april 2011

NATT TIL 1.MAI ooooElsker natt til 1.mai! Har funnet på mye sprell denne dagen de tidligere årene.. HAHAH blandt annet tatt av politiet når vi skulle kjøpe drikke! uff...

Idag skal vi ut å spise og ikke ikke være så gale... Og imorgen reiser Mamma, Jonathan og jeg til Spania!!! YEy jeg gleder meg!! Ha verdens beste kveld alle sammen<3

Louise

Blir en del rulling på meg i russetiden

This is the way I role....

Men fra spøk til alvor... Jeg skal jo ut å rulle noe da:D yey det gleder jeg meg til, bare ikke dagen derpå?

Louise


Hvorfor skal ikke jeg få trene???Alt var klart og jeg var på vei ut døren da jeg skulle ta på joggeskoene, som ikke var der?

ÆÆÆ det er så dritt irriterende!! Igår ble jeg syk og idag har jeg ikke joggesko, hva blir det imorgen????

Det eneste positive er at det er fint vær så jeg kan gå en tur og det er fint for Bobben... men for å være ærlig er jeg dritt lei av å gå!! har gjort det i 2 månder nå....

Louise

 

Hva gjorde du i påsken? vi fanget SLANGE!!Sykt??

Louise

Bilder av påsken i Kragerø:)

:)

Louise

Bilder fra påsken i Spania:)


fine?:)

Louise

syk:(Jeg er blitt syk! Dritt kjedelig! Våknet opp i natt og skalv , hadde det helt helt jævelig! Nå har jeg tatt paracet så jeg føler meg ok. Bare sykt kjedelig for jeg var så klar for å få gjort litt ting idag! Jeg hadde hvertfall gledet meg til å trene... kanskje jeg kan gjøre det ikveld? Nå kan jeg jo hvertfall få lagt ut bilder fra både Spania og Kragerø idag...:)

Louise

Påskeaften i Kragerø

Idag har vi vært inne i Kragerø by hvor det var  stappa med mennesker ,masse liv og sol. Jeg så tilogmed en jente som hadde gjort seg klar til russetiden og like gjerne tatt på seg russebuksene allerede, garantert fra landet!

Det eneste som mangler nå er påskeegg fra Mami, men det skulle jeg visst  ikke få  i år... hvorfor vet jeg ikke. Jeg er jo ikke for gammel til det? Kristian har kjøpt og det er fullt av påske godt i hele hytten, så jeg lider vel ikke.

Jeg har også gått klart å samle en del bilder som jeg skal fremkalle og lage album av. Har vært en ganske stor jobb å velge og vrake, men tror det er klart nå. ENDELIG!GOD PÅSKE!!!

Louise

 

Gutta mine på sin første båttur:)haha.. er de ikke søte?

Louise

Vi fant et saueskjelett med hår igjen på tur...ÆSJ

Nå har vi kommet hjem fra en liten tur på gomøy med Jonathan på magen og nå skal vi spsie pannekaker! yey

Det ble pluselig litt dårligere vær, men nå titter solen frem igjen:)Louise

Solkrem til baby?Da var vi i Kragerø! Merkelig hvordan vi står opp tidlig i Spania og kommer til frokost i Kragerø... Hverfall når Jonathan er så grei. Han våkner ikke engang når vi tar av eller lander!

Nå har vi vært her noen dager og nytt det fantastiske sommer været. Sykt chill. Og badet i 8 grader!

Men en ting jeg har merket er at man trenger må det være solhatt til de små...  vi  kjøpte en kjempe søt en igår inne i kragerø by, så nå er vi klare for sol alle mann. Det eneste jeg lurer litt på er solkremer til babyer?Hvilke er bra?

Louise

16.apr.2011

God kveld Bloggen! heisann hoppsann

Fack it vi reiser allerede tilbake til Norge imorgen...fuck? men vi skal til kragerø da.. yeyHar savnet den lille Bamse Bobben min så sykelig crazy fucking mye azzzzzzzzzzzzz ååå så koz det bli å koze igjen! Endelig full rulle med full seng neste natt, er litt ensomt med bare tre personer i en seng. Men serr jeg gleder meg til å nusse BObs! I love my baby yup yup i love my dog...

Har tatt crazy sykt mye bilder som jeg skal dele med dere imorra<3

Nå skal vi ut! Om jeg får med de to late vennene mine opp av sofaen!

Louise

Bevis på årets første bad!

 

  

Ja, vi badet med hodet under alle tre. Det var Kaldt! Men å få badet før kunne var målet , så da klarte vi det:)

Nå skinner solen så jeg må løpe å sole meg.... mens alle er hjemme og jobber på bussen hehe. 

Louise

Gårsdagens bordLouise

Vel fremme i Cadaques

Da er vi endelig fremme og kommet til ro etter en smertefri flytur. Vi dro rett ut og spiste en døds stor god lunsj inne i byen,damn så sultne vi var! Lenge siden mat har smakt meg så godt. Så har vi bare vandret rundt og nytt den deilige temperaturen:):) Elsker det! Nå begynner det å bli tid for kvelden med tapas, kos og kanskje en tur inn til byen?

Litt rart å være her igjen med en barnevogn, men jeg bryr meg ikke. Det er litt gøy og....

 
Pompet litt luft i vognen...

søt liten butikke?

heftig hjelm
sinna taggen hehe


Hun er singel....


kisskisskiss

LouiseDa er lille J klar for natten&lt;3

 

Nybadet i sin nye pysj...mm så godt han lukter!

Da er vi pakket og klare til og dra...  Mangler bare å sette på alarm til imorgen tidlig! Eller alle er klare bortsett fra Kristian da , som starter nå:)

Og Bobben er levert til farmor og farfaren sin med sine to små venner. Kjenner det litt tomt og blir veldig trist av å tenke på det... jeg savner ham så sykt allerede. Men det er jo deilig å vite at han er i de beste hender! Så møter vi igjen om 5 dager i Kragerø.Føles lenge til...

Herregd som jeg elsker det lille rare vesenet<3<3<3

Natta alle sammen

Louise

sjekk baby passethaha, stakkaren var ikke så heldig med bilde... men var ikke så lett å ta.

Louise

Kjære deg Nathalie som kommenterer så mye

Nathalie : kjempe fint :) syns det kler deg bedre nå som du er mamma :) ikke sånne puppebilder og baby, passer seg ikke. klem

Svar: Jeg er enig med deg at det er meget harry.Men det er ikke alltid like lett å merke at det kan bli litt vulgært da jeg er vant til at det ikke blir det.  Og at  puppene mine er så store som de er, det kan jeg ikke noe for... Jeg er enig med deg at man trenger ikke vise de for mye, men gidder ikke være flau over de heller.

Nathalie: bade den nyfødte og hunden sasmmen....hmm høres ikke akkurat så bra ut?

Svar: Du syns kanskje ikke det, men vi vakser jo Bobben først. Og om du ikke syns det høres så bra ut. Ikke gjør det selv, min unge er så perfekt som det går ann å bli har jeg fått beskjed om, så tror ikke noe skade har skjedd:)

Nathalie: Kjære deg ikke hør på unge jenter som sier såret er grodd og du kan trene etter 4 uker. Det stemmer ikke, du skal vente minimum 6.

Louise: Kjære deg Nathalie. Jeg vet ikke hvilke jenter du snakker om , men vil gjerne høre om noen har noe erfaring eller om hva folk  vet om det. Jeg vet ikke hvor gammel du er... Men bedre å høre på at en Nathalie som sier 6 enn en ung som sier 4? På hvilket grunnlag vet jeg at du har noe mer kunnskap?


Louise

 

 

Jeg er den 97 mest leste bloggen!


Kult?

Idag har vi vært å fikset pass, jævli mye stress! Nød pass måtte det bli. Men vi vet jo fortsatt ikke om det funker for på passet står det Hoff og på biletten Hilberg, og ryanair folka er jo noen dritt mennesker ... men vi krysser fingerne? Resten av dagen har gått til å kjøpe klær til far og sønn, sykt kjedelig! og nå må jeg begynne å pakke....woho! Tror ikke akkurat jeg får tid til å trene:( får satse på at det ikke blir bikinivær... eller jo bikini er digg!

Skal oppdatere snart<3 Må bare pakke litt først

Louise

Trening 6 uker etter keisersnitt -har du noen råd?Jeg har begynt å trene litt forsiktig... Men legen sa at etter 6 uker kan man begynne å trene ordentlig... Vet noen hva de innebærer? Jeg føler meg egentlig i form til å trene hva som helst. Jeg er litt redd for arret, noen som vet?:)

Hadde vært så chill å få trent litt i morgen om jeg rekken!!


Louise

 

syns du jeg har verdens søteste hund?

Herregud Bobben er så sykt kul... Vi gikk gjennom frognerpaken idag fra og til helsestasjonen. Så den lille hunden løper rundt og erter alle de store, og når de store kommer for  "ta"  ham, løper han under vognen og gjemmer seg. Der føler han seg trygg og digger å ligge der.Han er så sykt lættis...
Ganske greit hvis jeg skal i butikken og bare legge ham der, så slipper jeg å bli kastet ut:S

Louise

Da har jeg overkommet frykten min...

Har lenge, 2år,planlagt å bestille kjøre time, men har ikke turt... Har hatt litt angst for det. Syns det virker så skummelt å kjøre... Men for en uke siden ringte jeg kjøre skolen og bestilte. Nå har jeg vært på min allerførste kjøretime , woho! Første steget! Det var litt gøy og ganske enkelt... Ikke enkelt, men enkelt og fortgjort. Var ikke noe å grue seg til hvertfall.. Så om jeg bare får tatt lappen og siste året på vgs er jeg "i mål" :):) Er jeg ikke flnk som endelig gjorde det?Louise 

 

6 mnd sjekk på helsestasjonen- Jeg har visst det perfekte barnet


love you

Han veier 5,48 kg og er 57 cm lang. Det er alltid så hyggelig å ha vært på helsestasjonen for oss. Er ikke måte på hvor mye skryt vi får de blir imonert over alt med han og hvordan ting går. De er helt over seg av hvor sterk han er og de mente at de heller aldri hadde sett noen som lå så perfekt på kurven som han gjør. Skulle vært flere som gjorde som meg sa de:) Jeg har visst fått den mest perfekte lille ungen:D good work! Er ikke dere også imponerte?

Louise

 

ser du likheten på sønnen min og meg?:)
Louise


Kunsten å pakke for flere steder, flere personer til uvisst temperatur? do u know?

Ja, som jeg har skrevet tidligere trengs mere planlegging til for at alt skal gå opp.... derfor er jeg nå hjemme en tur og henter litt sommer/vår klær til påskeferien for å ha startet i god tid... Kjenner på meg at det kommer til å bli vanskelig å pakke... Er usikker på hva slags vær det blir shorts/bukse singlett/ liten jakke vær og begrenset mye vi kan ha med i bagasje. Dessuten må vi pakke til både Spania og Kragerø... Og det er ikke bare meg å tenke på.

Orker ikke komme på tirsdags kveld helt uforbredt, selvom jeg regner med at det er slik det blir...

Jeg skal hvertfall ha med den gule toppen på bildene. Husker jeg brukte den påsken for 2 år siden i København, da var ting  annerledes.Påsken er jo gul, så det passer jo fint. ...påsketrøya mi woho! Lættis å ha sin egen gule påsketopp som man tar frem hver påske!wiiVæret skal være slik i Cadaques, men jeg stoler ikke på den... I Cadaques er det aldri det været som blir meldt føler jeg. Så tror jeg satser litt på sommerklærne, det jeg er mest keen på å få brukt... :S

Louise<3

Hvordan det er å ha blitt en mor..

Alle spør meg om hvordan det er å være en mamma og ha blitt en mor. Jeg skjønner at folk er nysgjerrige, men det er litt vanskelig å svare på. Det  jeg føler at er riktig å svare er  at det er naturlig.

For å utdype det litt mer må jeg si at det er utrolig hyggelig. Elsker å våkne opp om morgenen  å se det vakre lille ansiktet hans. Nå er jeg utrolig heldig som har en veldig snill sønn. Han våkner såvidt  om natten og om han gjør det er det bare å gi ham litt mat , så sover ham igjen uten noe gråting.

Jeg er jo også veldig heldig som har så mye familie og venner som vil hjelpe meg. Hver gang jeg er hjemme får jeg såvidt tid til å holde ham selv og det er rikke bare min side av familien som er gira på å få en bit av ham. Så selvom jeg aldri kan si at jeg har fått nok av ham, så er det alltid veldig deilig å få en bitte liten avlastning. Og rett som det er banker det en bestemor på døren og lurer på om hun får hjelpe til litt, det kan man ikke klage på.

Jeg føler at  jeg egentlig kan gjøre alt jen kunne før, kreves bare litt mer planlegging.

Det eneste som er litt rart er når folk snakker om hva de skal neste år, reise og oppleve ting. Men det  kan da vel absolutt jeg og!

Så jeg føler meg akkurat som den jeg alltid har vært , bare med en baby. Og det føles veldig veldig bra.

 Louise

Heftig baby faktorJeg måtte le litt igår når jeg ble oppmerksom på hvor høy baby faktor vi hadde rundt bordet, alle satt med hver sin lille og koste.

Mamma koser med Bobben, Thea med Jonathan og Kristian med Red Bull( en blandingsvalp som er 10 uker gammel):)

Louise

Idag ser jeg ut som en ekte Mamma!
Louise

Jeg har fått 2 smil tilbake fra Jonathan idag:):)


Han har jo begynt å smile en del, og lenge lagd smile grimaser... men i dag har han smilt sikkelig til  meg 2 ganger:D ohyesyes! Da smiler jeg og:D:D Det må være det beste som finnes.


Louise

Guttene har begynt å se på meg igjen.. woho

ENDELIG...Bortset fra at de ikke er så gamle da!

Tredje gang på kanskje sånn en uke at en gjeng med små gutter sånn i  12-13 år alderen har kommet bort til meg og sagt at jeg er pen. De gjør seg visst ikke noe av at jeg går med  barnevogn... hehe

Man blir jo litt smigret uansettt, og litt flau!

Jeg har ikke ord for hvor deilig jeg syns det er med det fine været, så ikveld tror jeg vi skal ut en tur.Man får lyst til så mye mere når solen titter frem!! wii! Håper dere også nyter det!

Louise<3

Hund på Cafee?

Noen steder er så innmari strenge på å ikke la hunder være der... skjønner at det ikke er lov inne. MEN på ute cafeer? Kan jo skjønne at noen kan synes at det er uhygenisk...  Jeg mener hvertfall at det burde være lov når man sitter ute. Kanskje fordi jeg har en egen liten hund som jeg ikkke syns er ekkel?

Jeg syns hvertfall det er verre med hylende barn på cafee enn små søte hunder...

Jeg prøvde å sette meg ned på Olivia idag, men ble fort kastet ut. Kjipt for meg som har hund. Jaja, en hund er vel hund.

I tilegg til å ha nytt solen har jeg fått brukt opp en tilgodelapp på H&M. Var i den nye i Bogsadveien, herregud så utrolig mye fint Hennes har fått inn nå, wow!

Louise

Dagens outfit - mørkeblått til babyer?


Herregud, se så søt han er!!! Alt kler jo en smukke, som Mormor sa.

En fornøyd mamma:):)

Han er jo fin i mørkeblått, men passer det til babyer??

Louise

ny matrosdress fra Kiel

Se så søt matrosdress Kristian kjøpte med seg fra Kiel. Nå kommer Jonathan  til å bli den aller fineste av alle barna på 17. mai:):) Selvom han alltd er det da!! Er ikke det det søteste man kan tenke seg på små gutter?

Idag har Jonathan Bobben og jeg gått en tur rundt i byen. Vi fikk kjøpt ett nytt antrekk til Jonathan, han passer jo ikke inn i de minste klærne sine lenger. Denne gangen kjøpte jeg et mørkeblått antrekk... Liker egentlig best babyer i lyse farger. Skal legge ut et bilde av ham i det senere idag, så kan vi se:)

Ellers ser det ut til at vi må få nødspass til reisen om , for han er enda ikke registrert i folkeregisteret. Vi rekker nok ikke å få han registrert og bestille pass på 8 dager...

Louise

 

Sjekk gutta får lyst på baby de og!!Møtte Jesper & Emil på lørdag. Morsomt å se hvor gira de ble...  wiii

Louise

moah

Idag skal jeg fikse litt ting. Vi skal opp på riksen for å ta en ultralydundersøkelse av hofte og lår, noe man gjør når barnet ligger i seteleie. Og pass må vi fikse, rigne frogner kirke angående dåp og masse andre greier jeg har skrevet ned!Ha en fin dag så lenge:)

Louise

sykt chill oppskrifter en grå søndag:)

Oreo muffins:http://www.kvinnemagasinet.com/?p=571

Sjokolade fudge:

http://www.alltidsulten.com/sjokoladefudge-med-dots-kjeks/http://www.alltidsulten.com/sjokoladefudge-med-dots-kjeks/


Har ikke bestemt meg for hvilken jeg vil lage, men syns de ser sykt gode ut begge to:D

LouiseBilder fra kvelden igår:)

Igår var kjempe hyggelig. Jeg tok en drink før maten, men hadde bestemt meg for å drikke "så mye" da jeg fikk min dose forrige helg. Hadde også følt det veldig uansvarlig når Mamma&Pappa passet  både Jonathan og Bobben...

Så jeg tok en rolig kveld og spaserte hjem i 11 tiden til mine skjønne som bare hadde vært snille:D


kaken

velkomst drinkene og bursdagsbarnet

Cara & I

Mads & Cara

verdens beste oreo muffins!!

Bilder av meg


Louise

I butikken med baby uten mage...

Idag er vi og hjelper tl i butikken til Ingrid, Venner i hagen. Alle tre Bobben,Jonathan og meg:D

Louise

Sønnen min har fått et navn:D endelig....
ser dere hvor lik han er pappaen sin? helt merkelig hvor like det går ann å bli...Jeg vet jeg har sagt det før , men nå er det bestemt.  Det eneste litt teite er at vi endte opp med det samme navnet som vi først bestemte. Forskjellen er at nå er vi helt sikre:) Jeg skal fortelle dere hva det er senere idag....

Louise

WELCOME TO BURLESQUE

 http://www.youtube.com/watch?v=Um3C9Gmpm4Y

Elsker denne sangen. Trykk på linken over for å høre:)

Louise

Vil du bli sponset?

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits