mai 2012

Sommer kom

Hei:) Nå er det lenge siden forrige innlegg. Det skyldes alt for godt vær og eksamens forbredelser. Jeg er midt i eksamens kjøret samtidig som jeg er prøver å ta igjen 4 måneder med venninner. Altså, har jeg helt glemt av bloggingen. Jeg håper det roer seg snart, eller ikke. Uansett så høres vi snart. Nyt sommerkvelden så lenge.

THIS IS IT

 

Dette er badetøyet jeg har sikret meg for sesongen. Alt er kjøpt i Milano, så mulig å få tak i på ferien eller om du skal en tur til utlandet før sommeren.

 


Onepiece fra Yamanay


Bikini til meg fra Calzedonia og badeshorts til Kristian fra Grigoperla

Mandags start

På lørdag da jeg lå i hagen i bikini at bikini sesongen er rett rundt hjørnet. Jeg venter på den helt fra den tar slutt i august. Likevel kommer den alltid veldig brått på. Vel, en dag i bikini har motivert meg til et sunnere kosthold. Trening utgjør jo kunn 30% av resultatet på kroppen, mens kosthold 70% .

Idag var jeg ekstra heldig for sjefen min kom innom med bær til meg. Jeg blandet dem med yoghurt og cottage chees. Det må det vel bli resultater av hehe.
Ikveld

Forrige helg kom en pulje med venninner hjem fra Argentina. Denne helgen kommer enda to venninner hjem etter å ha vært verden rundt. Det er utrolig stas. Ikveld skal vi ut å spise middag en stor gjeng. Jeg gleder meg sånn til å se dem igjen. Til å bare være sammen igjen. Et liv eller 4 måneder uten venninner er kjipt. God helg:)

Et bilde av mine to venninner som kommer hjem idag og meg før de dro:)

CRUSIN

 

 

Dette er morgen nr.2 hvor vi har stått opp 05.30. Noen timer før vi pleier for å rekke kjøretime før jobb. Det er jo litt imponerende å stå opp så tidlig når man er et slikt sovedyr som meg. Men enda mer stolt er at jeg kjørte hele veien fra Linderud senter til John Colletsplass på Ullvål. Jeg hadde aldri i mitt liv trodd jeg kunne være i stand til å kjøre på en så stor vei etter 2 kjøretimer. For ikke å glemme at jeg turte. Det er kult.

 

Nå har jeg akkurat åpnet barnebutikken Venner I Hagen for dagen.  Hvis dere trenger barne klær anbefaler jeg dere alle å ta turen innom. Eller om dere ikke ønsker å bli verpe syke anbefaler jeg å la være. Det er altfor mange nusselige baby klær her.  Jeg har lekt litt med tanken om å få et barn til kun for å kunne kle henne opp. Trolig litt for tynt grunnlag å sette et liv til verden på.

Ha en fin dag:)

 Litt cruise bilder fra Sardinia


Smile;

Hei:):) God morgen. Jeg sliter i disse dager med å komme meg på nett da macen min nekter å lade. Jeg håper det kun er laderen som er drittunge, ikke dataen min. Altså, dette er grunnen til at det er så stille fra meg. Jeg skal prøve å mobil blogge, men jeg dæver sånn av iphonen min om dagen og. Etter å ha fått ny skjerm kastet selvfølgelig Hercules mobilen i en steintrapp. Det er kun min skyld. Hvilket jeg minnes på hver gang jeg skal bruke mobilen. Men jeg er ikke sur eller bitter, kun litt demotivert til å være på nett.

Vi har hatt en fantastisk helg med godt vær og mye sosialt. Det sosiale og det fine været er som hånd i hanske. Har dere hatt en fin helg?:)

Her er noen bilder fra helgen:

GESTUZ

Et av yndlingsmerkene mine er Gestuz. De har så pene snitt og fasonger så klærne sitter fint på kroppen. Jeg kjøpte denne hvite toppen en stund tilbake. Det er en str XL, så jeg kan få brukt den som en topp med bukser til eller kjole. Det er gøy med klær som kan brukes på forskjellige måter. Neste gang solen skinner og jeg skal ut vil jeg ha på meg denne, med et par heftige heler til!!


1.Mai 

Igår lå jeg ute på gressplenen til mamma og pappa hele dagen. Vi lå der og nøt solen med masse frukt å tygge på. Det var ren idyll. Solen varmet så godt at jeg like gjerne kjørte på med bikini. Det føles alltid lit rart å ha på seg bikini for første gang hver sesong, men det er fortsatt noe jeg alltid gleder meg til. Jeg har kjøpt en del nytt badetøy jeg gleder meg til å vise dere.

 

Når jeg ikke hadde på meg bikini så jeg slik ut: Shorts Zara , Genser fra Rutzou


GULL SKOEN

Det er mange som lurer på hvor gull skoene jeg fikk så mange komplimenter på var fra. Jeg kjøpte mine på  H&M i Milano. Om de har dem i butikk her i Norge vet jeg ikke, men de er å få tak i på nett HER  :) Det står at de rosa mettalic på nett siden, men etter min mening er de gull.  Kanskje litt bronsje gull:) Ellers er str på dem helt vanlig, ikke liten eller stor. Jeg som bruker 38 passet da 38;)

 
Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits