ned på gulvet. Han  er helt fin, ingen skade skjedd. Men nå må vi begynne å passe eksttra god på. Skal legge ut en film av han når jeg kommer meg til Oslo ogfår  funnet film kameraet:)

Louise

Natta&lt;3

Nå har vi  lagt Jonathan og tatt kveldsbad. Utrolig forfriskende. Nå er det tid for film!

-JA, vi koser oss!

Natta<3

Louise

Kragerø

 

Vi er fortsatt i Kragerø, da vi valgte å ikke dra hjem når pinsen var over. Verken jeg eller K har noen ting må vi gjøre i Oslo. Han er ferdig på skolen og min jobb er å passe barn, noe som er like lett her. Så vi blir her noen dager til å nyter solen. Utrolig deilig!

Louise

Lets crab? YESYES

Den aller vakreste skapningen i verden er ikke langt unna frå å krabbe! Han er flink til å dytte seg bakover, men enda ikke kommet fremover. Tror ikke det er lenge igjen til han klarer det. Den dagen han krabber lover jeg å ta en film å legge ut!!

Louisd

Sjømat ved sjøen

Deilig med mat etter en lang tur rund øya! NAM


Louise

Bilder fra fredag kveld!!Louise

Da er sommeren igang!Føler at bildene sier nok!


Louise

Outfit 10.06.11

Endte opp med dette antrekket . Alltid en slager å ha på noe man vet at man føler seg vel i.HVA  SYNS DU?

LouiseGod ettermiddag

Nå sitter vi og koser oss med god mat i solen. Vi sto opp tidlig og dro rett ned til Kragerø. Deilig å reise fra regn og komme til sol på bare 2 timer!

Ellers er jeg utrolig fornøyd med gårsdagen, en vellykket kveld!! Heller ikke så redusert i dag..

Sånn ser himmelen ut her:)

Louise.

 

RED BULL

Jeg har fått masse redbull til imorgen:D T.o.m uten sukker! Kanskje jeg skal drikke drinker imorgen?! Må være et år siden sist jeg gjorde det!

Ellers ligger jeg helt greit ann til imorgen har ikke kjøpt inn noe og heller ikke funnet ut what to wear. Heldigvis skal jeg få ansiktsbehandlig og bli sminet på Face It ,så satser på at ansiktet blir bra! Men får nok fikset alt det andre og, alt må jo være perfekt:D


Louise


@ChocolaterieIgår var Sandra, Victoria og jeg på det ny stedet "chocolaterie" på frogner. Utrolig hyggelig sted å sitte, men skuffet over kakaoen der.Hadde høyere forventinger til en varm sjokolade på et sjokolade sted. Tror det blir bra å sitte inne der når det er kaldt ute og man vil inn for å få seg noe varmt å drikke. Da kommer stedet til å være optimalt.

Louise

Det kjipeste med å få barn når man er ung

For meg er det kjipeste at jeg ikke kan gi sønnen min noen jevnaldre søsken. For meg er mine søsken de aller beste og jeg er evig takknemelig for dem. Det er noe jeg unner absolutt alle, spesielt sønnen min. Men jeg unner IKKE meg selv å få et barn til nå, noe jeg setter foran. Men det er ikke synd på Jonathan for han har  Luca som er tanten hans, men som vi liker å kalle søsteren hans. Det er  bare 4 år aldersforskjell på dem. Så han har en "søster" og Bobben som er "Broren" hans. Mer kan jeg ikke gi ham:)

To av mine 4 søsken og meg i Paris

Luca og Jonathan<3

Ellers hadde jeg satt pris på om noen vil ofre seg å gi ham en fetter/kusine... Der får vel vente littt.

Louise

Sjekk hvem som er den 81 mest leste bloggen

 Igår hadde jeg for første gang over 1000 lesere:D yey Dere er kule som går inn her!!

PS.  Sjekk sveisen til Jonathan...HAHA

Louise

Today did we...Idag har vi vært og handlet/byttet ting. Skal vise dere senere hva nytt jeg har fått:D

Så har vi vært hjemme og hatt besøk av snille oldemoren til Jonathan, som passet ham mens jeg fikk fikset litt ting. Tusen takk farmor:D

Liker sånne dager som dette, føler at man kan få litt mer ting gjort når det er dårlig vær. 

LouiseDagens outfit 07.06.11

 

Topp: Massimo

Bukse: Filippa K

Belte: DAY

LouiseHvilke sko burde jeg velge?


Jeg skal ha et lite "selskap" på fredag og aner ikke hva jeg skal ha på meg. Ønsker meg disse skoene? Hvilke syns du er finest? Aner ikke hva jeg skal ha til, men begge passer jo til det meste.

Louise

-JA, jeg skal være med på Unge mødre.

Hvorfor?

-Fordi jeg har lyst til at folk skal se at ikke alle unge mødre er som dem i de forrige sesongene og fordi jeg ønsker å få flere lesere på bloggen.

Jeg har tenkt en del på det og kommet frem til at jeg skal være med. Jeg vet at det er mange sider med å være med på TV, kanskje flere negative enn positive.Det er en sjanse jeg tar. Så lenge jeg er meg selv føler jeg ikke at kan  "drite meg ut", heller det motsatte. Jeg skjønner at folk vil ha sine meninger om dette, men det får så være. Det er heller ikke en serie som går på de aller største kanalene, heldigvis!

Jeg så lei av å se på "Teen mom", som går på MTV. Der fremstilles alle så utrolig stakkarslige og alt så trist. Det er ikke sånn livet trenger å være selvom man får barn i en tidlig alder.Enig?

Jeg håper du ikke syns jeg er verdens største taper, selvom jeg kan skjønne om du gjør det:)Det er jo en grunn til at jeg først sa nei...Louise

 

Latterlig søt bamse hund, bamse baby og bamse

Bare K  også hadde hatt en bamsedrakt...

Louise


Bilder fra båttur i Oslofjorden

Det er så utolig deilig å komme seg ut på sjøen. Venninnen min har en båt som ligger i Frognerkilen, så vi kjørte rundt i Oslofjorden. En tur til Nesodden hvor  V har hytte , Ildjernet hvor jeg har hytte ( det nederste bildet) , Snarøya og Lysaker brygge hvor vi spiste lunsj. Håper jeg skal kjøre masse båt i sommer!LouiseDet triste


Han døde 00.26 natt til lørdag sannsynligvis av indre blødninger. Verdens fineste ekorn<3

Louise

Outfit 05.06.11 - Båttur

Briller : Gina Tricot

Topp: Massimo Dutti

Shorts: Met

Sko: Dna

Har flere bilder fra båtturen og:D

Lousie

Outfit 04.06.11Briller: MJ

Topp: Mango

Belte: French conection

Shorts: Met

Sko: Dna

Veske: Cadaques

U like? Enkelt og greit:D

Louise

 

Bilder fra stranda

På lørdag var Thea, Luca, Jonathan, Bobben  og jeg på stranden! Annerledes å være på stranden nå,før var det et sted jeg kunne slappe av... Vi gikk helt fra skøyen til paradisbukta med det store lasset vårt.Hva skjer med at det slitsomt der ute nå a??

Louise

 

IMORGEN....

Nå sitter jeg hjemme hos m&p og er barnevakt for lillesøsteren min Luca! Det er derfor jeg ikke har fått lagt ut noen bilder fra igår og idag, men jeg har mange! Det skjedde også noe sykt trist igår natt... men vil fortelle det når jeg har bildene til. Så dere får smøre dere med tålmodighet og se imorgen.

Ha en fin lørdagskveld<3


Luca&meg på julaften(dagen) :)


Louise

Sommerferien er bestilt:D

Og gjett hvor vi skal i sommer? CADAQUES! Har pleid å tilbringe HELE sommeren der nede,men i år blir det bare 10 dager. Litt kjipt, men også litt gøy å gjøre noe annet! Uansett så er jeg kjempe glad for at vi skal ned i det hele tatt:D 

Hva skal du i sommer?

Louise"Herregud for en herlig dag"
WOW for en fin dag det er! Den startet litt kjedelig med noen timer venting på rikshospitalet, men absolutt verdt det når man får bekreftet at man har en perfekt sønn og at ingenting er galt:D

Resten av dagen har jeg tilbrakt i bakgården i bikini med god mat og fint vær. På samme måte skal jeg tilbringe kvelden!:D:D

-Ja, det er et ekorn dere ser på det første bildet. Kristian fant ham skadet i veikantet og nå ligger han nede på soverommet og hviler!  Han har blitt sett på av to veterinærer som sier at han bare må hvile , drikke og spise om han klarer. Han har allerede klart å spise litt brød, så jeg tror han kommer til å klare seg! HERREGUD dere aner ikke hvor søt han er! Har tatt mange bra bilder av ham på kameraet , legger ut senere!! GLED dere! Liker å tenke at vi nå er en familie på fem nå...

Ha en fin kveld i det fine været!

Louise
Trening før sommeren

Dagen idag startet med at jeg sto opp tidlig for å dra på trening, men fikk ikke trent pga fult i parnepassen.... Ubeskrivelig IRR? Fikk hvertfall  bestilt personlig trener time til neste tirsdag ... Så får vi se hvordan det blir. Keen på å få trent litt ordentlig! Hvertfall keen på en trent kropp, om ikke akkurat å trene ordendtlig!

Jeg har pleid å bare dra på timer. Vurdere nå å få et eget opplegg med aparater , slik at jeg ikke er avhenhig av noe tid. Hva bruker du og hva er din erfaring? Trening er jo gøy? Hvertfall noen ganger...Å svømmer er jo en bra og gøy form for trening.... kanskje det er noe?

Louise

" Det morsomte du leser idag"

Jeg var inne på side2.no og fant disse morsomme teksene... LOL

f

http://www.side2.no/underholdning/article3162348.ece

Trykk linken for å se:)
 

Hva syns du?

Louise


Bror & Søster

Hyggelig at de kan ha hverandre som "søsken". Søsteren MIN Luca Amanda og Jonathan<3

Louise


Sommer innkjøp
Kjøpte dette elskverdige kjedet igår.Bare litt usikker på hva jeg skal ha det til... Hva syns du?


Og en svær lavendel plante til bakhagen

Louise
Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits