mars 2012

LUKSUSPROBLEMER

Da er jeg igang på påkledningen av kveldens kostyme. Jeg har altfor mange varianter og sammensetninger å velge blandt, men jeg tror jeg har kommet frem til at det blir slik som på bildene. Nå kan jeg ikke ombestemme meg flere ganger før jeg blir gal!! Men jeg lover ikke at dette blir dagen outfit....

Bursdagen jeg skal i er til min bestevenninne som jeg er hjemme fra Paris for å feire sin store 20 årsdag!!! Dette blir knall! Selvom det betyr at jeg må ditche en annen bursdag jeg hadde såå lyst til å gå i:(

 

Baby pink

Jeg fikk låne de nye fargene fra D.L. , en rosa og en med glitter i. Jeg tok den lyse rosa først, deretter den med glitter i på toppen. Helt ærlig talt smiler jeg hver gang jeg set ned på fingrene mine, for de er så fine!! Rosalakken er nok min favoritt for sommeren!! Men ikveld må de dessverre erstattes med et par rød da de skal matche mine nye rød sko, show u later

Igår

Sånn her så jeg forresten ut igår. Jakken og toppen er fra Zara, vesken fra Utheruque og skjorten fra Zimba( jeg husker ikke merket). Det ble desverre aldri helt passende til værforholdene, men jeg fikk brukt shortsen og det var det viktige. Mamma og søsterene mine lo litt av meg da de mente at shortsen passer bedre til sommeren....

29.mar.2012

God morgen gjengen!!

Jeg teller ned dagene eller nå blir det vel timene til imorgen, da er det påskeferie!!! wowz!

Hva jeg skal vet jeg ikke, men det finnes jo utallige muligheter dog Spania er utelukket. Vi kom frem til at det ble for mye stress, men kanskje en hyttetur, roma eller bare en lang ferie hjemme.  Å ha en uke med fri og en hel uke med trollet mitt blir deilig uansett. Jeg får også en av bestevenninne mine hjem den første helgen, endelig!!

Nå skal jeg løpe til bibloteket:) bye!

Not so much

Jeg måtte ta på meg den nye shorsten idag for den er så kul!! Igår gikk jeg faktisk i kun singlett etter skolen, så jeg tenkte at det kunne funke med shorts idag. Det ser ikke akkurat sånn ut lenger... Men hvor sykt er det ikke uansett at det er nesten sommer vær allerede?

 

Nam og yam

Jeg ligger ikke i utlandet ved bassenget, men foran TV med yndlingsprogrammet mitt Frustrerte fruer<3 Det føles like godt akkurat nå. En av de få tingene jeg nesten ikke klarer meg uten iløpet av uken!! En liten pause fra prøven jeg leser til er så godt. Enda bedre blir det når mannen og middagen kommer hjem til meg. Lucky lesehesten meg:)

Run Loui lou

Jeg har blitt et offer av denne såkalte tidsklemma de eldre snakker om. Denne uken uken er agendaen hakket lengre enn døgnet er langt. Det er kun få dager det er snakk om før påsken gir meg overskudd av tid. Dog jeg gleder meg liker jeg å være litt å ha noe å møtte gjøre hele tiden. Nå må jeg løpe fra kaffen jeg tok meg tid til, da det var noe jeg trengte sårt!! Da bærer da avgårde til løpe test, woho!!! Run run run

OVERDOSE

Iløpet av helgen har jeg ikke sittet stille et eneste sekund, føles det som. Med andre ord så har helgen var himmelsk, fantastisk, fabelaktig, osv... Hva skjer med at man bare blir sånn lykkelig når våren kommer?

Her kommer hverrtfall en stor dose med bilder fra helgen:)


Solbrillene er tatt frem!!!Lille Karlson kan flyMamma kan danse... og pose:S


  Nye toppen min

        Ny skinnjakke fra Muubaa

Rottehalen


På lørdagformiddag var vi på Vestkant torge. Det er så altfor mye kult der!!
En vakker dag...Segl Wake me up before you googo, cause im not planing on going solo.....På besøk hos oldemor


   Forresten så er det en ting jeg har glemt å si til dere....GUTTEN GÅR!!!
LOVES:D

Mos Mosh

Denne toppen var blandt annet mye fint noe av det jeg kjøpte meg på fredag. Det var kjærlighet ved første blikk, og jeg er fortsatt like forelsket etter å ha brukt den igår kveld. Jeg tok masse bilder fra kvelden med toppen på, men de må jeg vente med å vise dere til imorgen for jeg har rett og slett ikke tid nå. Men om du ikke kan vente kan du se noen bilder fra igår på Instagram.

 


Jeg kjøpte den på en butikk på Røa som heter Lystig og merket er Mos Mosh:)

 

 

LYKKE OG EKSTASE

Det ble ikke noe ordentlig bilder av meg idag, bare 5 pose videoer. De legger jeg IKKE ut:P


Hola chicas<3 Idag har mamma og jeg gått crazy bananas i forskjellige butikker. Like mye som været var fint har vi klart å hamstre med oss!!! Alt fra skinnjakker til små sommer shortser ble med oss hjem. Nå er jeg klar for sommer og fest! Planen er å bruke noe av imorgen når jeg skal på bursdagslunsj feiring for min kjære bror (da kan jeg vise dere det på) :)

BATIKK

Visste du at Zimba på Majorstuen har byttet utvalget av sortimentet deres fra babyklær til barneklær og ungdomsklær? Det oppdaget hvertfall jeg igår. De har masse kule bukser,shortser og gensere til jenter/damer. Jeg gikk inn for å se etter en sol hatt til Jonathan, men endte opp med å prøve halve butikken selv. Spesielt forelsket jeg meg i shortsen på bildet. Batikk kan jo være det styggeste av det styggeste, men i dette tilfellet kuleste av det kuleste!!

God natt alle sammen:)

 

Søsteren min og fikk nydt ettermiddags solen med en latte på åpent bakeri ved Slottsparken. Det er et hyggelig sted å sitte når solen skinner synes jeg, selvom det er mye trafikk.

Nå skal vi legge oss for å klare å få få levert alle på jobb,skole,barnehage og dyrepass i tide. Men først skal jeg kose meg på badet med stearinlys,skrubber, kremer, kurer og lakk. Finne min indre ro, haha?

21.mar.2012Jippi yo jippi ye skolen er ferdig og jeg stikker ned til byen. Jeg elsker gjøre noe hyggelig etter å ha vært flink skole jente en lang dag. Det blir nok ikke noe shopping for det gjorde jeg nok av igår (!) til Hercules. Jeg har fylt skapet hans med nye strømpebukser og bodyer i en større størelse, skal si man vokser mye på et år.

Nå er jeg fri for resten av dagen, snakkes!

WHITE JEANS

Hola party people rock!

Jeg sitter på skolebenken igjen, og titter stadig ut av vinduet i håp om at sola snart skal titte frem. Jeg hadde nemlig plantlagt sol, da jeg har tatt på meg mine hvite bukser for første gang i år. Eller buksene er egentlig ikke mine, men jeg har lånt dem av venninnen min Sandra siden en spontan date jeg skulle på med Kristian for et par år tilbake (veldig mange år tilbake!) .

Nå er buksene på igjen for sesongen og jeg vil ha sol!! Etter skolen skal jeg møte søsteren min i byen for å henge, jeg kan få henne til å ta et bedre bilder av dem på:)
Bukse D&G BluseZara RingIniska

Louise2201

Profilen min på Instagram er lukket/privat, men jeg blir vedlig glad om du vil følge meg der (jeg godtar alle!). Grunnen til at jeg velger å ha den privat er at jeg har lyst til å ha en liten oversikt over hvem jeg deler bildene mine med, og fordi jeg ofte legger ut noe mer private bilder enn jeg gjør på bloggen.

Om du ikke har appen fra før av anbefaler jeg ALLE å benytte seg av den, spesielt om du liker å ta/redigere bilder.

Brukernavnet mitt er Louise2201monday

God morgen! For en fantastisk fin måte å starte uken på med dette flotte været, motivasjons boost til tusen.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg har fått i det siste , både for helsa og til dere som forsvarer meg iforhold til at mitt ene innlegg ikke gjør verden til et bedre sted. Jeg skal være helt ærlig med dere , mens jeg lå syk under dynen min med verdens verste hodepine leste jeg den ene kommentaren hvor det blir klaget på at innlegget ikke gjorde verdens til et bedre sted å bo på,måtte jeg dra på smilebåndet. Spesielt når 1 frekk kommentar fører til 10 støttende.

At bloggen min ikke akkurat gjør verden til noe bedre sted skal jeg si meg enig i, men den blir vel hvertfall ikke et verre sted? Hvis det er slik å forstå ville jeg sluttet på dagen, men det er ikke realiteten.

 

Jeg slenger med fire bilder fra påsken ifjor i Cadaques og Kragerø, jeg sliter sånn med å velge hvor jeg/vi skal være i år....

Hi

Vi har tilbrakt hele helgen under dynen med virus. Det har vært et rent lite helvete, men idag kjenner jeg meg frisk igjen, endelig! Faktum er at det viruset vi har hatt siden torsdag er no forbaska smittsomt, så Hercules har vært hos sine besteforeldre i helgen. Vi har klart å ikke smitte ham, hvilket kunne vært litt farlig for ham stakkaren. Nå er han hvertfall tilbake i sine friske foreldres armer. Ingenting føles bedre enn å få tilbake babyen sin etter to døgn, skal si jeg begynte å trippe litt!! Men først og fremst er jeg så takknemlig for hjelpen vi fikk, den var gull verdt. Når man såvidt orker å passe seg selv er det ikke lett å passe en 1 åring og. Idag skal vi kose overdose!

<3

GREEN GO BLUE/BROWN?

Jeg har fått lov til å bestille meg 2 pk med fargelinser fra Lenson , heldige meg! Da jeg er begavet med grønne øyne har jeg lyst til å teste ut fargene brun og blå, for å få litt forandring. De fleste har alltid trodd jeg har blå øyne, men det har jeg altså ikke. Litt skeptisk har jeg vært til å bruke farge linser, men det er jo en ting som er gøy å ha prøvd før jeg dør?! Jeg lurer på hva jeg kler best, kanskje de blå for da matcher jeg Hercules bedre...

Forskjellige fargelinser finner du HER!

 WANNEBE JOLIESkjørtet er fra Zara.

Baby call

For kvelden har Kristiano og jeg leid Baby Call, den skal selvfølgelig sees etter minstemann sin legge tid. Jeg hadde egentlig gledet meg tl å se den på kino, men fikk aldri gjort det da det aldri var tid. Jeg håper ikke den er så skummel at jeg ikke tør å stole på Hercules sin baby call i fremtiden...

Min nye sko

Når jeg har det bra og bedre liker jeg å se bra ut og. Det er vel ikke så vanskelig å tenke seg til at utseende og selvfølelse henger sammen. Ettersom jeg lever i en lykkerus har jeg kjøpt meg et par nye sko for å feire våren velkommen. De er litt beige/ grønne som er en av mine yndlingsfarger. En perfekt farge i lysere tider, mener jeg. De er kjøpt hos nelson shoes/din sko for 699 kr:) Med litt heler skal det ikke så mye til for å føle seg fin!!

BLONDE SHORTS

Blonder er så flott og topp, i heart it!! Om alle klærne mine kunne vært i hvite blonder hadde jeg vært overlykkelig. Desverre er ikke livet bare en drøm full av blonder, men derimot så er shortsen min det. Den er å få tak i både i hvit og sort på Zara nå:) Jeg vurderer å ta med meg en sort hjem og...

FØRSTE VÅR HELGEN

Helgen har vær en lang fest fra fredag til søndag, hvertfall så føles det sånn når vår været er å nyte. Det er ingenting annet å gjøre enn å ta på seg en tynnere jakke, solbriller og komme seg ut. Faktisk så har jeg vært ute type 70% av helgen i det fine været. Jeg tror det er derfor jeg går rundt med en konstant gllis og en følelse av lykke og frihet?

Her er litt bilder fra helgen:)
Muffins og champange i 5årsdagHercules craver ett muffins, kanskje ikke så vanskelig å skjønne at de ser gode ut

At sønnen min er glad i , eller rettere sagt elsker mat vel dette bildet et ganske ok bevis på?

Shortsen jeg ga til Luca i gave ( hahha, jeg måtte lure Kris før jeg ga den bort og sa at jeg hadde kjøpt meg en ny shorts som jeg hadde i mål å passe inn i til sommeren...)Utsikten på Strand cafe hvor vi gikk tur og spiste lunsj

Vi fikk servert verdens beste økologiske mat, mhhm...
Sykkelen jeg fikk altfor lyst til å stjele med meg hjem, jeg gjorde det ikke!

KONY 2012

Om du har tid nå, eller senere anbefaler jeg alle å sette av tid til å se filmen under. Det kan hende du har sett den før, men om du ikke har det ;gjør det!

BURSDAG

Idag har lillesøsteren min Luca bursdag!! Hun blir 5 år idag, det er rart hvordan tiden flyr. Det føles ikke lenge siden Kristian og jeg passet henne på stranden når hun kun var 2, at vi skulle ha vår egen 1 åring 3 år senere ville jeg aldri trodd. Idag skal vi hjem for en liten bursdagsferiing,  og jeg har skolevesken full av gaver og x-antall ballonger.
Verdens beste venner/ tante og nevø i Spania sommeren 2011

ÅRETS FØRSTBikni for meg er som godteri, jeg vet jeg ikke burde men klarer ikke å holde meg når det frister på sitt værste. Jeg liker å se på bikiner som en type motivasjon, om jeg lar meg kjøpe den må kroppen min gjøre seg fortjent til den (ikke at det funker). Bikinier gir meg også håp om at sommeren er på vei. Jeg kan rett og slett ikke få nok av dem!!! Baby Im addicted...

Uansett så fant jeg denne bikinien på Zara idag , som jeg måtte ha med meg hjem! I LOVE! Det er også en farge jeg ikke har fra før, og står i kontrast til mine 1000 hvite:D 9hi

Ørepynt

Her er et bedre bilde av ørepynten min. Jeg merker at jeg liker godt å ha den på, så godt at jeg er keen på å finne meg en enda tøffere en til. Det må jo finnes et sted, spørsmålet er bare hvor. Lov meg å si ifra om dere vet!!

 

OOOH GOOD DAY

 

 

Det er rart hvordan den ene uken skal alt skje på en gang, men neste er alt helt rolig. Idag har jeg hatt fri fra alt og det eneste jeg måtte få gjort unna er å bytte noen klær på Zara, det var ikke så vanskelig. Eller litt vanskelig var det å velge blandt alt det fine, spesielt forelsket jeg meg i jenteklærne i barneavdelingen. Fikk litt lyst til å være noen str mindre eller få meg en liten jente baby, men heldigvis slipper jeg det. Jeg har en lillesøster som fyller fem år imorgen, hun kler dem nok best.

 

Jeg fant også denne litt kule øredobben på H&M- Den passer perfekt til meg som alltid har ønsket meg 2 hull i øret.


Jeg ønsker meg en sykkel

Helt øverst på ønskelisten min akkurat nå (etter den perfekte bikini selvfølgelig) står sykkel. Det har gått opp for meg hvor kult og vanvittig praktiskt det hadde vært. Jeg har så sug i magen etter en ordentlig kjerringsykkel, en med kurv foran hvor jeg kan plassere Bobben og barnesete til Hercules bak.

Jeg drømmer om å sykle rundt med en hvit blafrende sommerkjole,gylden hud og med en strandveske over skulderen rundt og den aller mest dyrebare lasten om bord på min helg egne sykkel vekk Oslos gater og ned til havet, eller bare rundt forbi. Itilegg til at det ville vært som en drøm, er det jo den aller beste måten å komme seg rundt i byen på når det er vær til det.

Jeg vet bare ikke hvor jeg skal få tak i en slik en som ikke koster skjorta, vet dere???Litt sånne som disse syklene er det jeg vil ha!!

 

ETTER EN LANG STILLHET

Hei dere.

Aller først vil jeg beklage til alle dere som har bekymret dere for meg og tusen hjertelig takk for alle søte meldinger!!Unnskyld. Jeg har det fint, men har vært gjennom en tøff og krevende lang uke. Jeg har rett og slett ikke hatt ork, lyst, tid eller overskudd til å skrive et inlegg om hvordan jeg har det, hvordan jeg ikke har det eller hvorfor jeg ikke oppdaterer. Det har vært altfor mye å gjøre,smerter og tiden har ikke vært tilstrekkelig.

Vel , på denne tiden av året for et år tilbake inviterte jeg alle til å følge med på livet mitt, når jeg oprettet denne bloggen. Dere har blitt med på reisen gjennom dagene før og mitt første år som mamma. Jeg har delt følelser, reiser, opplevelser, handleturer med dere hver dag i et helt år. Jeg har altid gledet meg over å dele med dere, det har vært motiverende for meg frem til nå. I det siste har det tatt litt knekken på meg, for jeg har ikke klart å legge det fra meg. Det finnes jo alltid noe å skrive om, noe å ta bilder av osv... Jeg har rett og slett satt for høye krav til meg selv, hvilket ødelegger både for meg og bloggen.

Reisen startet med at jeg ikke hadde annet enn tid å slå ihjel. Hva faen skulle gjør når jeg hadde 10 kg ekstra å bære på ,permisjon fra jobb, ute var det iskaldt, venner og kjærste var på skole, blakk, sliten, spent og utålmodig? Det resulterte i at som de fleste unge mødre gjør, jeg laget en blogg. Idag, et år senere sliter jeg litt med det motsatte. Det er altfor liten tid og altfor mye å gjøre.

Men tilbake til det dere lurer på, skal jeg slutte eller ei? Nei, jeg skal ikke slutte å blogge. Jeg vil ikke slutte å dele med dere, men det kommer ikke til å bli som før. Jeg vil heller ha innlegg med kvalitet fremfor kvanitet. På denne måten kan jeg bruke lengre tid på hvert innlegg når jeg har tid, samtidig som jeg slipper å tenke på bloggen annet hvert sekund av dagen:)

Jeg håper dere kommer til å forsette å lese bloggen min selvom det blir noe forandringer, og at dere ikke hater meg for mn fraværende periode:)

 

Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits