februar 2012

hei

Hei fininger.

De siste dagene her nede i Spania, har vært helt fantastiske. Vi har kost oss ihjel på stranden, med frukt, smoothier og morsomme gjette leker. Det er så typsik at når vår været kommer skal man hjem, men vi var jo heldigve som i det hele tatt fikk vi to dager i bikini. og for Hercules sin del naken, på stranden. Glans dager.

Nå skal vi sette igang med pakkingen, for imorgen skal vi hjem igjen...

hjemme for mat

Haha, vi har vært en del timer på stranden nå. Først dro ved ned, etter at solen tittet frem i 5 min, så måtte vi vente en to timer før den kom tilbake. Det var ganske kaldt og kjipt før solen kom , men det var verdt tiden med sol vi fikk senere. I denne byen er været så uforutsigbart, jeg blir nesten litt gal av det.

Nå er det på tide med mat, og for Hercules å ta seg en lur. Han er nok ganske så utslitt etter ekstrem krabbing og klatring på stranden.21.feb

God morgen:D

Vi er på vei ut for å ha en piknikk på stranden, med masse jordbær,mango,eple, nektarin og cola light. Det eneste problemet er at solen er gått, og da er det ikke like stas å sitte ute på stranden. Jeg krysser fingrene mine for at skyene snart går bort, slik at solen kan titte frem igjen.

Jeg har tatt på meg en ny topp fra Zara idag:) I like it alote!

back in cdq

Mmhm, vi har vært på storby shoppning eyey! Hvertfall så har vi vært på en liten shopping tur i en lit større by. Jeg har begynt å handle inn sommer klærne, i håp om at sommeren snart skal komme. Sommerklær er jo det beste i hele verden å kjøpe og! Blandt annet en shorts, to topper, en genser og sommertreningsklær er noe av det jeg handlet.

Jeg kan vise dere imorgen:)

Her er litt bilder fra dagens tur i FigueresSTRANDEN

Vi dicthet å gå inn til byen, da det var alt for mye vind. Vi fant oss heller et lunt sted på stranden, hvor det var helt magisk å sitte. Vi tok med oss litt brus og snacks, og ble sittende der noen timer og bare nøt. Helt magisk er det å sitte ute med Hercules på stranden, for han sitter helt rolig og leker seg med stenene i harmoni.

Stranden er det beste sted på jord.

tiitei

Hei dere. Beklager mine 24 timer fraværelse, vi har hatt litt nett problemer her nede. Det er fikset nå, hvilket betyr at jeg er tilbake:)

Vi skal inn på en shoppingtur til byen over fjellet senere idag,men nå skal vi inn til byen og nyte den fine varme solen. Kanskje vi til og med tar en liten piknikk på stranden?


I ET KALDT STEINHUS

Nå har jeg endelig fått meg den solen jeg lengter etter, jippijo! Når vi kom frem igår dro vi ut og spiste pizza på et pizzeria her i byen. Først og fremst for å få i oss mat, men også for å komme oss ut av det isklade stein huset vårt.

Det tar litt tid å varme opp dette huset, så inatt måtte vi til og med soveklærne på under dynen. Jeg la Hercules opp i sengen min, for at vi begge skulle holde bedre på varmen. Det var hyggelig det. Nå begynner det endelig å bli litt varmere, men nå skal sykle inn til byen for å få handlet noe frokost.

 

Fremme i Barca

Nå har vi landet og har akkurat satt oss i bilen, for en to timers lang kjøretur. Hercules har sovnet, så da kan vi alle slappe av:) Flyturen tok 3 timer, og alle tre timene var den nysgjerrige og lite roligsittende sønnen min våken, haha. Det hadde seg nemlig slik at det ikke var mat igjen, når serveringstrallen kom til oss, så Hercules fikk en gigantisk muffins isteden for ordentlig mat. Men det ble ingen krise, de tre timene gikk veldig raskt. Nå gleder jeg meg så sykt til å komme frem, slik at jeg kan få meg en stor god pizza:)

Ready for take off

Nå sitter vi på flyplassen, veien hit har ikke vært helt smertefri. Men alt er snart glemt nå som vi snart skal ta av. Kristian kjørte oss i pissregnet idag morges, og når vi kommer frem i Barcelona blir vi hentet av sjåføren som skal bringe oss til huset vårt, i den lille hvite vakre byen vår. Vi snakkes der nede, god vinterferie:)

BLOGGFRI DAG

Dere vet små barnsmødre som bare klager, om hvor slitsomt det er med barn, tenner,sykdom og bare at alt er stress? Det siste jeg vil er å bli en slik mor, men idag er en slik dag hvor tenner, sykdom og stress tar litt overhånd. Jeg tar meg deror heller en bloggefri dag idag, isteden for å stresse meg selv med å dele dritt eller skrive dritt som ikke kommer fra hjertet.

Som dere vet reiser vi jo imorgen til Spania, men jeg lover dere å oppdatere dere før vi drar avsted altså:) Jeg har akkurat sjekket værmeldingen for byen vi skal til, bare at det skal være sol og varmegrader er lykke for meg!

 


LIKERN

STIKK A ,SNØ

Hei dere:)

Jeg var så innstilt på vår etter gårsdagens vår vær, men nei. Vi må nok lide oss gjennom noen uker til med vinter (jeg er bare så dritt lei av å gå med den store boble jakken). Uansett så føler jeg meg mye bedre og friskere, så jeg lar meg ikke deppa av snøen. Jeg reiser jo bort til Barcelona om kun 2 dager, da slipper jeg snø og håper på sol og varme. Jeg prøvde å forklare Hercules idag morges at om 3 netter våkner vi opp i spania og at vi skal ut å kjøre stor flyvemaskin. Han skjønte nok ikke så mye, men at det føltes godt å fortelle ham det, det er sikkert og vist!

 Moon boots

Nå har vi vært å hentet i barnehagen, men før vi dro hjem var vi en tur i matbutikken. Jeg klarte ikke la være å ta med meg Hercules for å handle idag. For det første elsker han å handle, og han er så fryktelig søt i sine nye moon boots. Han er fått de av farmoren sin, jeg døde litt når jeg så de må jeg inrømme, sykt søte. Baby blue<3

SMILE : YOU R ON TV

Ikveld er det på igjen med en ny episode av Unge Mødre, hvor får ansiktsbehandling og derette trener (tror jeg).  Som noen av dere nevnte etter forrige episode, var det mye snakk om utseende. Om jeg husker riktig er det kanskje det eneste jeg har fokus på i denne episoden.

Jeg ønsker bare å påpeke at jeg er opptatt av utseende og av å føle meg vel, men det er et stor men! Dere må huske på at det ligger mer bak, og jeg svarer kun på det jeg blir spurt om iforhold til serien.Haha, det er også litt morsomt og flaut for jeg driter meg litt ut når jeg blir sminket etter ansiktsbehandlingen. Jeg liker å tro at dere skjønner settingen..

Det blir kult å høre hva dere synes om kveldens episode, om dere skal se på ikveld da?

 

Her sitter Sandra og jeg og sminker oss fra forrige episode. Vi var jo litt små nervøse, og ble bare sittende å skravle mens vi sminket oss, det funker alltid dårlig. Når vi var ferdig fikk vi helt sjokk. Vi hadde jo bare sittet en time å klint på masse pudder, hahah! Heldigvis så det ikke altfor ille ut på TV.15.feb.2012

Hei mine fine.

Jeg har som dere vet, vært syk i noen dager. Derfor har jeg valgt å bo hjemme hos mamma og pappa, for å bli raskest mulig frisk og få hvilt ordentlig ut. Igår dro jeg hjem igjen etter en og en halv dag ,borte fra guttene mine. Det var valentines og lenge siden jeg hadde sett dem , og valgte derfor å bruke all min tid på dem.

Vi hadde det helt sinnsykt hyggelig. Vi lagde sushi og pannekaker ( som Hercules spiste 5 av) , og så på filmer alle tre. Vi lagde sandwich i sofaen, hahah.


hello morning
 

God morgen?

Ja, jeg er fortsatt litt syk, så jeg har ikke stått opp før nå. Hvor kjipt er det ikke å være syk på alle hjerters dag? For meg er det helt ok, for jeg dæver litt av denne dagen uansett. Men jeg skal få syke besøk av kjærsten min, så jeg har det ikke så ille. Vi skal lage pizza, da det er det eneste jeg er keen på, og plante frø.

 

Nøttemandel kake

Her kommer oppskriften på den sunne kaken. Ifølge min mor skal den være inmari god, om man følger oppskriften(!) , vel å merke. Thea og jeg prøvde oss ut igår, men vår helt egne variant (da vi manglet de fleste ingrediensene) og den smakte ikke særlig godt. Jeg gidder ikke dytte i meg sunn kake for hver pris altså...

 FJÆR

Jeg fant meg en fjær pynt fra Gina Tricot på lørdag. Jeg skal henge den opp på smykkestativet, og la den henge der til bikinisesongen starter.in bed

Hei dere!

Jeg fikk ikke delt kakeoppskriften med dere igår, rett og slett fordi jeg sovnet. Jeg lover at den kommer idag:)  Ellers blir jeg nok sengeliggende i hele dag og, jeg føler meg ikke bra. Kroppen, hodet og spesielt magen min er ikke slik den pleier.Nam?

Vi har vært på lang tur ned til Sjølyst, hvor vi handlet inn til kake. Jeg og søsteren min Thea skal prøve osspå å lage en sunn god kake, til mamma. Masse nøtter, linfrø, frukt, kakao og honning er visst ingrediensene. men man får jo ikke tak i alt på bunn pris, så vi tar det litt på feelingen:)

MINI KJOLE

Jeg har tatt på meg en av de nye toppene jeg kjøpte igår, denne er favoritten. Det ser litt ut som en mini kjole i fasongen (det er den alt for kort for til!),  men er en topp.  Jeg kjøpte den på den nye store h&m butikken i Bogstadveien, der har de faktisk veldig mye fint. Man kan finne Ikke bare de veldig typsike h&m klær, men også ordentlig fine plagg. Faktiskså mye som  to av mine favoritt plagg har jeg kjøpt der.Gledelig morsdag

Jeg liker å tro at været antyder at jeg er en strålende mor, da solen stråler. Det er hvertfall en fin tanke, synes jeg. Ikke så overaskende har jeg ikke fått noe gratulasjon, men hva kan man vel forvente av en en 11 måneder gammel baby. Men jeg har fått en, og det er fra min bestevenn Jesper aka fadderen, takk!

Til min egen mor har jeg kun fått gratulert, og vist henne et bilde av en shorts jeg skal kjøpe til henne, når vi kommer til Spania.

Nå har jeg fått lagt Hercules, etter et bad og mye musikk fra Alf Prøysen (de beste barnesangene). Så da er det på tide at jeg får kledd på meg:)7 DAGER TIL

 

Ikveld holder Hercules og jeg oss hjemme hos mamma og pappa, med en film og godt mat. Jeg føler meg litt mer utslitt om dagen,enn vanlig. Da er det ekstra deilig å være hjemme, hvor jeg får fullstendig avlastning. Det lille barnet mitt er ekstra krevende for tiden, da han er så aktiv og begynner å få tenner. Jeg elsker jo mer enn noe annet, men man kan aldri slappe helt av.

Vi skal få servert scampi, og skal snart stikke å leie en film. Jeg føler for å se en ordentlig jente film idag. Det er sjeldent Kristian vil se det med meg, så jeg føler for å utnytte sjansen:)

 

Jeg savner så jævli sommer og varme nå, det er altfor lenge siden sommeren. Heldigvis er det kun 7 dager til vi reiser igjen, dog ikke til varmen. Men fy som jeg gleder meg til å bare komme meg litt bort.

TRASKET

Nå er jeg endelig ferdig med å traske rundt i byen. Det er alfor mye kaos i butikkene på lørdager synes jeg, det gjør meg lite effektiv. Men jeg har selvfølgelig klart å kjøpe noen greier, men desverre ikke alt jeg skulle. Jeg har trasket rundt i mine nye Mj, for første gang. De er mine nye favoritt sko, det er det ingen tvil om. De gjorde en litt slitsom handle tur om til en hyggelig en. Hver gang jeg ser ned blir jeg litt glad:)

wææ

Da stikker jeg ut på jakt etter en perfekt gave.  Problemet er bare at jeg ikke aner hva en perfekt gave er. Jeg er ikke fan av standard gaver, som blomster og parfyme, det er så kjedelig. I forsøk på å bli litt mer kreativ tok jeg meg en red bull,  håper det hjelper litt. I det minste har jeg sykt mye mer energi nå. Hva gir dere mødrene deres?

 

Bildene er et resultat av en overdose på energidrikk. Litt vel tdilig for meg å begynne med red bull før 12.LØRDAG 11.02

Da er tiden inne for å komme igang med dagen, den beste dagen i uken. Vi fikk sove så lenge som til halv ti idag, da Hercules var like trøtt på morgenkvisten som mor og far sin. Hvert minutt man får ekstra i sengen på morgenen er gull. Hercules og jeg skal hoppe i dusjen nå, så skal vi ut en tur. Der er jo morsdag imorgen, så jeg vil finne noe fint jeg kan gi til min beste mamma.

 

Etter at jeg har brukt formiddagen på å brette alle de rene klærne til Hercules på plass i skapet, tar det ham to sekunder å hive alt ut igjen. Han synes det er så vanvittig morsomt, og ler seg ihel mens han slenger alle de pent bredte klærne rundt, da er det umulig å bli sint.Ikveld så...

Hadde Christina stelte istand med verdens beste middag til oss, wows. Hun hadde laget hjemmelaget sushi og en sinnsyk god salat med pærer stekt i honning, utrolig. Det har vært en sinnsykt hyggelig kveld, og alle elsket Hercules. Det var stas. God middag og gode mennesker skal man ikke undervurdere altså. Men å kose seg så mye med Pepsi Max, var ikke så lurt merker jeg nå som jeg skal sove, irr...

PRESS

Da var det tid for uken siste gjøremål før jeg tar helgen. Vi drar ned til Elexia for en siste innsats, hvor det gjelder å gi alt. Jeg føler meg egentlig sykt dritt, men jeg må, med mindre jeg spyr på vei ned da selvfølgelig... Vi skal på en Cardio step time, som er intervaller med kondisjon og styrke. wohoooooo!!

NYE M.J.

Se hva jeg har fått!!! Mamma har kjøpt et par Marc by Marc Jacobs til meg (og søsteren min), da hun synes jeg var så flink på Unge Mødre. Jeg har ønsket meg dem kjempe lenge, men etter mye om og men gikk heller for et par lignende fra Moschino. Vel, nå viser det seg at jeg ikke trengte å velge, for nå har jeg dem begge, et par lange og et par korte.

De er forresten å få kjøpt på Shoe Lounge:)

Hello Friday!

 

Hercules og jeg har tatt oss lang helg, og har dratt hjem for å besøke mamma.  Vi skal vel lage oss en god lunsj, og senere på trening. Ikveld skal jeg i avskjedsmiddag til Christina, hun som reiser til Argentina. Jeg tror ikke det skal være noe heftig fest, så jeg skal spørre om jeg får ta med meg Hercules ikveld. Jeg har jo så lyst til å vise frem det jeg er mest stolt av i hele verden.

 

Nå skal vi lese i dyre bøkene. Hercules elsker å peke på dyrene, mens jeg lager dyre lyden.

Bake brød

Mens jeg baker brød, har guttene mine lagt seg ned foran TV. Det beste jeg vet er hjemmelaget brød, og med Regal sine 123 pakker er det veldig enkelt. De smaker like godt, som om de skulle vært laget fra bunnen av. Om en time skal jeg legge meg ned jeg og, da starter nemlig Revenge. Den beste serien atm, synes jeg. Nå må jeg tilbake til eltingen.

Velvære

Mmmh... Vi har hatt verdens diggeste timer, med bading,snakking og litt trening. Det var ekstra kult å få høre venninnen min sin mening om programmet igår, da hun elsket det. Alle har en venninne som noen ganger kan være litt vel brutalt ærlige? Chistina, som jeg var med i dag er denne type venninnen min. Derfor var det ekstra kult at hun digget programmet.

Nå skal vi ut og nye solen:)
dagens

 

Jeg ble akkurat oppringt av veninnen min, hun lurte på om jeg ville være med på trenings senteret hennek aka spaet. Jeg bare JAAAAAAAA!! Den telefonen gjorde dagen min. Jeg gleder meg helt sykt vil å se venninnen min igjen, hun har vært borte i NY og Brasil heele høsten og reiser om en ukes tid igjen til Argentina, heldig? Jeg gleder meg til å høre alt om det.

 


VestZARA jakkeZARA bukseZARA skoAcne veskeMoo brillerRay Ban
WIII

Hei, god morgen!

Først må jeg si tusen tusen hjertelig takk for ALLE flotte kommentarer (etter gårsdagens episode av Unge Mødre), det er vanvittig gøy å få så mange støttende ord. Det er også merkverdig at jeg ikke har fått et eneste negativ tilbakemelding! U rock!

Nå skal jeg starte dagen og hoppe i dusjen. Kristian og jeg ble sittende sent oppe igår for å se på transformers, derfor har det blitt en seig morgen. Men nå har guttene dratt av sted, så da er det bare å sette igang med gjøremålene mine!
SOMMERFESTEN

Ikveldens episode av unge mødre, blir dere tatt med på selskapet jeg hadde i juni. Planen var egentlig å ha en stor hage fest, da det hadde vært strålende vær hele uken. Fredagen jeg holdt festen var selvølgelig den eneste dagen hvor regnet, typisk? Vi hadde det uansett helt toppers selvom vi måtte holde oss inne hele kvelden. En leilighet full av venninner, champagne og  redd bull er slår aldri feil.

Dere kan se flere bilder fra kvelden  HER!
MED HELER TIL

Jeg har en lang skoledag idag, med mange lange timer å få overstatt. Når alle disse litt kjipe, dog lærerike timene er overstått skal jeg dra direkte til barnehagen å hente Hercules. Barnehagen ligger bare et bussstopp unna skolen min, veldig praktist og behagelig. Jeg gleder meg helt vanvittig til å hente ham idag, fordi jeg synes så inmari synd på ham. Hercules har nemlig sykt vondt i munnen sin , da han begynner å få tenner. Ikke bare har han fått sin første tann ,men alle fire fortennene kommer på engang, auw...

Noe annet jeg gleder meg til er å bruke de nye buksene mine fra Zara. Jeg ELSKER fasongen, og de sitter som et skudd på meg. De har et litt strengt kontor preg over seg, men med høye heler er de perfekte pen bukser, synes jeg. Jeg digger å pynte opp strenge klær.

HOLA DOLLA!

Jeg vil aldri bli helt klar for å komme på TV, det vil aldri føles naturlig eller veldig bra. Men nå er dagen her, det er ingen vei tilbake eller noe poeng i å angre seg. Det er helt OK, og digg å få det overstått. Jeg er også sykt spent på hva dere synes og  hvordan de har fremstilt meg... Jeg har sett de fleste episodene ferdig klippet, men jeg synes det er vanskeli å dømme meg selv.  Det er jo meg jeg ser på skjermen og snakker, samtidig som jeg ikke helt kjenner meg igjen heller.

Jeg føler meg selvsikker nok til å ikke la den figuren jeg fremstillen som påvirke mitt syn på meg selv. Det er det viktigste.

Jeg har fått låne pusearmbåndet til søsteren min idag, det er så sykt fint. Vi kjøpte det på Bimba&Lola i Paris ifjor, jeg angrer sikkelig på at jeg ikke kjøpte meg et eget selv.

ankle cuffs

Det beste med jeg har fått ut av fri dagen min er et stort ønske/begjær. Etter å ha lest flere blogger og surfet rundt på nett skjønner jeg at det jeg mangler i livet mitt er ankle cuffs. Jeg har blitt fortalt at det er å få tak i på Asos, men jeg finner dem ikke. Er det noen som vet hvor/hvordan jeg kan få meg et par?

Jeg liker veldig godt tanken på meg selv på en fest i mai  med brune ben, skyhøye heler, liten kjole og ankle cuffs....


 

" Dytt hardt fra..."

 

1. Sett deg ned med bena godt plantet i gulvet ( som vist på bildet under)

2. Strekk armene frem, hold dem rette

3.  Få tak på core muskelaturen ved å lage en omvendt C kurve med magen

4.  Plasser armene på kneskålen, og dytt så hardt du klarer

 

Om du klarer å komme i riktig posisjon, før du begynner å dytte lover jeg at det kommer til å svi som bare f i mage musklene. Hvor lenge og hvor mange ganger er opp til deg selv, jo lengere og flere ganger jo bedre:) Du må gjerne gå lenger ned en vist på bildene under. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Jeg blir litt lattermild av meg selv. Jeg som er langt noen trenings ekspert gir meg ut for å være en sikkelig treningsproff. Jeg føler meg litt teit må jeg inrømme, men jeg følte sånn for å dele denne øvelsen med dere)

Kult om dere gir tilbakemeldinger på om den funker like bra på dere og:):

 

Bånd

GOD GOD MORGEN!! Jeg har fri idag, så dagen min starter ikke før nå. Jeg har tatt meg litt ekstra tid til morgenstell, det føles godt!!

Jeg har fått en smule dilla på å ha bånd i håret, eller jeg har egentlig alltid hatt det, men nå er det tilbake for fullt!!!  Det gir meg litt Birgitte Bardot følelse? Jeg innbiller meg at jeg har noe til felles med verdens vakreste kvinne.

Båndene jeg bruker i håret tar jeg fra gensere, eller bånd jeg finner i skapet.Støl gjør blid

Jeg har hatt den beste treningsøkten på lenge idag. Både magen og rumpa mi er så støl at guuuud...

På timen vi var på idag  lærte jeg en ny mage øvelse som tok som bare faen! Den var faktisk så bra at jeg føler meg pliktig til å dele den med dere.  Jeg får finne en måte jeg kan formidle den til dere, om dere er interesserte da? Jeg tror faktisk at denne øvelsen kan gjøre underverker, hvertfall føles det ikke godt i magen min nå.

Det føles ikke særlig godt å begeve kroppen min nå, hvilket jeg er såååå glad for. Det er vel litt snålt å bli lykkelig av å være støl, hihi.GOLDEN ME

Mhmh... Idag har jeg på meg min nye myke, deilige, gode deilige ull jakke fra Marlene Birger.  Jeg gleder meg enormt mye til varmere tider, for nå er det altfor lite motiverende å kle seg fint. Det primære jeg tenker på når jeg skal kle på meg nå er å holde meg varm, hvordan det ser ut kommer i andre rekke. Men noen plagg, som denne jakken hjelper meg til å ikke se helt dass ut, heheh. Slike plagg skulle jeg gjerne hatt flere av.

Hidden treasure

I min lille helg, hvor jeg var i hi, fikk jeg tatt en liten opprydning i smykkene mine. Jeg fikk kastet all drittet, og dermed kom alle skattene frem. Der iblandt fant jeg dette smykket fra Utherque. Tenk at det har ligget så lenge med all drittet og ikke blitt brukt. Det skal forandres på nå.SØT og litt rOnd

 

Denne nye starten vi har når en ny uke starter skal jeg benytte meg av. Opprinnelig er jeg mer tilhenger av å gjøre forandringen man ønsker ,fra sekundet man innser at det er behov for forandring. Vel, denne nye uken vi har i ventet skal jeg forbedre meg. Jeg vil ha mer fokus og være strengere med å holde meg til planene mine. Uten å være streng på meg er jeg ubrukelig.

 

Vi spiste indisk (yndlingsmaten til Hercules), som forklarer den voldsomme magen til Hercules:):) Det ser nesten ut som han er gravid, haha! En ekte Buddah mann. Nå er han hvertfall ren og pen og klar for en ny uke på full mage!


Hos de eldre

Vi har tatt oss turen opp til mormor og morfar/ oldemor og oldefar idag. Det er altfor lenge siden forrige gang vi var her. Når jeg var liten bodde jeg her nesten hver helg. Men nå er det ikke like mye tid til overs, desverre.

Når jeg er her oppe elsker jeg å bla i gamle albumer. Her er noen gamle bilder av meg og søkskene mine:)

Takk

Jeg har så lyst til å fortelle dere, hvor kult jeg synes det at dere har begynt å kommentere mer. Det kan jo noen ganger føles litt ensomt, når jeg ikke får noen tilbakemeldinger i det hele tatt.

Tusen takk, til dere som gir meg tilbakemeldinger. Jeg setter stor på alle tilbakemeldinger, hvertfall nesten alle:):)

Ellers har vi vandret rundt i pysjamasen frem til nå, men nå skal vi komme igang med dagen.  Kanskje vi tar oss en lang tur ute i varmen, nå er det jo kun -5 c ute.
STOR DOSE ROSA

Jeg fikk i gave, av en godis syk kar, masse kake pynt fra Åhlens. Halve moroa med å bake er jo å pynte baksten. Nå har jeg super søte muffinsformer og pynt, jeg håper bare mufinnsene blir like bra. Det er ikke meg, men Kristian som står for dem idag.

 

 

 

 

 

 

UT AV HUSET

Uff, det har kommet til det punktet hvor jeg utenfor døren. Vi trenger bakeingridienser, men enda viktere er at Bobben må luftes. Jeg hadde håpet på at denne stund aldri skulle komme. Jeg har kledd på meg to stk jakker, så håper jeg ikke blir helt ispinne.

orker du å være noe ute idag?

Bobben og meg er klare for tur. Jeg er faktisk nesten litt sjalu på pelsen til Bobben idag, den er så varm.

Glycolatic

Nå som jeg først har bestemt meg for å gå i hi for dagen, skal jeg pleie hår og hud.

Jeg fikk en tester for kjempe  lenge siden på en maske fra REN. Jeg prøvde den først ut nylig, og dagen etter kommenterte alle ( mamma og Kristian) at huden min strålte. Etter graviditeten har jeg slitt litt med dårlig hud, først nå føler jeg at den er nesten som før igjen. Og denne masken med glycolatic hjelper!

I hi for dagen

Det er så fryktelig kaldt ute, men solen skinner som aldri før... Burde man tvinge seg ut? Når det er så kaldt som -11 ute, orker jeg rett og slett ikke å tvinge meg ut. Det er tortur. Jeg går heller i hi hjemme, med en varm kopp te...NEST BESTE MÅTEN Å OPPLEVE VERDEN

 

Husker dere jeg fortalte om noen venninner som skulle reise verden rundt? De har nå laget en blogg, som gjør at jeg også kan få oppleve verden!!!


Det er selvfølgelig ikke like opplvelses rikt å lese bloggen deres, som å faktisk være der. Men jeg synes de er utrolige flinke til å dele oppleveslene sine, jeg må si jeg synes det er en god erstatning for meg som ikke kan reise. De har vært i kalde Russland, hvor de har opplevd en veldig annerledes kultur. Nå er de i Kina, og snart tror jeg de drar til varmere strøk... Det gleder jeg meg til!!

Nå kjenner jeg at jeg savner dem sikkelig, kanskje jeg skal besøke dem et sted når de kommmer til varmen...

Om du er keen på å følge deres ferd og opplevelser, kan du lese bloggen HER

 


FREDAG!!!!!!!

Nå er den store dagen kommet, selveste fredagen. Endelig. En vanlig fredag for meg er å henge med familien min, de fleste gjør det på søndager, men i vårt hjem er fredag dagen vi er mest sammen. Idag er inget unntak.

Ikveld tar jeg det rolig med familien, så stikker jeg heller en tur ut imorgen!!

 

Revenge

Jeg har fått meg en ny obsession, en ny serie på tv 3. Jeg ser sjeldent på TV, men den nye serien revenge ser jeg gjerne på.

Er det noen andre som så/ser på det?

Prøver å lage en personlig header

Mamma og jeg prøve å lage en ny header til bloggen. Vi er ikke særlig rutte på data programmer, så vi prøver å tegne det for hånd isteden. Jeg håper det funker å skanne det inn slik at det kan komme i header format.

Som dere ser prøver vi oss mye frem, bare hvilken skrift/farge vi skal bruke tar evig lang tid. Eller rettere sagt er det egentlig moren min som gjør alt.

Har dere noen ideer?Hvordan få til det umulige

Det finnes en utvei, om man ønkser å drikke smoothie en kald vinterdag. Drikk en varm kopp te til;)
KAOS

Idag har vært en slik en hektisk morgen. Det er først nå jeg føler meg ordentlig klar for dagen, bare litt kjipt at den er over om ikke altfor lenge. Jeg har skolefri frem til mandag, hvilket gjør at jeg sliter med å komme igang med dagen. Disse morgene minner meg slik om når jeg var gravid, man har hele dagen til rådighet, men isteden for å bruke den surrer man den bort.

Nå har jeg laget en lang liste over hva jeg må få gjort, den er lang...

 Red shoe

Hei og hopp:)

Idag har jeg tenkt meg ihjel, kan jeg bo utenfor Oslo eller ikke. Jeg kjenner at det ville blitt veldig vanskelig, men jeg velger å slutte å tenke meg ihjel på det. Jeg trenger jo ikke bestemme meg idag. Tiden vil vise om jeg er moden nok, sannsynelig ikke.

 

Ellers har jeg fått kjøpt meg et par nye røde sko fra Dna. De gir meg en gyldig grunn for å dra ut i helgen!!


Utenfor

Tanken på å flytte ut av byen er skremmende, og egentlig uvirkelig. Men å bo noen i et gigantisk hus med strandlinje, 20 min utenfor byen må jeg inrømme at frister enormt. Masse plass å boltre seg på passer meg godt. Spørsmålet er vel om man er klar for et slikt liv allerede.

Tenk å våkne opp med denne utsikten hver morgen, bedre enn å se rett inn i en bakgård.

En kjapp hei

Jeg har så drålig tid, så det eneste jeg rakk var å lage en litta video til dere:)

 

 

Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits