april 2012

GLANSI helgen unnet jeg meg enn drop inn time hos frisøren min Nina for å få en kule frisyre til lørdagskvelden. Jeg endte opp med store fine krøller og glansvask. Jeg hadde aldri hørt om glansvask før. Det skal  fungere som en mild farge og gjør håret mye mer glansfylt. Varigheten er 2-3 uker.

Noe ekstrem forskjell er det ikke, men jeg er veldig fornøyd. Det føles så digg ut å ha så blankt hår!!! Frisøren jeg bruker super dyktig og holder til i Skoveien. Hvis du trenger en time kan du ringe henne; 98012052 :)

 


Med glansvasken i håret


Det "nye" håret


VÅRVÅR!!

God morgen!!:)

Har dere hatt en fin helg? Her i Oslo har våren kommet for fullt. En lyst på livet dukker så sterkt opp. Plutselig er alle Oslos gater fulle av mennesker. Blide og glade mennesker. Våren kommer med en så fin følelse, enig? Vi har tilbrakt hele helgen med venner og familie ute i det fine været. Jeg ser på God morgen Norge nå at de spår hele 20 c på onsdag?

Idag har jeg en inneklemt fridag. Den tenker jeg å bruke på å få unnagjort ting som jeg ellers aldri får gjort. Det er en del ting. Ha en fin dag så lenge:)


IVRIG

Jeg måtte finne frem disse bildene av Hercules når han var 11 måneder, for å vise dere likhetene jeg snakket om i forrige innlegg. Ser dere likhetene jeg snakket om nå? Her prøver han seg på noen pull ups for å nå lyset. Hahah, da var han så søt.HERCULES

Jeg vet ikke om det bare er meg som synes at denne videoen er veldigs morsom. Den lille gutten er nemlig akkurat like gammel som Jonathan og ser helt maken ut som han bakfra. Det kunne faktisk vært sønnen min, om han kunne tatt pull ups da. Jonathan har alltid vært unormalt sterk. Når han var nyfødt var han sterk som en 3 måndeder gammel baby, og har følgt sin egen kurve. Det er ikke uten grunn han fikk mellomnavnet Hercules. Men så sterk som babyen på filmen under er han nok ikke. Ikke engang jeg vet om jeg er så sterk.

 

 

LITT MINDRE SURE PENGER

Jeg hadde et lite moment noen uker tilbake hvor jeg klarte å glippe iphonen min i flisene. Den ble såklart helt knust da jeg glapp den gankse hardt...  Heldigvis ble ikke mobilen ødelagt, kun skjermen. Det var jo en lettelse. Men det som viste seg å være den største lettelsen var at iphonedoctor gikk i klassen min!! Han kan fikse flere problemer med iphoner og tar 750 for ny skjerm. Helt genialt. Vanligvis koster det jo sånn 2000 kr for å bytte skjerm som tilsvarer en halv ny iphone. Han er super dyktig, rask og rimelig.

Besøk siden HER

Et lite tips til deg som noen ganger er litt uheldig som meg:)

 Bildet av skjermen som er pelt av og KASTET

 
Nå er den god som ny:) Tommel oppblir brun, fin og klar

Jeg har et jobb intervju jeg skal i i morgen. Jeg planlegger nemlig å prøve å få jobbet litt nå før sommeren.  Da blir det jo ekstra deilig med sommer ferie når den tid kommer. Derfor passer det ganske bra at TVen er ødelagt, slik at jeg heller kan legge meg i badekaret og forbrede det ytre til intervjuet. Jonathan blir med i badekaret, så noen psykiske forbredelser blir det derimot ikke...

Jeg ble tilsendt en skrubb og selvbruner til kropp og ansikt  fra Yves Rocher noen uker tilbake som jeg tenker å ta på. De er uten tvil både den beste selvbruneren og skrubben jeg noen sinne har prøvd. Konsistensen, lukten og effekten er ren nytelse!!

  

Finn skrubb her , aniskts selvbruner her  & selvbruner for kropp her

OYSHO WORK OUTI våres da jeg besøkte Madrid med søsteren min oppdaget vi at Oysho hadde fått treningsklær. Siden den gang besøker jeg alltid undertøys kjeden når jeg er utenlands. Treningsklærne deres er utrolig fine. De har fine snitt, detaljer, enkle farger og er veldig komfortable. Nå kjøper jeg nesten alle treningsklærne mine der.

Denne gangen fikk jeg med meg en sort liten treningshorts og toppen med åpen rygg jeg har på meg på bilden. Love it. Det er jo kult å føle seg litt vel når man trener.

 white on white

 


Jeg har fått en altfor stor smule dilla på hvitt og lyse klær. Det er noe jeg alltid har hatt , men nå er det hvitt på hvitt. Alt skal være hvitt. Hvite bukser, hvite sko og hvit genser i mitt hjerte.

SHOES TALKS

Jeg vet ikke hva som er vanlig jeg, men sjeldent opplever jeg å få komplimenter på sko eller accessories av gutter. Spesielt ikke på byen. Derfor synes jeg det er litt morsomt å vise dere skoene jeg kjøpte og brukte på byen i Milano. Det var faktisk så mange som 3 gutter/menn som kom opp til meg og kommenterte hvor kule sko de syntes jeg hadde. Mulig at dette var en måte å komme i snakk på, men at det alle tre gikk for skoene tror jeg er et tegn på at de var vellykket. Selv er jeg hvertfall strålende fornøyd etter å ha brukt dem en kveld.

Om jeg noensinne blir singel vet jeg hvertfall hvilke sko jeg skal bruke...H&M

Toaster

Litt bilder fra helgen med toaster effekt:)

weekend

God søndags morgen:) Har dere hatt en fin helg? Jeg og min lille gjeng har tatt det rolig og kost oss masse. Det har vært deilig å roe seg litt ned etter en mer hektisk helg forrige uke. Neste helg igjen begynner noen veninnene mine å komme hjem igjen, da bir det vel lit kaos igjen. Det blir så kult det, å se litt venner igjen altså!! Innen en måned, til 17. mai er alle kommet hjem til meg igjen!!

Jeg har masse nye greier fra Milano som jeg skal vise dere, men jeg hadde tenkt til å vente til solen kom frem og jeg faktisk kunne ha det på meg. Om dere vil kan jeg jo ta bilde av det uansett?

Nå skal gjengen på 4 ut på en liten søndags tur. Vi snakkes utover:)


Jeg slenger med et bilde av meg fra forrige helg da jeg gikk i korsett (Behrska) og skinnbukser (Møller)

Swopsi

God morgen? Ja! Jeg elsker dager som idag når jeg starter sent og får gjort uendelig mange ting før 12:) Blandt annet har jeg fått trent ben en halvtimes tid og laget meg en CV. Nå skal jeg opp til skolen og deretter tar jeg meg helg!! Eller bortsett fra at jeg skal i operaen med klassen ikveld da. God helg så lenge:)

Nydelig, yndig og evig

Den vakreste.

MILANO BILDER 2

Her er bildedryss nr 2 fra helgen vår med shopping, god mat og fest. Bildene starter fra fredagen hvor vi spiste middag på Dolce & Gabbana Gold Restaurant, etterfulgt av limoncello shots i baren. Noe roligere og ekstremt hyggelig sted og de kuleste servitørerene! Lørdag morgen stod vi opp tidlig og trasket rundt omkring i forskjellige butikker i Duomo området, før vi dro videre til elven for å spise lunsj. Der ble vi nødt til å "kose" litt med de super søte endene og balansere over elven på en 15 cm bre mur. Det var faktisk helt sykt nervepirrende i høye hele og litt ustødige fra kvelden før.

Lørdag kveld bestilte vi oss bord på restauranten til Armani, hvor de hadde den beste sushien jeg har smakt i mitt liv. Det var en utrolig behagelig og kult sted , men vi var nok litt vel overpynter der vi kom blonde i mini skjørt og kjole, hahah. Videre ble vi med noen svenske venninner til en leilighet, den villeste leiligheten jeg har vært i. Gotta love gamle fabrikk lokaler!!

 

 


Klar for Gold!!

Begge i hvite bukser... ooh
LoveDe fortsatte å fylle opp de...


SøtesteMormor sin lånte hatt

Skinke lunsj ved elven

Pyntet opp for siste kveldenArmani

Villeste stedet...

Slottet

EffektivtHei:) Etter jeg kom hjem fra Milano har jeg hatt hundrevis av ting å få unnagjort. Det er så mye jeg føler jeg må ta igjen etter den lille lang helgen, mest av alt tid med mine 3 fine gutter. Jeg vil bare bruke all tid på å kose dem, spesielt han som tasser rundt og sier mamma!!! Men det er mye annet som må bli gjort også, som å ta lappen.  Derfor må jeg bruke tiden jeg har nå til å lese og ikke oppdatere her før de kommer hjem, snakkes!!

 

MILANO BILDER1

Jeg får ikke lagt ut flere bilder enn 20 av gangen, så bildedryss fra Milano kommer i 2 omganger. Å plukke ut 40 er heller ingen enkel sak etter et fullt kamera minne med artigheter i Milano. Vi var ikke så heldige med været, men det stoppet oss ikke til å ha det gøy:


DuomoenVorse på hotellrommet før HolloywoodPå hollywood var det temakveld: American party. Det var temmelig harry og veldig gøy.


Kveldens

Endelig er vi tilbake på rommet vårt igjen etter en lang dag med mye trasking i rengvær. Føttene mine verker. Jeg er litt skeptisk til hvordan det skal gå ikveld med mine nye heler. Jeg håper det ikke blir noe dansing eller gåing, da sliter jeg. Om ikke en drink hjelper da. Vi skal snart begynne å fikse oss for kvelden,og jeg tenker å ha på den nye toppen fra guess og nye sko fra Zara. Men først skal vi slappe av en halvtimes tid:)

D&G Gold

God morgen:)

Vi var på Dolce &Gabbana Gold igår og spiste middag etterfulgt av mengder Limoncello i baren på huset. Det var den beste middagen vi har hatt her hittil. Om dere ikke visste det så har de store merkene egne restauranter som er noen av byen beste, både atmosfæren og maten. Ikveld skal vi nok prøve oss på en typisk for byen/landet slik at vi får litt variasjon. Jeg bruker forresten ikke mobilen til annet enn å sende meldinger hjem til mine kjæreste , så alle bildene jeg har er ikke her på mobilen min. Derfor er ikke bildene så utfyllende. Men dere ser hvertfall litt hvordan jeg så ut igår og skoen min mens jeg sitter i baren:):)

Fra hotellrommet i Milano

Hei!!! Jeg titter bare innom for å skryte litt av hvor godt jeg har det her i Milano. I skrivende øyeblikk sitter jeg ferdig påkledd i nye klær fra topp til tå klar for en fin fin middag. Vi kjørte kvelden ganske hardt igår (eller det kjentes hvertfall litt hardt ut idag for to litt pinglete jenter) så noe roligere er planen å ta det idag. Bare kose oss med mat og litt drinker:) god helg:):):)

Bildet er fra tidligere idag på Abercombie butikken. Et sykt sted.

På treige Bææææsssen

Nå sitter Thea og jeg på bussen ut fra Oslo. Vi fikk booket hotell isiste liten og vi rakk bussen, så mye tyder på at vi kommer oss frem og at det blir en bra tur:):) Jeg er hvertfall sykt gira!! Jeg elsker jo mer enn noe annet og spesielt når jeg har så fint følge. God helg:)

Ellers så jeg opplyse dere om at jeg ikke har med noe data på turen, hvilket betyr at jeg ikke får blogget før søndag/mandag. Det blir heller ingen mobil oppdateringer da en viss person måtte svi litt av telefonregningen jeg hadde fra forrige tur.

SÅNN SOM EN MAMMA

Man skulle dro det bare var en fryd å skulle til Milano, men jeg har jo en liten 12 kgs gående klump som jeg er alt for svak for. Tilfeller som nå tenker jeg ay det vile vært fint om jeg bare kunne puttet ham tilbake i magen for en stund, helt til jeg kommer på at man ikke kan drikke drinker da. Jeg blir alltid litt sånn reise skeptisk etter jeg fikk Jonathan, men jeg tror det er sunt...

Vel, jeg må se å komme igang med pakkingen:) Har forresten noen av dere noen Milano tips?

 

 

Bare så så liten tussete søt liten kar han er
 

 

Ooohlala

Om jeg sier mote,shopping,storby, champagne, Italia, heler, party og fantastisk tenker du på Milano da?? Det gjør jeg, og derfor har me and my sistah bestilt oss en tur til magneten. Bare for å ha det litt kult. Vi reiser allerede på torsdag, altså må jeg sette disse nye "vanene" mine litt på vent for å si det sånn...

Jeg besøkte byen med min bestevenninne for 4-5 år siden, en fantastisk tur!!!

Ny starts motivasjon

Jeg merker at det har vært en ekstrem lat påskeferie så idag har vært en hard start, dog fryktelig deilig. Nå skal jeg komme igang med gode lese, trening,og spise -vaner. Jeg digger motivasjonen etter å ha vært så altfor lat. Blir dere også slik etter en ferie?

Alt for å kunne nyte slike øyeblikk maksimalt. Å chille på stranden med solstråler som varmer skrotten skal jeg gjøre meg sikkelig fortjent til i år!!

2.påskedag


God morgen på 2.påskedag:)  Jeg har brukt all min tid på verdens beste skadd som jeg fikk hjem påskeaften. Det er verdens beste overaskelse jeg har fått i mitt liv!! Påskeaften ble helt perfekt og maten var vellykket og. Scampi til forrett og kalkun til middag stod på menyen:)

Nå er tid for frokost og en dag med forbredelser til hverdagen igjen, snakkes senere!!
HAN KOMMER HJEM TIL MEG!!

Vet dere hva? Jonathan er på vei ned fra fjellet for å feire påskeaften med mammaen sin. Det gleder hele mitt hjerte alt for mye for jeg har savnet ham så vanvittig. Dette skal bli verdens beste påskeaften noen sinne.  Jeg fikk kjøpt et påske egg til ham idag og, det søteste og minste jeg fant.  Når jeg først har en baby må jeg få kjøpe baby påskeegg til ham synes jeg:) Til meg selv derimot har jeg fått det største egget jeg noensinne har sett av mammaen min fylt med godis. 

Ellers har vi kjøpt inn masse roser og flere bæreposer med god mat. Viser dere hvor fint det blir senere:)

 

Store egg for store jenter og små egg for de små:D haha
God/strålende påskeaften

Thea og jeg starter dagen med en tur på Elixia. Ccchil!!! Nå skal vi nyte den strålende solen og handle inn til påskeaften. Vi skal handle inn en middag og masser av vin, aka hamstre med oss så mye som mulig!! Det skal bli en alletiders påskeaften for oss og nemlig.

 

Etterpå varer så lenge

Alt er så rolig og dritt kjedelig uten trollet mitt, men jeg burde vel prøve å nyte det. Jeg har prøvd å legge meg i sengen med boken Etterpå varer så lenge skrevet av kusinen til mamma ( Karin Kinge Lindbo), men før jeg kom igang la jeg merke til den tomme sengen som står her inne:( ik.... Jeg savner mitt store glis!! Han står alltid der med et stort glis om munnen når han våkner.

Vel, jeg har hørt at boksen skal være en av de beste så nå skal prøve å glemme alt annet. God LANG fredag:)HÅRET MITT

Som jeg har skrevet tidligere var jeg hos frisøren på tirsdag for å freshe opp håret litt. Isteden for å stripe håret med blekemiddel brukte frisøren min Nina fargestoff, slik at håret ikke skal brekke og bli like slitt. Jeg har kun stripet det med blekemiddel noen få ganger og vært veldig fornøyd med det med, men det har slitt ekstremt på håret mitt. Derfor hadde jeg bestemt meg for å la det vokse seg sunt og beholde naturligfarge. MEN nå kan jeg beholde det lysere og forhåpentligvis lengre:D Genialt.

For å se flere bilder av resultatet se HER :)

Nina, min nye geniale friøser kan kontaktes på TLF: 98012052 Mail: ninasonnie@hotmail.com

(Pssst. Hun har en konkurranse på bloggen sin nå hvor hun deler ut en gratis time se:  Her)

 

 

jauda

Jeg sitter litt ensom i sofaen og savner mennesker, spesielt Jonathan. Hvem skulle tro at jeg skulle tilbringe påsken alene hjemme i sofaen. Stusselig. Søsteren min kommer hjem snart heldigvis, da skal vi kose oss med påskegodt og leiefilm eller dra en tur på byen. Sannsynlivis førstnevnte. Enn så lenge har jeg laget middag til meg selv som er litt stusselig det og.

Jeg valgte å lage yndlingsretten min som er super enkel å lage, men som egentlig smaker best på sommeren i Spania. Vel, den er hvertfall ganske sunn, enkel og god.

 
 Brød med tunfisk,majones,løk,agurk,salt og pepper

LOVE YOU

Det er vakkert å se et gammelt ektepar kjærtegne og ta et siste farvel med hverandre. Det vakreste,sterkeste og tristeste jeg har oppplevd. Hva mer kan man ønske seg enn en langt liv fylt med kjærlighet?
<3

Jeg har avbrutt påskeferien min, og sitter på bussen påvei hjem igjen til Oslo. Jeg er straks fremme i Oslo og da skal jeg rett opp til mormoren min, hun er det beste mennesket i verden faktisk<3 Hun og Jonathan.

<3<3<3<3<3

Curly me

Håret mitt er etter min definisjon perfekt nå. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med lengden eller fargen, det er bare synd at krøllende ikke vil vare evig. Jeg viser dere bedre bilder og kan fortelle hvor dere kan få tak i min magiske frisør imorgen. Jeg rakk ikke ta så mange bilder da vi dro spontant til fjells for en natt:)

Før bildene

Nå sitter jeg hos frisøren klar for en ekstrem forandring, næt! Tror jeg hår for litt kortere og litt lysere...

Mer batikk

Rutzou sin nye genser/kjole er mitt nye yndlingsplagg. Plutselig har jeg fått helt dilla på batikk, jeg kan ikke få nok!! Eller jeg tror jeg har nok nå. Dette plagget er hvertfall fantastisk mykt og kjennes ut som silke på huden. Jeg er noe usikker på om det er en topp eller kjole, men jeg drar den litt opp ogbruker den som en topp med jeans til:)2.dag

Hei!!  Hercules og jeg skal skal traske rundt i byen idag, ikke fordi vi trenger noe, men fordi vi må finne på noe å gjøre! Eller det er litt feil for vi har litt klær til ham jeg skal bytte og da gjør vi en liten tur ut av det, med et lite kaffe stopp osv.? Senere idag skal jeg nemlig til min nye frisør å klippe av meg rusket på toppen. Jeg vet ikke hva jeg vil ha gjort enda, hva synes dere? Kortere, lysere,lugg,mørkere?

Jeg fått samlet kamera og mobil- bildene mine fra lørdagen. Jeg trodde det var uendelig mange,men når man går gjennom dem dagen etter er 90% av dem ubrukelige, hahha. Uff. Her er de hvertfall:D

(ps. Om det er noe skrivefeil eller slikt i dette innlegget skydes det en liten utålmodig gutt på fanget)

God morgen påsken:D

 

Har du dratt på ferie enda? Vi blir i Oslo frem til torsdag da tenker vi å dra til Beitostølen. Før den tid har jeg 3 dager i hovedstaden med Hercules og Bobbben hvor vi skal finne på masse morrro. Vi skal kose oss ihjel vi!!! Idag skal vi besøke mormoren min med mamma og Thea, verdens beste mormor.

Lørdagen var forresten super. Så super at jeg klarte å glemme kameraet mitt, så jeg får ikke vist bilder til dere før ikveld/imorgen!!:)  Men hvis dere vil kan dere se på bildene fra bursdagen ifjor HER!  Jeg endte selvfølgelig ikke opp med det jeg viste dere på bildet heller...


Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits