februar 2011

Da er vi på vei:)Min siste dag før baby kommerNå er ferien over og en ny hverdag skal starte....iiiiiiiiii
Ja, da var det ikke flere dager som gravid eller vente dager igjen. Nå er tiden inne for at han skal komme.... bare en natt igjen. Vi/jeg har tatt dagen veldig med ro... Sett på frustrerte fruer , tur på bydøy med Bobben<3 , bakt muffins , pakket og ryddet. Har ikke stresset med noe i det hele tatt. Siste dagen jeg får akkurat hva jeg vil når jeg vil på en stund regner jeg med.

Nå tror jeg det er mange spente bekjente rundt omkring. Selv er jeg jo super spent.. men veldig rolig? kanskje ikke helt skjønner hva som skjer. Jeg har hvertfall bare en kjempe god følelse i magen. Ingen redsel eller nervøsitet, verken for operasjon eller møte med gutten i magen!

Hele leilighetenhar blitt vasket  super ren og nesten klar for en baby....

Her er bilder av hvor fint det har blitt på badet /stelle rommet... åå jeg kjenner jeg gleder meg sikkelig til å stå på de varme flisene og stelle sansyneligvis verdens søteste lille gutt!!
.


har det ikke blitt fint???

Eple kakemuffins som selfølgelig brant seg.

Tar  med en del produkter så jeg har mulighet til kunne føle meg fresh om jeg orker. Jeg tar ikke med noen ekstra klær annet enn undertøy og det jeg reiser i.

Nå er alt så klart det kan bli og vi har leid tre par filmer som jeg skal opp å se nå, får se hvor mange jeg orker. Har en følelse av at jeg kanksje ikke får sove... eller jo jeg får jo faktisk alltid sove!

Natta<3

Det er 2 ting jeg gleder meg mest til!

Gud, igår var en lang dag! STartet på ikea, smart club, sette alt på plass og finne ut at det ikke passet og rett på middag med 4 spente soon to be besteforeldre. Alt er fortsatt litt kaos her , men det blir nok bra iløpet av  dagen. Skal legge ut noen bilder av hvor fint det blir her. Hvertfall det som blir ferdig før jeg drar. Resten får Kristian fikse mens jeg er borte.Mormor. Jeg gleder meg til Mormor og baby skal møtes, at de får møtes. Mormor er det beste menneske i hele verden. Jeg er sååå glad i henne. Hun er dessverre blitt ganske dårlig de siste årene.. Uansett det som teller er at de får møtes. Mine to favoritt mennesker. Hun har alzheimer. Når jeg var liten bodde jeg så mye jeg kunne i hos mormor og morfar.  De passet så godt på meg og skjemte meg bort  med all oppmerksomhet og god mat. Mormor var syk da og, men mye bedre enn det hun er nå.  Jeg har ihvertfall ikke ord for hvor mye det betyr for meg at de får treffe hvertandre, selvom ingen av dem kommer til  å huske å ha møttes.Mormor og meg

Kristian. Jeg gleder meg til at Kristian skal få møte ham. Jeg tror det må være rart for en "far" å ikke ha møtt sønnen sin, bare sett og følt en mage. Det blir ikke det samme som å gå i 9 mnd og bære på han. Så jeg gleder meg til å kunne vise han til Kristian og jeg gleder meg til å se de to sammen.Det blir fint. Han har vært så snill mot disse måndene, gitt meg god og sunn mat for at vi skal få et friskt og sunt barn. helt i meg tran og vitaminer , ikke drukket ( bortsett fra 3 ganger:)). Man trenger masse trygghet når man er gravid og det har jeg fått:D Det eneste jeg har fått høre er at jeg er kjip for jeg går å legger meg så tidlig. Det er ikke det verste.


 

WOho vi har forresten blit enige om navn så bare å vente i spenning!!! HOld on.....***

Også skal jeg få lagt ut bilder av hvor fint d blir her iløpet av dagen:D

-Louise

Roobyn

Jeg vil på robyn sin konsert!!!!!!!!!!!!

Tror du jeg kan få dra på konsert 18.mars?? Ja,Kristian kan jo passe han.... Men om jeg kommer til å ville dra ....
Jeg dør inni meg når jeg hører Indestrucible!! Elsker den!

http://www.youtube.com/watch?v=rUxK1_YVLb4

ÅÅÅ det verker i hele kroppen min, vil dra på den koserten. Ta et glass vin, kule klær og kanskje en liten røyk:S Det frister som mest når jeg hører sangen! Men regner med at jeg ikke kommer til å ville gå ifra lille Mons, eller?

He got some kinda control of me??  I like

 

om å være 19 år og gravid i forhold til..

 

Å være gravid er en 9 månders lang prosess. I startet av graviditeten benektet jeg det nok egentlig litt og ville ikke snakke om det. Hvis noen nevnte det ble jeg sint og det var ikke lov å snakke om. Det var nok fordi jeg ikke hadde blitt vant tanken selv, og det tok meg veldig lang tid  å "godta" det å kunne snakke om det i det hele tatt. Jeg hadde tatt et valg, et bevist valg. Men hodet mitt hadde fortsatt ikke blitt vant til tanken. Det har vært en 9 månders lang prosess, det er tiden jeg også har brukt på å bli klar til å dele det helt og kunne snakke helt åpent om det.

Familie. Familien min fikk vite om situasjonen før jeg hadde bestemt meg om hva jeg ville velge. Da fikk jeg bekreftet at de støttet meg uansett. Så foreldre har aldri vært noe problem, de har hjulpet meg masse. Spesielt moren min, uten henne vet jeg ikke om hvor trygg jeg hadde vært. Hun er verdens snilleste og har satt jeg minst like inn i dette som meg og funnet vogn, sete++ for meg!  Det har nok vært rart å vende seg til for dem, men de har bare vært veldig veldig snille mot meg. Faren min føler jeg at jeg har fått et bedre forhold til, og han gleder seg veldig over at det er en gutt. Ettersom han  har 4 jenter fra før av. Tror broren min også syns de er spesielt  stas med en gutt:)

Ellers har jeg fått masse hyggelige tilbakemeldinger fra tanter, onkler, kusiner og fettere. 10 siders langt brev, meldinger, telefoner, meldinger på face og gode klemmer:) HAHA tror bare farmor og farfar syns det er veldig tildlig å bli oldeforeldre, men de gleder seg:D

Jeg er veldig heldig som har en familie som er så snille mot meg hele gjengen:D

Venner. Jeg må si jeg gruet meg veldig til å fortelle det til noen venninner, for jeg vet at de er veldig(!) skeptiske til å bli gravid tidlig. Men det gikk overaskende greit, kanskje fordi jeg sendte en mld før og sa at det var noe jeg måtte fortelle og ikke ville høre noe negativt. Hvertfall så var de bare glade på mine vegne og selfølgelig litt sjokket.

Så måtte det jo komme en tid hvor "alle andre" skulle få vite om dette. Jeg hadde en plan om å klare å skule det, men sånne nyheter lekker:P. Jeg regnet egentlig med at folk kom til å tro at det hadde klikket fulllstendig for meg. Men der tok jeg feil, jeg er veldig overasket over hvor pent folk har tatt det. Ingenting å si på det. Har fått  så utrolig mange positive tilbakemeldinger av alle slags mennesker, både kjente og mindre kjente. Setter så utrolig pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg får, det har hjulpet veldig. Jeg har ikke hørt om noen som ikke er glade på mine vegne. sikkert mange som syns jeg er gal og dum, men det bryr jeg meg ikke om og de har jeg heller ikke hørt om. Selvom jeg kan skjønne at folk er skeptiske:)

Skole. Jeg er ikke dum, men vært veldig skole lei.Jeghar gjort ferdig 2 år på OHG og mangler ett år. Det skal jeg prøve å ta til høsten, men ikke på "vanlig" måte. Enten på bjørknes eller privatist. Kan være litt optimistisk å starte til høsten , ser hvordan det blir. "Verstefall" starter jeg bare etter jul. Litt kjipt å ikke ha gjort ferdig vgs , men vet nesten ikke om jeg hadde klart et år til på den skolen! Så jeg ligger bare et år etter, det er ikke noe stress. Har jo 92 venner som går i 2.klasse av forskjellige grunner:)

Russ. Russ er virkelig virkelig noe jeg ikke bryr meg om å gå glipp av. I fjor vår meldte jeg meg ut av bussen , fordi jeg var usikker på buss og alt styret rundt. Orket rett og slett ikke. Skulle egentlig bare være imidlertidlig , men viste seg å være et veldig riktig valg. Jeg syns nesten det er like greit å slippe, selvom det hadde vært gøy å være med å rulle en gang. Må først bare bli en ikke "fat chick" :P :):):) Blir rart i mai når alle slasker rundt fulle i de blå/rød skitne buksene sine og jeg vandrer rundt meg vogn.. hva skjedde?!DE første tegnene på mage


Her kunne man begynne å se det


4.5 månder på vei

:)

gjengen skal på turBlir en stor familie dette...

Strekkmerker - Jeg er glad for gode gener:)

Strekkmerker er noe jeg virkelig ikke har vært noe redd for i det hele tatt... helt til alle begynte å snakke om det? visste så vidt hva det var jeg!

Moren min har født 5 barn og har flat mage uten et eneste strekkmerker, og det sies at strekkmerker er genetisk. Så jeg har aldri uroet meg noe for det, ikke tenkt på det engang helt til en dag jeg så meg i speilet og så masse røde streker, da fikk jeg litt angst. Men dagen etter sjekket jeg igjen og da var de borte.. så det var heldigvis ikke strekkmerker.

Etter denne lille "episoden" har jeg begynt å ta på en anti strekkmerke olje på magen som jeg kjøpte i Paris. Moren min anbefalte meg å ta det på for hun sa at det sikkert er deilig å masere magen inn med olje uansett, men jeg har ikke brukt den nesten i det hele tatt for jeg syns ikke den er så digg.

Men så var jeg på helsestasjonen og viste magen til jordmor og hun bare " åå du har jo ingenstrekkmerker jo" og sa at det var veldig vanlig å få når man er ung?? hjelp!!!

Så nå er det bare å hive på med masse strekkmerke olje, lite keen på det!!

Jeg kjøpte en parfyme og da fikk jeg med noen små prøver på en strekkmerke olje fra clarins, den var sykt digg! Absolutt å anbefale om man er gravid, til rompa eller bare som en god olje å ta på kroppen!! alt for å ikke få strekkmerker!!! har heldigvis ikke fått noen enda og håper de ikke klarer å lure seg frem på 4 dager... d hadde vært kjipt

 

hahah.. hvis du lurer på hva det er over navlen min er det arret/hullet(?) jeg fikk fra den gang jeg var ei litta jente og skulle ha piercing.. ikke så ment når man er gravid det arret der altså, men vanligvis ser man det egentlig ikke.

-Louise

Det ser ut som om det blir keisersnitt

 

Som jeg skrev  er det 28. februar datoen keisersnittet blir gjort. Jeg skal være på sykehuset 0700 og han er "ute" til 10 hvis alt går som det skal. Selve keisersnittet tar jo bare 20-30 min, latterlig kort syns jeg.... trodde det nok noen timer jeg. Derreter blir man flyttet til et annet rom og får være alene med babyen, etter de har sjekket han og alt ser greit ut. Så må man bli på sykehuset en 3 dagers tid. Jeg aner ikke hvordan det blir med besøk da...

Grunnet til at det blir keisersnitt er at han ligger i seteleie ( med hode opp og rompa ned). Man kan føde når ungen ligger i denne stillingen, men det er risikofylt og 50% av seteleie fødsler ender opp i keisersnitt. Så da var det et enkelt valg for meg å velge keisersnitt. Man slipper vanlig fødsel (som jeg er litt redd for), får en bestemt dato og slipper å ende opp med haste keisersnitt.

Hvis han snur seg før mandag kommer jeg bare til å bli sendt hjem fra sykehuset og må vente til det skjer naturlig. Noe jeg virkelig ikke håper han gjør, men man vet jo aldri... Det er lite sannsynelig.  Dessuten har jeg bare vært snill, god og bare tatt  beslutninger til hans fordel, så jeg tror ikke han ville gjort det mot meg:P

Jeg kan velge mellom epiduralbedøvelse eller full narkose.Jeg valgte epidural bedøvelse, da er man helt våken og klar i toppen, bare bedøvet fra ryggen og ned. Det er jo litt hyggelig å være til stede når babyen kommer og og den første tiden(og litt skummelt!) isteden for å være i full narkose og ikke våkne opp før timer senere. Det eneste jeg er litt redd for er å ligge der "klar" mens de skjærer i meg, uff hjelp.. ! Men jeg tror det er verdt det og man får jo ikke se noe heller, dessuten får ikke Kristian være med inn hvis jeg velger full narkose.

Det beste for kroppen er nok egentlig å føde vanlig, så blir man friskere fortere og ved operasjon er det jo alltid en risiko. Så det er nok derfor man ikke kan velge i Norge, men jeg har jo ikke stort til valg.

 

Jeg er egentlig ikke så redd for å bli operert, jeg er mer spent/redd for å se han... selvom jeg gleder meg helt sykt , blir det så rart.. bare plutselig å se han? og kunne holde han? en ekte baby...

Det skal nok gå fint:D blir bare så rart å å få han som jeg kjenner bevege seg inni magen min, har hørt puste og sett bilder av på bryset mitt. Men der og da tror jeg ikke jeg jeg tenker på det på samme måte som jeg gjør nå.

Første  dagen etter vinterferie og  alle skal på jobb og skole ,mens jeg skal få en baby.æsj... har fått så uren hud av denne graviditeten... gleder meg til det blir borte!

-Louise

 

Jeg trenger hjelp!album?

Jeg har så lyst til å begynne å lage et album til han, nå som jeg har tid.

Problemet er at de albumene jeg har sett er enten for voksne eller FOR bayete.... noen forslag??

Jeg må bare få samlet bilder. Selv om vi bare har noen få bilder av han må det jo være hyggelig å se på bilder av mammaen , pappaen , broren og magen før han kom ut.

Gi meg noen ideer!

5. vente dag

ÅÅ jeg blir så glad når jeg kommer hjem til Lejah ( hunden til Kristian) og Bobben ( hunden til babyen). De har endelig blit venner og jeg har kanskje sittet en halvtime og sett på de leke, yey!! Det tok bare litt tid!

Idag har jeg vært på tur med de to bamsene og når jeg kom hjem igjen fikk jeg litt angst og kom meg heldigvis fort ut.

Heldigvis og heldigvis jeg endte opp med å vandre rundt å kjøpe masse rart, eller egentlig bare fine helt vanlige ting som er digg å ha.Også kjøpte jeg noen kule sko jeg kan bruke mot sommerenEt sett med toalettmapper kjøpte jeg og litt "innhold", som jeg kan ha med meg på sykehuset.

Er digg å gjøre det så fresht som mulig!!

Etter en liten shoppingtur dro jeg med en venninne på kino og så Burlesque. Det var en kul film, med masse fine scener og folk! Kom på igår at jeg må jo dra masse på kino nå som jeg kan. Snart kan jeg jo ikke det lengre, man kan jo alltids få barnevakt om jeg vil.Men om jeg først skal gjøre noe uten babyen tror jeg ikke det blir kino jeg drar på...:S

-Louise

 

Klar for å bli en Mamma?

Idag er bare en til dag som jeg må gå å vente, men en dag nærmere enn igår woho... bare 5 igjen!

På en måte føler jeg at det er alt for kort til, mens på en annen måte er fem hele dager til ganske lenge. Er jeg klar til å bli en mamma og holde  lille sønnen min om bare 5 dager?

Ja, jeg er klar.. eller blir man egentlig noen gang helt klar? jeg tror ikke det!

Jeg tror ikke det hjelper å lese seg ihjel heller!! Lese litt bøker og litt på nett ellers tror jeg ikke man blir no særlig mye bedre av å ha lest tusen bøker om hvordan man skal gjøre alt. Det forvirrer nok mer enn det gjør kort vil jeg tro... ikke at jeg har lest så mye, men har ikke hatt noe behov for det heller. Finner fort ut hvordan jeg klarer meg. Tror jeg klarer det helt fint uten å ha lest tusenvis at metoder på hvordan man skal være.

Det er jo alltid bra å være forbredt da:D

-Louise

18 uker gammmelHer ser man det lille vesenet jeg har imagen min, helt ubeskrivelig at han lille der er inni meg? her er han bare 18 uker gammel så veldig lenge siden, men samme fyr!

Han er helt perfekt !!med masse hår på hodet og kløft i haka sier de? freaky!

Det eneste er at han er litt liten, men det tar han nok igjen. Dessuten syns jeg små babyer er mye søtere enn store!

-LOuise

6 dager igjenJeg trenge å...

- pute

- kjøpe Adapter til vognen for å kunne sette bilsete på vognen

-baby uggs

- gjøre ferdig stelleboldet

-kjøpe stellebord madrass

-kjøpe "stelle" ting

- Henge opp vuggen

- bytte sengetøy til riktig str

-hente resten av tingene hans hjemmeNoe av det som allerede er hos kristian...

 

say hello to my litlle baby 28 feb!!

OMG hjelp om 6 dager kommer han! woho nå skal jeg løpe ut å handle littt små ting til han tenkte jeg. Nå er det bare å settte igang med de siste finishene...

ååå som vi gleder oss og litt reddd.... vet ikke helt om jeg skal smile eller skjære et lite grimase...

Dommedag?

Idag er den store dommedagen, hvor vi får vite om det blir keisersnitt eller vanlig og en eventuell dato for keisersnitt!!!!!!!!!æææ jeg er såå spent! jeg håper at om det blir keisersnitt at datoen blr 1,2,3 eller 4 mars og ikke 28 februar. Mars er en mye finere måned

.

Imorgen!

Nå føler jeg at jeg har ventet lenge på denne datoen, 12 dager!

Imorgen blir alt oppklart og man vet.. d er så kjedelig å ikke vite og bare gå å vente!! så imorgen vet jeg , selvom det ikke er slutten på ventingen! Da går jeg og legger meg ved sidna babysengen... natta<3

-Louise


38 uker, 3 dager (269 dager) på vei

Jeg har fått trent idag og! Alt er egentlig ganske greit bortsett fra når det kommer til mageøvelser. Idag var jeg på en step time først , deretter skulle jeg ha bosu styrke , men det ble jeg anbefalt å ikke bli med på. Jeg prøvde å bli med litt og merket fort at det er vanskelig når man ikke får helt kontroll på core muskelaturen som bosu styrke går ut på. Det er vel den eneste treningen jeg føler at jeg ikke kunne ha blitt med på. Det og pilates, så jeg klager ikke!

Vi fikk kjøpt en kjempe søt seng igår som man kan ha inntil sengen sånn at man ikke trenger å gå ut av sengen på natten hvis han bare gråter litt og skal ha mat. Vi skulle egentlig få min lillesøster sin gamle, men den ble visst for stor for rommet...hvertfall digg å ha en ny fin en:D

fin? den blir finere når man legger på laken og alt det tullet som skal oppi.

 

Vi fikk skrudd den opp igår og, eller kristian.Må si at jeg syns d var litt rart å ha en liten baby seng "på" sengen, det blir så mye mere virkelig jo mer man kjøper og setter opp. Så å legge seg med en liten seng ved sidna seg og vite at om en ukes tid skal det ligge en baby der? det var litt rart.

Ellers har jeg en del ting å "fikse" idag, ikke noe viktig egentlig. Nå er det vel på tide å skrive ned en liste på de siste tingene som mangler, det burde jeg vel å få gjort iløpet av dagen...Jeg fikk forresten kjøpt meg ei litta shorts på lørdag. Det er så vanvittig gøy å kjøpe ting jeg kan glede meg til å bruke det, det er vel den største grunnen til at jeg kjøper sånne ting. Spesielt nå når jeg ser ekstra frem til å bli "slank" , brun og å bruke sommer klær. Det hjelper meg veldig med å komme igjennom denne lille perioden å kjøpe og gjøre små ting som får meg til å føle meg bedre eller som jeg kan glede meg til. Det eneste jeg er så usikker på er hvilken str jeg skal ha den i..... æææ enten en som passer fin nå eller den som er litt liten? hva om jeg ikke blir så mye slankere? men igjen så utvider jo shortsen seg... dette går jeg å grubler på. Ikke så lett når man ikke har en  full dagsplan heheh!
jajaj jeg finner det nok ut!

BYE

-Louise

 

Bobben&lt;3


Meg, Bobben og Thea /søsteren min

seee lille babyen slikker seg rundt munnen<3

Jeg lurer på hvordan det blir med en liten baby og en liten valp....

-Louise

ITS A SATURDAY!

OG da var det lørdag igjen:D jeg liker lørdager... selvom hver eneste dag for meg nå er som en lørdag! men ekte lørdager er fortsatt best:D

Så idag skal jeg vandre rundt i byen, kanskje finne noe fint... jeg ønsker meg en fin shorts... Og selvfølgelig skal jeg trene ZUUUUUUUMMBA, ååå det er så deilig å trene og danse og dette blir 3. gang på tre dager! mitt mål er å trene hver eneste dag frem til han kommer og jeg tror jeg skal klare det!

Eller kanskje ikke på tirsdag for da skal jeg på sykehuset og få svar på hvor smalt eller bredt bekkenet mitt.Slik at jeg kan få best mulig vurdering til hva slags fødsel som vil egne seg best ( for han ligger i seteleie!). Jeg er veldig spent på hva det blir, for hvis det blir keisersnitt får vi en fødels dato på tirsdag..æææææ hjelp! åå jeg kan ikke vente til tirdag... vente vente vente!

Ha en fin lørdag og første dag i vinterferie:D

-Louise

Trening

Nå har jeg bestemt meg eller jeg har en plan om å trene nå , de siste to ukene før lille Ståle kommer. Jeg har blitt så slapp og lite flink på å komme meg på et treningssenter, hvertfall etter jeg fikk lille Bobben<3 .Stakkar det er jo ikke han sin skyld , men jeg har bare villet være med han og kose

. Jeg har vel brukt han litt som en unnskyldning for å ikke trene, selvom det har forhindret meg og til tider. Men nå skal jeg prøve å trene så mye som mulig de siste 2 ukene som er igjen. Jeg kan jo tenke meg at jeg både er sliten og får lite tid til å stå opp tidlig for å trene når han lille kommer.Og jeg er lite keen på å bli noe feitere enn det jeg er nå, så dermed tenker jeg at om jeg noen gang skal ha tid til slikt måååå det være nå, så jeg får vel bare nyte det:D ELEXIAAAAAA

Selvom det er en fuckings rart når jeg ser meg i speilet på elexia med mega mage og mega pupper, æsj jeg liker ikke det! hvertfall ikke noe jeg har litt helt vant til

Jeg likte bedre det jeg så i speilet før... ææææææ jajaja det kunne jo være vedig mye verre! Jeg er faktisk veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut bare 2 uker igjen av svangerskapet! JA!Har vært ganske chill å ta livet med ro og da.. bare bake og kose med Bobbben<3

-Louise

Flere gaver!

Herregud jeg har fått og kjøpt så vanvittig mye til den lille babyen... han rekker vel ikke engang å få brukt alt! åååh det er jo så nye fint! fikk verdens søteste lille sparke dress og pledd i verdens deiligste ull, tredje gaven fra fadderen min...

En bortskjemt liten gutt.... wiwiiw, nei heldig liten gutt og heldige meg som får en baby med bare fine klær:D

GOD MORGEN IGJEN!

Nå begynner det endelig å begynne å føles mer som morgen og ikke lenger midt på natta ( ikke at 7.00 er midt på natta)!

Jeg tenkte å prøve å skrive et ltt om meg ....

Jeg heter Louise , 19 år gammel og kommer fra Oslo.

Jeg har ett år igjen å ta på vgs. forJeg tok et pause år fra skolen for å heller jobbe da jeg var meget lei skole og i tillegg fant ut at jeg var gravid.  Ja, for jeg er gravid og bare 19 år.

Men man er jo faktisk  i sin beste alder ( hvertfall rent kroppslig) når man er 19, selvom det er veldig ungt  å være en 19 år gammel mor , hvertfall idag. Men det er vel nå man faktisk er i best stand til å få barn, noe jeg merker meget godt!:)

Jeg er 37 uker og 5 dager på vei idag, det vil si at det bare er sånn 2 uker igjen til termin og jeg har gått ut  i permisjon, ganske skummelt og veldig spennende! Så om dagen går jeg bare rundt å vandrer uten å ha noe veldig fornuftig å bruke tiden min på. Alt er jo så å si klart til han lille skal komme og jeg tror jeg trenger noe å drive med så jeg slipper å bare gå å vente og vente i 2 uker til. Derfor denne bloggen som kanskje kan  være mitt lille prosjekt og hobby. For de som vil følge meg eller bare for å oppdaterers i forhold til graviditeten:)

woho det ble et lite inlegg om at jeg var gravid.. jaja det er jo det jeg tenker mest på for tiden , så kanskje ikke så rart at det var det jeg ender opp med å fortelle litt om:)-Louise

aooooooooooooo

hei og hopp!

Da er klokken syv null null, akkurat! Og jeg får ikke sove og har ligget i 2 timer i sengen og ikke fått sove, etter at jeg ble vekket av lille bamse valpen som måtte på do, Han har blitt veldig flink til å gå på do faktisk, om noen lurte!

Hvertfall så ligger jeg bare å kjeder meg og fant ut at jeg skulle lage en blogg, jeg vet ikke helt hvorfor, jeg fikk bare lyst til det. Som en type craving når man er gravidkanskje? Man får bare lyst og dilla på forskjellige rare ting, men i hovedsak mat tror jeg. Men kanskjejeg fikk ei litta craving på å lage blogg?nææ.................. freak
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits