mars 2011

Jeg blir lue gal- Alle luene hans er borte

Jeg blir så frustrert, det eneste jeg gjør er å gå å lete etter luer.  Vi har glemt en som jeg har glemt å hente.... MEN  de to andre yndlingsluene hans er borte. hvordan er det mulig? Skjønner at smokker blir borte, smokkene her blir enten spist opp av Bobben eller bare borte. Men jeg lurer på er mulig at luer bare blir borte???

Louise

AMAGAD! vi reiser om 12 dager og han har verken navn eller pass?

Først bestilte vi noen biletter for at Bobben skulle få være med, så fant vi ut at han uansett ikke kunne reise grunnet vaksiner. Vi bestile derfor nye biletter med nytt flyselskap og kortere tid. Nå er det bare om å gjøre sånn at vi får med minste mann, vi kan jo uansett ikke dra fra ham. Så da kommer ikke vi oss noe sted i dette tempoet...

Jeg merker at ting må planlegges og like spontan kan man ikke være med en valp og en baby...


Det var en tid alt var om meg... ikke at jeg savner det!


Louise

Får du lyst på baby?

Jeg er så overlykkelig over å ha en baby. Jeg har  alltid hatt  lyst på barn, jeg vet jo om mange som IKKE vil ha det og andre som er drit keene. De fleste har vel et ønske om barn bare ikke når de er føler seg gamle nok og er i en viss alder og fase i livet.

Når jeg ser på teen mom på MTV får jeg helt skrekken, sykt lite keen på å ende opp som dem , ikke at jeg på noen måte føler meg som dem. Har ikke sett på unge mødre. Føler ikke at jeg har noe til felles med dem, bortsett fra at jeg også har en baby.. får du lyst på en baby i en ung alder når du ser på dem?

Det jeg lurer på er om mitt eksempel  har hatt noen påvirking på folk. Om folk skjønner bedre at ting fakttisk skjer om man ikke er forsiktig nok, om jeg har gitt noen angst eller lyst og om folk tenker litt mer nøye gjennom valgene de tar. Jeg håper hvertfall ikke at jeg er skrekken:)

 Louise<3

 

 

 

Dear Easter , hurry up!

FY som jeg gleder meg til...

 

 å sole meg.....


å bade...


å bade her...gå på fine turer...

spise verdens beste lunsjer


henge med min egen baby....

Og til å bare til å fly!!

Vi reiser til Barcelona noen dager først og så til Kragerø. Det skal bli en lang fin påske:D hva skal du?

-Louise

GRATULERER MED DAGEN MIN ALLER BESTE CARA&lt;3&lt;3

 Gratulerer uendelig masse med 19års dagen Cara<3

Oss på 15årsdagen til Cara

16 års dagen

17årsdagen Bare meg på 18 årsdagen hennes. Vi tok ingen bilder av oss og fant heller ingen av deg:(  så kjipe vi var!

Men på fredag:D Det gleder jeg meg til! Du er verdens beste!!

Bursdagsklem fra oss + Bobben<3

PS. sykt kjipt at jeg ikke fant bilde av oss fra 7ende klasse i din sminke bursdag:(

Louise

 

oppdatering fra helsestajonen

Nå veier han 4,75 kg og kan løfte seg opp så høyt som er forventet av en tre månders gammel baby. WOW

Idag er han en måned på dagen. WOW

 
:)
Louise

Fredag i bilder


Den beste maten jeg har fått servert i en bursdag noen gang

Det var det ikke bare jeg som syntes...


Sarah og giga megBursdagsbarnet:)

Og slik så jeg ut::)

Louise

 

heller gravid enn klein!

Ufff idag har jeg vært sliten! Sykt hvor dårlig man blir av alkohol... Ville heller gått hundre dager gravid enn en dag klein! men nå har jeg jo gjort beggge deler... Det var absolutt verdt det for jeg hadde det kjempe gøy, men ikke noe jeg skal gjøre hver helg!Først nå jeg begynner å komme meg....

Skal legge ut noen bilderr senere<3

Louise

lenge siden jeg har våknet og vært så tørst!!Stakk på butikken for å kjøpe brød...

Nå skal det pumpes!Fikk kjøpt  album og litt "pynt" til albumet på CC igår, nå mangler det bare å fremkalle bilder!

Det vanskelige blir å velge hvilke bilder man skal ha...

Men ikke nå, for nå er det pumpe tid!!
Louise

Pynte meg første gang uten mage

Baby, Bobben og jeg er hjemme en tur for å feire lillebroren min som har bursdag. Var ikke mye vi så til han for han skulle ut å spise, men han kommer vel tilbake snart!

Jeg driver å prøver litt antrekk for imorgen... Det er så lenge siden jeg har kunnet pyntet meg uten mage og pynte seg til å faktisk gå ut:D Jeg elsker jo å pynte meg!!Dere får se imorgen hva det ender jeg ender opp med...

Nå skal vi ned på CC vest , hvor d er nattåpent? ifølge mamma? Håper bare ikke det er altfor mange mennesker der!

Louise

 

petit bateau til innkjøps prisLitt nedenfor bygdøy alle i niels juels gate har petit bateau et lite lokale med masse klær til de små og noe til dame. Du får alt til innkjøpspris wii. Det var aller mest fint i str 50, altså til de aller aller minste:)

Nå har den nye ICA på frogner åpnet, den var døds fin. Om man er keen på smaksprøver anbefaler jeg å løpe dit så blir man mett!!!

 

Louise

bikini til mami og lue til baby

Herregud vi kom  like gjerne en dag for tidlig igår til helsestasjonen,ops  mybad!

Men vi tok og veide han likevel og han veide..... 4,2! Så han går gått opp 1,1 kg på 3 uker!

Etter helsestasjonen stakk jeg til ullvaal stadion, for jeg trengte en tåteflaske og hadde et gavekort fra H&M.

Damen på Barnas hus var en sur kjerring så da gadd jeg ikke kjøpe noe av henne og fra H&M fikk jeg med meg en liten panda lue og... 2 nye hvite bikinier:S sry mami! Har egentliglitt for bikinier , men jeg elsker å kjøpe nye... Hadde egentlig lovet meg selv å bare kjøpe en sikkelig fin en denne sesongen, men de var så fine... Og det var så morsomt/annerledes å ha på bikini nå som man har fått litt andre former. Nå har jeg 2 hvite til i den store hvite samlingen min:D

Var de ikke pene?

hello little panda

<3panda baby

Louise

sykt kule håndlagde vesker fra Vollen

åå de er så kule og gjennomførte! De selges i "venner i hagen" som ligger på John Collets plass , som er verdens beste barneklesbutikk! verdt å sjekke ut!!! Ser de ikke fine ut?

Louise

ville du stått opp for din kollega din om hun/han ble urettferdig behandlet?

Jeg kjenner jeg er ganske skuffet over mine eks kollegear som  ikke tør å hjelpe meg med å bevise at jeg var en flink ansattt som fikk sparken pgr av graviditeten. Det er jo ikke som om de skal lyve eller gå imot areidsgiver, bare bekrefte fakta. De er redde for å få sparken,  skjønner jo at det er kjipt. Men for meg hadde ikke det vært noe spørsmål engang. Det handler jo om lojalitet... merker at jo mer jeg tenker på det jo mer skuffet blir jeg. Jeg respekterer  valget dems, men mister litt respekt til personen som velger slik.

Heldigvis har jeg en venninne fra jobben , som  har sagt seg villig til å kommentere hvordan hun oppfattet meg:D yey!:D det setter jeg stor pris på:D

Hva ville du gjort?

 

Louise

Vi har blitt hysjet på

Visste dere at der det går litt inn over leppen er et finger avtrykk?  En engel la fingeren sin der og hysjet på oss før vi blir født sånn at vi glemmer og ikke forteller hemmeligheten?Litt søtt:)
JEG HAR FANGET EN SOMMERFUGL

Jeg var på vei ut da jeg så en død sommerfugl på bakken og ropte på Kristian. Han fikk liv i henne igjen , da hun bare hadde frosset. Vi tok henne med inn og nå har vi vår egen sommerfugl:D

Hadde glemt at hun var her helt til Bobben stod i 10 min og bjeffet noe forferdelig på en puff? Jeg kunne ikke skjønne hvorfor han var så sint på puffen,men der satt jo sommerfuglen. Nå flyr hun rundt og har det kjempe fint!vakker? Hva skal vi kalle henne?

 


Noe annet rart var denne ene grønne druen som hang på en rød klynge? sykt merkelig!

Vi må stå opp tidlig opp imorgen for vi skal på helsestasjonendet .. jeg gleder meg! det blir så spennede å se hvor mye han har vokst. Jeg merker ganske stor forskjell på hvor mye mer våken han er nå og... Nå krever han litt mer, men det er kos. Nå har jeg akkurat fått ham til å sove, så nå er det min tur.... skal bare se litt frustrerte furer! wi

Natta<3 Louise

saturdaynight - første gang ute etter fødsel


Thea, johanna og meg uten for elvebakken.


Dro først på elvebakken sin revy punktum med mamma og mine to søstre, hvor kusinen min er skuespiller. Revyen har jo fått sekser og det var en bra revy, men om den får 6 skulle handels fått 8! Men det var jo kjempe gøy å se min kjære kusine som var døds flink!!!

Deretter dro jeg en tur på Olivia hvor 20 venninner  hadde spist middag og tok meg et glass vin.... hadde  pompet før jeg dro! Var rart å kunnne ta seg et glass, og faktisk nesten føle seg beruset hehe.

Det er så vanvittig morsomt å møte folk igjen etter fødsel. Alle blir så utrolig overasket og glad når de ser meg, tror aldri jeg har fått så mye oppmerksomhet og positive tilbakemeldinger i hele mitt liv. Alle er så snille. Det gjør det ekstra gøy:D
mami and I


Vi spaserte sammen hjem...  de skulle ut og drikke mere GT og jeg dro hjem til


de beste<3

Louise

 

3 uker etter keisersnitt var visst for tidlig å begynne å trene:(

Flinke meg sto opp tidlig, pompet og dro avgårde for å trene. Men det ble ikke noe trening:( instruktøren anbefalte meg på det sterkeste å kke delta i forhold til arret. Sykt kjipt når jeg var så innstilt på å få begynt med trening igjen!  Det er jo sydd tre lag, så litt risikabelt å trene allerede. Må visst vente til etter 6 uker, men jeg tenker kanskje 4/5? ææææææ så sykt irr dette egentlig var! alt var jo klart og jeg var klar :(

JAJA da er det bare fortsette å gå turer noen uker til WOHO!

Noen som vet noe om dette? eller har noen anbefalinger? i neeeeed!!!!!!

Nå må jeg prøve få rettferdighet etter jeg fikk sparken grunnet graviditet!Idag har vært en fin vårdag med masse sol<3

Men å må jeg skrive mail til ldo ,slik at jeg kan få litt rettferdighet etter jeg fikk sparken på min forrige jobb når jeg fortalte om graviditeten. Kan forklare hva som skjedde, men det har jeg ikke tid til nå!

Har hatt en kul helg ellers, skal fortelle og legge ut  noen bilder fra  igår da jeg dro en tur ut :) Ha en fin søndagskveld! bye

Louise

Hvorfor jeg lar hunden min slikke på babyen min?

 

Jeg passer ALLTID på når de to er sammen og lar dem ALDRI være sammen alene. Jeg vet at Bobben aldri i sitt liv ville skadet broren sin, men uansett så er det greit å passe på.

Og at hunden min slikker broren sin bak øret eller på hodet syns jeg bare er utrolig søtt og vakkert. Han vil bare passe på den lille babyen og vise at han er glad i ham. Dere skulle sett første gang de møttes, Bobben var overlykkelig og klarte ikke slutte å logre og smile, han elsker barn. Det var helt fantastisk å se!

Bobben er faktisk helt helt utrolig søt med lillebroren sin, kommer alltid når han gråter og legger seg der hvor babyen ligger. Han legger seg i sofaen på andre siden eller nærme babyen når han ligger i sofaen eller på gulvet.

Bobben er jo bare en valp selv. Han løper rundt å små biter alle i tærne og fingre for å leke, men han har aldri i sitt liv bitt noe på Babyen. Kristian har "prøvd" å få Bobben til å leke bite med Babyen for å sjekke, men han bet ikke.

SÅ om du mener det er uhygenisk... CARE!
Jeg syns hvertfall at det bare er veldig søtt når en liten hund er så glad i babybroren sin.

Er de ikke VELDIG søte?

-Louise

Når jeg først er igang med å være husmor...

Jeg har kjøpte en kokebok her forleden , den var så søt!

"kokebok for jenter"

Kjøpte den på mammut salg i en bok handel i karl johan:)

Nå som jeg er så godt i gang med å være husmor og det ikke frister å være ute i snøværet  så kan  jeg bake noe godt! wii...

Ja, jeg blir hjemme isteden for å dra på konsert i kveld, føler at det er det rette å gjøre... Så får jeg heller vente til neste helg med morro , da blir det en hel helg med både bursdag på fredag og lørdag yey! for nå er det tid for å bake!!!!!!!

Sykt mange digge desserter her...NAM!vanskelig å bestemme seg....

Det eneste er at for å lage noe i det hele tatt må jeg gå i butikken... OG jeg vil ikke at verken jeg eller babyboy skal bli mere syke nå, ja for han har smittet meg også litt! ops, nå kom jeg på at vi MÅ ut nå uansett for å kjøpe nesespray! BYEEEE

Louise

Den pitte lille gutten min blir større!

Det er så rart for når han ble født var alle de minste klærne litt store og nå begynner de å bli for små;( Han vokser ut av de aller minste klærne sine nå... Det er så rart! Hva skal man liksom gjøre med ALLE de klærne nå? Jeg får forte meg å bruke de!

Stakkar, han har blitt litt forkjølet og. Det er ikke så greit å være snørrete og bare 2 uker + 3 dager gammel! Det er ikke noe  problem, det eneste er at han våkner litt oftere på natten nå. Vet ikke om det kommer av at han er litt syk eller blir eldre... Og den lille gutten sitt navn må bli bestemt iløpet av dagen. Det bestemte jeg nå! Det er ikke noe kult å bare kalle han babyen? det er bae tull!
Da er jeg på vei ut av min lille hule

Skulle viist tømme klesskapet mitt nå:(
Men istedet for å flyte,kaste og pakke ned klær endte jeg opp med å kjøpe nye...................en kul hette/lue/skjerf


og et par nye jeans som er litt høyere i livet, er så lei alle de andre som er så lave. wiiiiiiiiii

byee LOuise

 

mamma som har laget

Det er moren min som har malt bilde som henger i stuen:)Er det kke veldig fint?

LOUISE

Bilde fra Sardiniahehe.. bilde ovenfor er egentlig ganske lættis. Det er fra åpningskvelden til Billionaire Porto Cervo på Sardinia.Det stedet var sååå sykt! Fullt av masse masse pene jenter og GAMLE ekle russiske menn. Det var så sykt ekstremt å se hvordan de jentene gjorde seg til,æsj!og virkelig alle guttene , eller mennene som var der var bare ekle...

Jeg drakk heller ikke for det var faktisk samme dag som jeg fant ut at jeg hadde et lite vesen i magen min, det hele blir vel mer ekstremt når man er  edru og. Men det var ekstremt. hahah det fikk meg til å tenke på at vi måtte gå til det lille apoteket i "byen" der og kjøpe graviditets tester sånn hver dag for å være sikre, utrolig flaut for det var jo hun samma dama som jobbet der hver dag og!:s herregud...............

Stolen jeg sitter på var han ekleste av dem alle sin, men når jeg så den var ledig hoppet jeg nedi og fikk tatt et bilde yey... fysj å fy så ekkel han var, fikk heldigvis tatt et bilde av ham og!

Lousie

 

 

rart å tenke på at jeg har vært gravid...

Det føles så fjernt at jeg har vært gravid i 9 månder, rart å tenke på! Jeg følte meg jo aldri spesielt gravid , jeg hadde bare en kul på magen... og jeg "fødte" jo aldri normalt heller.Jeg har jo beviset på fanget mitt , men det er nesten litt urealistisk. Det gikk jo så fort og var så lett...

.

8 mnd på vei

Louise

"Never say never cause never is forever"
 
Jeg ELSKER dette armbåndet jeg fikk av søsteren min i barselgave. vakkert?

LOuise

YESYESYES!! nå blir det vår!!!!

woho! nå skal jeg aldri mere gå med de svære sygge jakkene, for en stund hvertfall!!

Nå kan man begynne å bruke tynnere jakker, solbriller og få sol!! åå det er det beste jeg vet!

Og om det begynner å snø, som her om dager så døøøøøøøøøør jeg!

!

Her om dagen hvor jeg er på tur med Bobben, jeg ser glad ut. Men det var ikke noe gøy , for vi frøs ihjel begge to på en 30 min tur!

Herrgud det er så flaut, folk har trodd jeg går på tur med hunden i vogn , jeg har jo bare satt ham på vognen når han er kald stakkarn. Jeg må jo se gal ut, damen som trillet hunden sin i vogn...vel, det ligger jo en liten baby oppi og. Ellers er folk like begeistret over hvor søt Bobben er, men INGEN ser i vognen på babyen hehe!

jajaja nå må alle ut å nyte sol!!!!! byeeeeeeeeee

Louise

Bursdager med baby?

Jeg har begynt å bli invitert i venne bursdager! Det er så hyggelig, men jeg er litt usiker på hvordan det skal gå eller om man kan gå? Det var jo ganske enkelt å gå før, når man bare hadde en mage og ikke kunne drikke... Var jo litt kjipt å ikke kunne drikke noe, men ikke noe stress. MEN hva med nå? kan man gå? kan man drikke noe? Før kunne jeg jo ikke drikke i det hele tatt, men nå kan jeg jo, selvom jeg ikke burde.... da er det nesten vanskeligere! Bursdagene starter i slutten av mars. Det er jo en stund til enda....

Her er litt bilder fra den lille bursdags lunsjen for Luca igår

 

Denne lille dressen var nesten det eneste jeg fikk med meg fra turen til Paris!

Det eneste jeg ville var å gå i barneklesbutikker, mens de andre ikke hadde like stor interesse for det.

Jeg var ihvertfall meget fornøyd da jeg fant denne, da  var mitt shoppings behov dekket:)

Louise

magen min begynner å gå bort!!yey

var så rart å se magen min igjen etter fødsel.... den var så liten og flat, uten at den kanskje var det, så føltes det ut sånn for meg. Selvom min mage ikke var så altfor stor så var det jo en ganske enorm kule jeg hadde midt på kroppen.

Nå, hverfall om morgenen er den helt flat syns jeg (vet ikke om jeg hadde ment det samme for et år siden...)Det er såååå deilig. Ikke at det egentlig gjorde meg noe å være gravid heller. Det eneste som er litt rart er nederst på magen min, litt ovenfor arret. Jeg aner ikke  hvordan jeg ska forklare det, men det bare føes litt rart,  det er visst normalt etter keisersnitt.

Ellers er arret veldig veldig lite og pent. Det gjorde ganske så vondt etter noen dager, da jeg ikke hadde smertestillende. Nå kjenner jeg det såvidt, eller var litt ukomfortabelt å gå opp fra aker brygge til frogner igår, men jeg klarte det jo:).)


Louise

vi skal feire bursdag

Idag skal vi feire Luca sin fire årsdag:) Da skal jeg pynte han litt ekstra! På søndag skal hun feire bursdagen sin, tema skal være dyrene i hakkebakke skogen... OG da skal den lille mannen min være den lille bjørne gutten. Han har jo sin egen bjørnedrak tilogmed, hvor søtt er ikke det?

Ellers er målet for små babies å ta igjen fødsel vekten sin, mens han her har gått opp 400 g på 8 dager..wow! hahha det er  fint at han legger på seg:D d er rart å se at han blir større...han var jo så mini når vi fikk han og har han fått litt rundere alt. Nå ligger han å puster sånn super søtt, beste lyden i verden!!!

Navn....vi fant et navn og med en gang vi så han angret vi oss, men d kommer veldig snart! hater å ikke ha noe å kalle han.
luca 1,5 år:)luca nå...

 

Nå skal vi på tur, første gang jeg går på tur:  Bobben, Baby og meg:D  æsj i det ekle været..  blir digg å komme seg ut bare!

Tror ikke d er mulig å få noe særlig søtere vogn enn dette...

Louise

 

haha idag skal vi til helsestasjonen...

Og det er ikke hvlken som helst helsesøster, men nå har vi fått Agnes. Agnes er den gamle helsesøsteren på øraker, som vi dro til hver trsdag for å snakke om "problemene"  våre:s eller de ekstreme problemene vi fant på for å ha noe å snakke om. Hun må jo tro vi var splitterpine gale, og nå kommer jeg med en baby,,, jaja d er litt flaut! MEN hun er jo sykt kul så jeg gleder meg. Blir pennende å se hvor mye han har vokst og hvor lang han er!

 se så mye han ligner på meg her?

Her er han bare en time gammel:) Så rart å tenke på at han er 8 dager idag

LOUISE

Litt bilder fra mormors bursdag:) 

 min lille gutt er så heldig og vokser opp m 3 oldemødre!

vondt etter keisersnittet

Jeg har vært så pigg og fin etter det operasjonen. Det er først nå jeg begynner å kjenne at det gjør sykt vondt og jeg orker nesten ingenting, litt kjipt. Det er så mye jeg har lyst tl å gjøre nå som å vise han frem til alle og kunne gå turer med barnevogn.. jeg får bare vente litt:) Heldigvis har jeg verdens snilleste baby som det ikke er mye styr med, han er bare glad,sover  og sier ifra når han er sulten. Idag fikk jeg også sove ekstra lenge for Kristian står opp tidlig og tar han.

Selvom jeg er sliten klarte vi å få gått en liten mini tur igår til slutt, når solen var borte...  Det er ganske mye som skal med nå når man har med en baby , hund og er litt sliten selv. Bleier,ekstra skift, båndt, klær til å sitte i sete i , alt til vognen, kaken , kamera+++. HAHHA så når vi kom opp til foreldrene til K, så han at han hadde glemt å  ta på seg sko og drattt avgårde i tøfler og uten jakke. Så skulle vi gå en liten tur og et stykke på vei kom jeg på at vi hadde glemt Bobben... herregud!

Her er litt bilder fra igår:)
:)loui

Jeg virkelig elsker å ha fått en baby!

Han er så helt helt fantastisk og verdens snilleste,søteste, vakreste++++++++ lille vesen! Han er det beste som har skjedd noen gang! Alle burde få barn engang!

Skjønner ikke hva folk snakker om når de sier det er så mye stress? Min er hvertfall bare snill, blir vel kanskje mer etterhvert. Men hittil kan jeg ikke si at d noe som helst stress??

Jeg elskereffekten babyer har på folk, det er altid så god steming ! Babyer får frem noe godt i mennesker tror jeg!

Fikk tatt masse fine bilder igår av det lille vesenet mitt, skal legge de ut senere idag.

! Men nåå kommer vaskedamen så da stikker vi ut på ikea og kanskje noen andre steder OM jeg orker:)

<3

Louise

super team nr 1


BAby kosing

ååå som jeg elsker dem!

 Må bare medele at etter tre dager veier man babyer for å se hvor mye de har gått ned fra fødsel, ikke om ... Vi var på sykehuset idag og veide og mitt litt nurk har gått opp!!!  Kroppen min er den beste, i hensyn til barn altså. kunne ikke blitt bedre!!!  woho


Senere idag skal vi i bursdag til Mormor wiii!

-LOUise

hjemme fra sykehuset med verdens fineste babygutt


Alt er og har gått helt perfekt. HAN er mer enn perfekt. 3,1 kg veide han og har ikke en eneste feil.

Jeg er super frisk og fin etter opeasjonen tatt i betrakning. Jeg kunne gå å reise med selv allerede den første dagen.

Jeg er egentlig døds sliten, så orker ikke skrive så mye men her får dere hvertfall se de aller første bildene vi tok. Oppdaterer mere snart<3

-Louise

Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits