januar 2012

"Mitt første plaster"

Idag dro Kristian og jeg sammen for å hente tassen vår. En tass som skulle vise seg å ha fått et stort plaster i pannen sin. Han hadde klart å falle i Lego kassen, tøff som han er. Det var absolutt ikke noe farlig, men litt synd på ham synes jeg jo. Jeg synes egentlig han også var litt ekstra søt med det<3

DET FØLES SOM JEG SKAL PÅ DATE

 

 

Men jeg skal bare i barnehagen for å hente Hercules...

GenserCubus bukseAcne vestZara

På kennelen

Det søteste huset fullt av små hunder


Dette er det søteste. Ser dere at det er faren til Bobben?

Hercules ble helt forskrekket da han såååå mange levende kosebamser

Denne vakreste lille jenta klarte vi nesten ikke la være å kjøpe med oss hjem. Hun var verdens søteste og blind stakkar på det ene øyet.Blandingsvalp av pom og puddel.

Haha, alle hundene elsker Kris.

GOD morgen!!

Jeg fikk en liten data/nett knekk igår.  Tanken på å se på en skjern, eller bare skjekke mobilen min gjorde meg nesten litt kvalm. Jeg bruker jo mye tid foran dataen og sjekker iponen annet hvert sekund, kanskje jeg fikk en liten overdose? Haha, det høres kanskje litt rart ut. Kanskje jeg rett og slett bare var sliten.

Nå er jeg hvertfall fin igjen. Jeg hører til og med rykter om at klipp av meg fra unge mødre har begynt å komme, yeeey! Nå er det jo kun 8 dager igjen. Det blir sååå spennende å høre hva dere synes:):)
Hurra for Thea

Vi som har fri for dagen (i familien) er hjemme å spiser bursdags lunsj. Søsteren min blir 23 år idag, det må feires. Senere idag skal vi på teater og spise middag, bursdager er toppen. Nå skal vi nyte denne gode lunsjen:)

LOOK BACK

Jeg bare dele den nye sangen og musikkvideon fra Tone Damli Aaberge med dere. Jeg får bare mer og mer sansen for henne , og musikken hennes. Musikkvideoen har jo et helt sykt fokus på kroppen hennes, men jeg synes hun får det til på en kul måte, uten at det blir usmakelig.

Liker du den?

 

 

 

OUTFIT

JakkeBusnel bukseH&M SkjerfH&M skoMoschino

TAR NATTEN FOR I KVELD

Nå er vi en ordentlig sliten gjeng, liten og stor. Isteden for å gjøre alt jeg burde, tar jeg derfor heller natten. Imorgen har søsteren min bursdag, og tusen ting må gjøres. Blandt annet må jeg prøve å få tid til å dra på politihuset for å skaffe Hercules nytt pass,greit med alt som er unnagjort.

 

@Filtvet

Dette er bare alt for hyggelig. Alle valpene her er altfor søte. Imotsetning fra forrige gang vi var på valpe besøk, har vi ikke med oss enda en valp hjem idag. Kristian, Hercules, Bobben og jeg ønsker oss litt en liten valp til, men jeg innser at det må vi tenke litt nøyere gjennom. Jeg har flere bilder av alle de små tassene, jeg viser dere senere. Gleder meg spesielt å vise dere bilder av verdens søtese lille blinde valp og valpene som er en blanding av pom og puddel, de er til å dø for!

Hercules storkoste seg meg alle hundene/bamsene

Sunday funday

Hei folket:)

Jeg driver å gjør meg istand for dagen. Det som virket å bli tidenes tregeste søndag, fikk en brå vending for en halv time siden. Kristian og jeg har lenge snakket om å ta en tur til Hurum, for å hilse på opptretteren og familien til Bobben. Nå har det seg slik at de har masse valper der, defor bestemte vi oss spontant for å ta en tur idag. Det er sjeldent vi har en hel dag uten noe som helst vi må gjøre, så vi griper dagen.

Dette blir ikke lenger en treg søndag, men den beste.

Jeg er ikledd sort idag, for å kle meg passende til de nye skoene mine:)tonight tonight

Vi har rigget oss til ifor kvelden, med vin, dyne og leid film i stuen.Filmen vi leide er en super strange, så vi vurderer å bytte til The notebokk. Klisje? kanskje litt...
GULL HJERTER

Handleturen med Hercules ble ikke noe av idag. Kristian hadde så lyst til å være med sønnen sin ,så isteden for å ta ham med meg lot jeg dem ha litt kvaitets tid. Jeg hadde egentlig gledet meg veldig til å ha en hel dag med barnet mitt, men det gleder meg enda mer å se far og sønn kose seg sammen.

Isteden for møtte jeg Thea og mamma på sten&strøm, hvor vi spiste lunsj og handlet. Jeg kjøpte meg et par sorte støvletter fra Moschino, med små hjerter på.. wiii!!Slik var jeg for 2 år siden

Næt. Det er en leser som har funnet en gammel tulle video av meg, med kusinen min for 2 år siden. Jeg var litt antiblogg, så jeg prøver å etterligne en typisk blogger, haha. 

Kusinen min skriver forresten en blogg om kjendiser ( som jeg leser hver dag). Du kan lese den HER !


DET ER LØRDAG!

 

Det er noe med at det er lørdag som alltid gir meg en fantastisk god følelse. Det er dagen med uendelige muligheter?

Hercules og jeg skal ut på en trilletur for å bytte noen greier i byen. Jeg gleder meh til å bruke all tiden idag på ham. Han har forresten begynt å lage masse morsomme lyder. Det ene han har begynt å si er "ååh" , altid når jeg blir litt oppgitt eller sier jeg "åååh", og da hermer han etter meg. det er hysterisk morsomt (synes jeg). Jeg måååå faktsik få det på video.

 

Idag har jeg på meg den nye blusen fra Patrizia Pepe for første gang. Den er av silke, så itilegg til at den ser bra ut på, føles den fantastisk mot huden.

Vær mer KRITISK og ikke

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men atm er jeg dritt lei drittet i mitt. Når stoppet jeg å være kritisk til hva jeg brakte inn i livet mitt?

En må være kritisk til hvilke klær som er verdt en plass i klesskapet, hvilken musikk du lar påvirke følelsene våre, hvilken sminke som er verdt å gjemme de vakre ansiktene våre bak,hvilke mennesker vi lar være en del av våre liv. Sistnevnte engasjerer meg sterkt for øyeblikket. Det er viktig å sile ut de menneskene som ikke gjør en godt, dem som ikke unner andre godt.

Nå kommer det et stort MEN. Samtidig som jeg mener vi må være mer kritiske til hva vi lar oppta oss, må vi være mye mindre kritiske til mennesker vi ikke kjenner. Hvorfor bruke dyrebar tid på å hate og snakke dritt om andre.

Vi er ikke verdt all dritten som ikke gjør godt. Heretter skal kun det beste av ting,mennesker og tid få være en del av mitt liv.

 


En ting  jeg vet med sikkerthet, denne lille karen skal få all min tid han måtte trenge og ønske av meg

 

 

 

 

Varme vår farger og følelser

Jeg er å besøker søsteren min, som jobber i Venner i Hagen idag. Vi har vært på cafeen rundt hjørnet og kjøpt med oss litt snadder, brus,kaffe og bolle. 

Det er allerede kommet masse nye vår varer her, men det meste er rosa til jenter. Om jeg hadde hatt en datter, ville jeg nok kjøpt hele butikken. Til  Hercules blir det litt ull og  salgsvarer idag. Jeg fant også verdens mest nusselige lille lue til ham, men jeg er noe usikker, for jeg trenger det jo virkelig ikke til ham...

Til meg selv har jeg funnet en rosa batikk genser, den er kanskje litt liten, men slikt fungerer jo til sommeren.

 RIDICULOUSLY AMAZING

 

Nå er jeg strålende fornøyd. Jeg fikk en ekstrem sterk nest best karakter, som læreren sa selv.  Det eneste jeg ble trukket for var at jeg virket litt nervøs, og derfor ble det noen ganger litt knotete. Jeg har hele livet slitt med presentasjons angst, så det var utrolig befriende å føle at jeg har brutt en bariere.

 

Nå skal jeg ha en ridiculously amazing langhelg, med farger, glitter og stas.


WHEN TOMORROW COMES

Imorgen er det fremføring av særemnet. Angst. Jeg hater mer en noe annet å holde foredrag. Heldigvis er jeg veldig fornøyd med arbeidet jeg har gjort, det  får meg til å ikke grue meg såååå mye.

Imorgen skal jeg dra på skolen, holde et knakende bra foredraget, deretter har jeg en lang helg fri,woho! Da skal jeg gjøre mye gøy da...OVERKNOPPEN

Da var det tid for ei litta treningsøkt igjen. Det er jo torsdag, som er den en av de to faste rutine dagene for trening. Idag skal vi ha fokus på overkropp, det skal bli skjønt. Jeg har aldri trent så mye styrke, så jeg har vært ganske svak, men nå kjenner jeg at jeg begynner å få litt muskler. Hvertfall så har jeg blitt mye sterkere enn det jeg var når jeg startet.

Når jeg var yngre trente jeg for å bli slankest mulig, men nå er jeg er opptatt av å bli sterk. Det er sunnere og ser bedre ut. Jeg har heller ikke noe behov for å bli tynnere, nå synes jeg det er penere å være litt større. Hehe, aldri helt fornøyd.

Hvorfor trener du?


VAMOS CHICAS

Guess what? Mamma, Thea,Johanna, Luca , Hercules og jeg skal på jentetur til huset vårt, som ligger i utkanten av Barcelona. Vel, helt jentetur blir det jo ikke når Hercules er med, men nesten. Vi reiser bort en uke i vinterferien, altså om 3 uker. Jeg regner ikke med at det er varmt nok til å sole seg, men avslapping og hygge blir det uansett. God mat, avslapping og shopping. Jeg håper hvertfall det blir avslapping, det er nemlig et litt skummelt hus iforhold til barn, mange skumle trapper osv...

Vanligvis pleier jeg å tilbringe hele sommeren, julen,høstferien, vinterferien, påsken og kanskje noen helger eksta der i løpet av året. Dette året har vært annerledes, sist jeg var kun 1 liten uke i sommer. Det er trist, men skal gjøres noe med. ÅÅÅ som jeg savner å være der...

To bilder av søsteren min og meg fra påsken i huset vårt 2010

HELLO FACE

Jeg hadde en spørsmålsrunde i november (du kan se svarene HER ) , hvor en spurte om jeg noen gang går uten sminke. Jeg svarte umiddelbart at jeg ofte går uten sminke.  Jeg har tenkt mye på dette, for det er sjeldent jeg våkner opp, og ikke sminke meg. Det er som regel kun maskara og litt pudder, men sjeldent all natural.

Grunnen til at jeg skriver om dette, er at jeg prøver en periode uten sminke. Noen ganger kan det føles som en maske man tar på seg hver morgen. Jeg er for det meste som får en til å føle seg bedre, men noen ganger burde man klare å face seg selv.

 

ROLIG KVELD

Vi har lenge vært i en svært dårlig rutine med Hercules. Han har ikke tatt natten før midnatt, hvilket har vært veldig krevende. Nå virker det som om vi har klart å vende den litt om igjen (bank i bordet). Vi har lagt ham 21.30 to dager på rad, og slik håper jeg det forblir. Målet er 20.30, det hadde vært det ultimale.

Nå skal nyte noen rolige minutter i ro og fred , før jeg må ta natten.

 

Nattkjole fra H&M11

Vet dere hva? Hercules har blitt 11 måneder allerede. Det er kun en måned til han blir 1 år. Det er rart hvordan tiden flyr. Det skremmer meg litt hvor fort han vokser, han er jo min lille baby. Jeg håper han forblir en liten tass lenge. En ting er sikkert, det er at min sønn skal få verdens beste feiring. Både Kristian og jeg har begynt å kjøpe bursdagsgaver allerede. Hihi. En venninne av mamma fylte hele rommet til sønnen sin med ballonger på 1års dagen, det er jeg og keen på å gjøre. Han hadde elsket det.har dere noen andre ideer?

Sushi

Det er ikke slik at vi lunsjer sammen hver dag altså. Men søsteren min sitter å leser rett hvor jeg går på skole, så litt hyggelig å ta en liten pause sammen. Etter å ha lest lenge smaker det ekstremt godt med litt mat!! Nå skal jeg videre til barnehagen.

PARADISE

Uansett om du har hørt den før eller ei, anbefaler jeg deg å sette av 4 minutter til å nye denne sangen.Den er min absolutt favoritt for tiden. At jeg er litt svak for Cold Play skal jeg ikke legge skjul på.

Pizza og

Det var en her, som lurte på om vi erstattet lunsjene vi noen ganger spiser med middag. Svaret på det er nei, lunsjen kommer itilegg til middagen. jeg er veldig glad i mat, så å kutte ut middag kunne aldri i livet gått. Det ville heller ikke vært særlig sunt.

Idag spiste pizza til middag itilegg til lunsjen. Hele familien elsker pizza, hvilket gjør det ekstra hyggelig.

til lunsj

Jeg orket ikke stelle istand med noe store greier til lunsj. Så jeg gikk enkelt og greit for laks, avokado, eggerøre med  ruccola på toppen. Det smaker veldig godt, er sunt og er ekstremt lett å forbrede. Det er ikke ofte vi spiser lunsj her hos meg, det er vanligvis mamma som steller istand hjemme, så for engangskyld var det hyggelig å gjøre det litt annerleder. Men neste gang håper jeg at jeg får litt bedre tid til å forbedre, slik at jeg kan lage noe litt heftigere.

 

sol

Jeg tatt meg en tur i solariumet. Det var herlig det. Jeg har tro på at litt solarium på vinteren gjør kroppen godt. Hvertfall så føles det helt fantastisk:)

Nå skal jeg i butikken å kjøpe inn til lunsj. Mamma og Thea kommer om en halvtimes tid til meg for å spise:)Tid til stell

Man vet ikke hvor behagelig det er å dusje i fred og ro, for ikke å snakke om når man har god tid til å ta på kremer og masker til hår og hud før man har fått barn. Det beste jeg vet er å sette på den mest jentete musikken ( som iphonen min er full av, da jeg kun har lillesøsteren min på 17 sin musikk) og bruke litt ekstra tid på å stelle meg. Det må være nøkkelen til en god start på dagen. Hvertfall er det lenge siden jeg har følt meg bedre.

 

Idag kjører jeg på med yndlingsbuksene mine. De er forresten kjøpt på Zenon på Akerbrygge, til dere som lurte på det.HALLO

Jeg har vært på skolen å hatt gym og jeg var så støl i kroppen etter gårsdagens treningøkt. Jeg klarte å jogge noen runder rundt i gymsalen, det var verre når vi skulle spille fotball, for det dæver jeg litt av. Jeg kan godt løpe, men å løpe etter en ball synes jeg er dritt kjedelig. Da ble jeg ekstra støl...haha

Nå er jeg hjemme i leiligheten for å ta meg en dusj og stelle meg.  Neste time starter ikke før om 3 timer, så jeg har en del tid til å kose meg her for meg selv:)
Fornøyde

Nå har den lille familien min på tre vært på trening. En utrolig digg økt, med hovedfokus på ben. Vi trener ben på mandager, og armer på torsdager. Det er blitt en rutine. Nå skal vi i butikken å handle inn en heftig middag. Det fortjener vi.

Det ene jeg fant

Det er så typisk at når man har penger og hele dagen finner man ingenting. Det var akkurat det som skjedde med meg idag, litt kjedelig. Men noe fant jeg jo, nmlig en MAC-mappe. Jeg ønsker meg egentlig en sikkelig fin en , men inntil videre synes jeg denne (på bildet) funker.  Jeg kjøpe den på foto og video for 149 kr.

Nå skal jeg møte Kris for en treningøkt!

 

Mac-mappen jeg kjøpe idagBLACK

Nå stikker jeg en tur ut med Bobben. Vi skal se om vi kan få brukt noen av bursdagspengene jeg fikk igår. Det er jo gøy å handle nå som man kan få flotte ting på halv pris, eller kanskje finne noe av vårens varer. Ut stikker vi nå uansett:)


Idag tok jeg på meg den nye jakken fra Busnel,med sorte sko og sorte bukser til. Enkelt og elegant er jo min favoritt.


GAVEDRYSS


Møller skinnbukse 


Patrizia Pepe bluseBusnel jakke

Den besteparymenFilippa K hatt
Chloe veskeO.P.I. neglelakk
Yndlinsfilmen min


Lene Bjerre lysLene Bjerre servietterMAC!

23.Januar

God god morgen:)

Min første dag som 20  år gammel skal jeg benytte på meg selv. Jeg har skolefri, og en del ting å fikse og en handle tur på agendaen idag. I helgene har jeg ikke alltid 100% fri, i og med at jeg har Hercules å ta meg av. Derfor er det ekstra deilig å ha fri i ukedagene, når han er i barnehagen.

Spesielt gleder jeg meg til å ta meg tid til å stelle meg i ro og fred idag, for ikke å glemme alle de nye gavene jeg skal ta på meg:DTakk

 

Takk for verdens fineste dag. Takk for alle hilsener. Takk for alle gaver. Takk for all tiden. 

Takk for at jeg er begavet med et så godt liv. Dette har vært en flott flott dag, som jeg er super fornøyd med. Jeg kan vise dere alle gavene imorgen om dere vil:)

 

PEACE OG BLOMSTER

Nå har vi spist gulrotkaken jeg bakte igår, den smakte like godt som den så ut. Anbefaler alle å teste den ut!! Nå er vi klare for å åpne litt flere gaver, før vi skal avsted på kino eller leie film. Jeg har skolefri imorgen, så idag har jeg ingen hastverk med å komme meg i seng.  Denne dagen skal nytes til det fulle!

Jeg må bare vise dere denne vakre vakre innpakningen jeg har fått av fadderen min. WOW??!

Mamma mente at kake var penest uten noe pynt på og at jeg var for gammel til å ha altfor mye pynt. Men gjett hvem som overasket meg med den villeste, og mest barnslige kaken noen sinne, haha. Jeg digger den! Takk Mamma:)

GAVER

Dette er det aller første innlegget fra min nye Mac  jeg har fått. Jeg er verdens heldigste jeg. Nå har jeg endelig min helt egen data igjen, jippijippijippi!!! Å ikke ha en helt egen data har vært en sikkelig utfordring for meg, så jeg er i ekstase.

Vi har vært en tur på cafe og på visning, og nå kommer gjestene mine for å feire meg!!

Av søskene mine fikk jeg Chloe vesken, av Kristian fikk jeg Møller skinnbukser (  som er det kuleste plagget jeg noen sinne har sett) , en parfyme og Brusnel jakken jeg ønsket meg. Den grå Filippa K hatten er fra meg selv:D

 

 

 

 

Bursdagsmorgen

Nå skal vi spise bursdagsfeokost og åpne gaver hos mamma og pappa. Jeg er super sulten, men mest spent på hva som er inne de innpakkede gavene. Bursdag er gøy:):)

20!!!!!

Da er mine tenår offiselt over...

Det har vært noen gale,morsomme og innholdsrike år. Jeg har til og med klart å en sønn på 11 måneder i tenårene mine, som sagt innholdsrike år. Jeg gleder meg over å bli eldre, det er flott og fantastisk. Jeg er stolt av å ha en sønn som får være med å feire moren sin 20 årsdag:D

Nå skal jeg legge meg, og hvile til en stor feiring imorgen. Takk for alle gratulasjonene jeg allerede hat fått.

 

 Been there, done that
Her ligger vi

Nå er Hercules og jegklare for å ta lørdagskvelden. Vi venter på å bli servert middag av mamma, for å fortsette kvelden foran TVen i heimen. Vi har holdt på med kakebaking det meste av dagen, så etter mye kakesmaking skal det bli godt med ordentlig mat. Jeg glemmer alltid hvor vondt jeg går i magen av kakedeig, haha. Forresten nå er det bare 4 timer igjen til bursdagen min!!

20års kaka

21. Januar 2012

Da har jeg kun 13 timer igjen av tenårene mine. Wow, tenk at jeg blir 20 allerede imorgen!! Idag skal jeg kose,bake og kanskje trene med min lille baby. Dette været får meg ikke til å få så altfor mye overskudd, så det blir nok en kosedag innendørs. Det eneste målet er egentlig kun å få laget en stor gullerotkake til imorgen. Det er nemlig min andolutt favoritt.

Salatens beste ingrediens


Jeg har fått super dilla på salat med honning ristede nøtter. Det løfter salaten til ett nytt nivå. Anbefaler alle å prøve det ut neste gang du skal lage den en salat. Måten du gjør det på å riste nøttene med honning og salt i en stekepanne,  i noen minutter på ganske høy varme. Smak deg frem:)


@Sandvika

Nå har vi vært på Sandvika storsenter, og handlet inn mat. Det ble ikke så mye shopping av klær, derimot mye mat og godteri hamstret vi med oss. Blandt annet kjøpte vi med oss mat til lunsjen vi skal hjem å lage. De beste lunsjene er som oftest de man lager selv hjemme, derfor foretrekker jeg lunsj hjemme fremfor ute på et spisested. Enig?

 

God morgen:)

 

Igår kom søsteren min hjem fra Madrid,så idag skal jeg henge med henne og mamma i byen. Jeg rakk ikke møte henne igår kveld , så det verker litt i kroppen min nå. Men før jeg kan ta meg fri til å møte dem har jeg en del mail og greier jeg må få unnagjort. Nå er det snart helg... JIPPI

Diva?

At vi jenter noen ganger har litt diva nykker er ingen hemmelighet, hvertfall de fleste av oss. Idag har jeg vært en sliten diva, med null overskudd. Jeg våknet sliten og forholdt meg sliten gjennom hele dagen. På slike dager er jeg lite konstruktiv... Jeg håper jeg våkner opp imorgen litt mer som meg selv igjen, uten disse diva nykkene. Natta<3

OM 3 DAGER

På jakt etter den perfekte bursdagsgaven til Kristian, forelsket jeg meg i en Busnel jakke til meg selv. Jeg kjøpte en mørke blå Busnel til ham, men til bursdagen min står en liten sort høyest på ønskelisten. Den satt som et skudd.  Jeg har opplyst flere om dette ønske, så jeg får vente 3 dager til i spenning. 

Ellers har jeg ikke planlagt noe venninne fest enda. 20 år er jo en stor dag som burde feires, men jeg er litt usikker. Kanskje det blir en spontan fest fredag eller lørdag...

 Det som er sikkert derimot er at det blir en stor feiring på dagen ( søndag 22), med familien.

 
Drømmejakken

Jeg kom meg opp

Har dere hatt en bra start på dagen? Jeg ble vekket noe som føltes alt for tidlig, av en liten gutt som var klar for dagen. Det var godt han våknet, for om ikke hadde jeg nok blitt sovende hele dagen. Det kan være tungt å ha baby noen ganger, men lat blir man hvertfall ikke.
HAPPY 28

Nå er vi hjemme igjen fra bursdagsfesten til Kristian hos Oldemor,  som bor i etasjen over. Hercules ble så sliten at jeg måtte ned å legge ham før festen var over, men det tror jeg var like greit. Jeg er døds sliten selv, og skal tidlig opp på skolen imorgen. Dette har vært en fantastisk dag, med mye morro og altfor mye kake. Jeg er nemlig så glad i kake, når jeg først starter vil det ingen ende ta.

 

Her er litt bilder fra ikveld og alle kakene:):)

For 28 år siden


A MUFFIN COMING UP

Woho, da er jeg et skritt SK 2012, både i form og farge. Nå skal jeg ta meg en dusj etter trening og sol, før jeg skal starte med å bake muffins. Kristian vil ha sjokolade muffins, og idag er adlyder jeg hans ønske. På bursdagen sin skal man jo få det som man ønsker.

 Disse bildene er tatt sommeren 2010, hvor Hercules var et 6 uker gammelt  foster i magen. Tenk så søt og rar han må ha sett ut. Man kunne selvøflgelig ikke se teng på magen så tidlig i svangerskapet, men jeg innbilte meg der og da. Men jeg ser i etterkant at det var kanskje ikke så veldig synlig.

18.Januar 2012

Hei! Som jeg skrev tidligere var det et velykket morgenselskap, med vår lille familie. Gavene falt også i smak, hvilket gjorde meg veldig fornøyd. I år ga jeg ham et par nye joggesko, en genser og en Brusnel jakke. Ikveld skal det feires mer med familien.

Nå skal jeg en tur på trening. Målet er å trene 4 ganger i uken , så greit å få det unnagjort!

 


Til frokostmat lage deg bagels (noen med philadephia og paprika og noen med parmaskinke og ruccola)Kongen og hans prinserBlåser ut lyset på kaken/berline bollene i hans nye Brusnel jakkeHaha, det ble litt tidlig for gutta, så de sovnet etter maten og gavene
love

Hiii

Vi hadde verdens hyggeliste morgenstund, men vi flyttet oss fra sengen og opp i stuen. Selv har jeg en sterk kjærlighet for bursdagsmorgener i sengen, men det har visst nok ikke Kristian. Vi startet veldig tidlig, for jeg måtte tidlig på skolen og ha en giga prøve(derfor jeg ikke har oppdatert før nå). Nå er jeg ferdig for idag og venter på at bursdagsbarnet skal hente meg. Jeg tok masse søte bilder av guttene med krone på hodet idag morges, som jeg legger ut senere!!

OUTFITSkinnvest B.K.H jakkeRiver Island bukseRidebukse  hattCubus veskeZara skoBianco

Sen middag

Nå er alt alt klart. Leiligheten er strøken og alle ingridiensene er på plass, nå mangler det kun litt middag og en lang natts søvn. Om jeg ikke sovner her ved kjøkkenbenken da, hehe. Jeg er såå dø sliten, at det ville ikke vært utenkelig. Mens jeg står her prøver jeg meg på litt multitasking, blogg, lage mat og passe barn. Lett som en plett.

Til middag lager jeg kjøttsaus og risotto, ikke det mest spennende, men det var det vi hadde.

 

Mens jeg står og lager mat leker barna mine så fint sammen, ntåå se så søte de er!!

17.januar

Nå skal Luca og jeg hente Hercules i barnehagen, jippi. Tante Luca har nemlig vært en uke i Spania med pappa, så det er mange hjerter som gleder seg!! De to har jo det beste forholdet noensinne. Gleder meg til å se ansiktet hans når han ser Luca! Bye

BRETT

Jeg har vært innom CC-vest og handlet inn en gave til til Kristian imorgen, nå er jeg endelig i boks med gavene hans!!

Til å legge gavene på fant jeg et brett fra kremmerhuset. Planen er å fylle det med boller, saft, gaver,blomster, balonger,lys og et kort, og komme inn med det til ham imorgen tidlig. Dette blir jo den første  bursdagen hans med egen familie, så kult å gjøre det på den ordentlig måten synes jeg. Det er jo også den 4. bursdagen vi feirer sammen ( den første var vi IKKE sammen), så målet er å gjøre denne til den beste.

 

Brettet er fra Kremmerhuset og er nedsatt til kun 49 kr.
Tittei

For en vakker dag i hovedstaden vår. Himmelen er uten en sky og formen er optimal. Jeg føler på meg at dette blir en bra dag!

God natt

Kristian og jeg har vært å trent sammen, mens Hercules var i barnepassen. Jeg har hatt litt angst for å trene med ham, men nå er vi godt igang og det er utrolig hyggelig. Nå pusher vi og motiverer hverandre, det er gøy!! Vi kjørte oss så hardt, at vi må bare legge oss.Vi er helt utslitt, men det føles godt! Natta:)

GAVENE

Yeeey, jeg fant de fineste gavene idag fra Høyer på Skøyen. De har alt for mye fint der, veldig skummelt.

Men for min del var det midt i blinken, for jeg fant den fineste gaven til Kristian. Til meg selv kjøpte jeg en hatt til  fra Filippa K . Jeg hadde så lyst på den i høst, men glemte helt av å kjøpe den, men nå fant jeg den på 30%, jippi!! Men jeg venter med å åpne den til bursdagen:)

Ellers var ekspiditøren ( som jeg kjenner) helt forbauset over hvor snill Hercules. Han satt helt tålmodig i vognes, mens jeg prøvde og lette ettter klær en times tid. Han er så snill han.

 Endelig ute

At det tar tid å komme seg ut om morgenen med barn er det ingen tvil om. Nå er vi hvertfall ute og klare. Neste stopp er klesbutikker for å finne noen gaver. Enten til Kristian, Hercules eller meg, vi har jo alle bursdag tett på hverandre. Men viktigs blir det å finne noe til K, for han har bursdag allerede på onsdag.

BAMSE

Som jeg skrev igår ble hele min lille familie helt frelst av denne lille tullete sorte skapningen. På bildene under ser dere hvordan Hercules moser ansiktet sitt i den myke bamsen, hahah. Han trodde jo at det faktisk var en bamse. 

 

Og slik er oppfølgings etter bildene:)Oss to

Idag har Hercules og jeg tatt oss fri , for å ha en dag for oss selv. Jeg har tusen ting å få gjort i dag, som jeg likevel kunne ha ham med på.Det er lenge siden vi har hatt en hel dag sammen, så dette skal bli hyggelig. Selvom at å skulle få gjort ting samtidig som å passe på et barn, kan være til tider utfordrende. Dagen er hvertfall vår:)

 So deeply in love

Ntnååå Hercules, Kristian, Bobben og jeg er så inmari forelsket i denne lille sorte tassen. Små pom valper er det søteste som finnes i hele verden, virkelig. Det er ingen tvil om hva jeg ønsker meg i bursdag, som er om en uke idag. På bildene under ser du ham veldig dårlig, men viser dere bedre bilder senere!!

GÅRSDAGEN

BukseMET toppBikBok skoAldo armbåndLystig

 

God morgen:)

Kvelden igår ( som var helt fantastisk) førte til at vi inviterte 2 par på middag ikveld. Det ene paret har fått seg en ny valp, liten sort pom, som jeg dør etter å se. De har allerede en pom fra før av, så det kommer det til å bli fullt av små krabater, hvilket jeg tror Hercules kommer til å elske. Jeg gleder meg sikkelig!! Men først må vi få leiligheten til å skinne igjen, så må vi planlegge, kjøpe inn og lage noe mat. No time to rest!

Før bilder

Fæst

Da stikker jeg i bursdagen til min kjærstes bror kjærste, weho! Håper det blir en festlig kveld for oss alle. Party people rock.

MY MARLIES DEKKERS nr2

Har du noen gang følt at du har døds mye klær, men ingen anelse om hvordan du skal sette noe sammen?Slik har jeg det idag.

Jeg er hjemme for å finne et party-antrekk, rett og slett noe å ha på meg ikveld. Det eneste jeg har kommet frem til er hvilken BH jeg tror jeg skal ha på meg, med andre ord har jeg ikke kommet så langt. Det hadde vært så mye lettere om jeg bare kunne gått i BH uten noe til, selvom det ville vært litt vanskelig å forklare i kveld.. "Nei, jeg fant ingenting å ha til jeg skjønner du"...

 

MEN dere er det ikke en veldig fin BH?

 

 


Flua og elefanten

Jeg hadde begynt å føle meg ganske sterk i det siste, men nå er den selvtilliten svekket. Jeg trøster meg med at det ikke hadde vært særlig kledelig om jeg hadde vært like sterk som min andre halvd.

SANDWICHen

God morgen!

Idag har vi hatt en sååå koselig morgen. Den beste og lengste på lenge. Når Hercules våknet tok vi ham opp i sengen og la ham imellom oss, slik at vi ble en sikkelig sandwich. Der sovnet vi alle 3 fort igjen, det var så koselig det. Elsker å sove i sandwichen. haha.

Nå skal Kristian og jeg på trening sammen (!), hjelp.Der er litt skummelt å trene med ham, men jeg får så mye ut av det at det er verdt å bite i det sure eplet engang iblandt. Jeg har også en del greier jeg må fikse (klær,gave,drikke) før bursdagen ikveld.

Snakkes utover dagen:)
Ny i kleskapet

Jeg kan ikke få nok av elegante,enkle klær. Det er det fineste jeg vet, kanskje derfor jeg har skapet fullt? Hihi. Denne nye toppen er fra Zara, og skal benyttes idag. Zara er så flinke med enkle rene snitt, i love it! Jeg kan vise den på senere.

FriJeg trasker rundt i byen på jakt etter noe ufornuftig å kjøpe, og noen gaver. Jeg har allerede kjøpt en par gummistøver til Hercules, kun fordi jeg syntes de var så søte. Hvem trenger gummistøvler når man ikke kan gå? Nå håper jeg han snart lærer seg å gå, slik at han kan bruke gummistøvlene sine. Det hadde vært fint. Nå må jeg traske videre.

Kortsett fra H&M

 

Gummistøvler fra Polarn og pyret

 

PS. Eksamen gikk forresten bra:)

ALT / INGENTING

12 HOURS TO GO

Savner dere bilder av babyen min? Jeg savner ham spesielt mye her jeg sitter alene og jobber. Jeg fikk såvidt sett Hercules idag morges før han skulle i barnehagen, og nesten ikke hele igår heller. Jeg er så heldig som har farmoren hans til å hente ham og passe på ham, slik at jeg får jobbet mest og best mulig med eksamen.

Når en har barn og går på skole, er man ekstremt avhenhig av å ha en støttende familie. Det søteste av alt er at alle ønsker å passe ham:)

 

Not so much


Oh, this very much

OUTFIT

Som sagt ble det litt eksamen skulking igår, fy Louise!

Uansett så reiser to venninner av meg bort imorgen for å reise verden rundt i 4 måneder, så vi hadde en liten avskjedsmiddag for hun ene. 

Det er rart å tenke på at om jeg ikke hadde hatt min høyt elskede sønn, skulle jeg kanskje ut og reist jeg og. Men jeg skal fortelle dere at jeg angrer ikke et sekund . Jeg vil mye heller sitte på et biblotek og ha min lille sønn, enn å skulle reise verden rundt. Selvom akkurat reise delen frister da. Jeg ville aldri i livet byttet bort det jeg har, mot frihet eller noe annet i verden.

Det var nemlig noen i klassen som som antydet at jeg sannsyneligvis angret på å få barn så tidlig. Men jeg regner jo  med at alle dere oppgående mennesker skjønner at det er det svært få mødre som gjør.

 

På det første bildet ser jeg jo helt sykt tynn ut. Dere må vite at dette eksamenskjøret ikke har gått så hardt inn på meg, det er kun bildet som er merkelig, haha! Alle klærne er lånt av Sandra, hun har så mye fint!
SkjorteZARA skjørtZARA strømpebukseLA MOTE sko&veskeRandom fra London

NB

Jeg sitter på Nasjonal Bibloteket og leser. Det flotteste lesesalen noensinne.
Dette er siste dagen, siste muligheten jeg har til rådighet før fremføringen imorgen. Med andre ord så er det bare å gi jernet idag, slik at jeg kan gå ut av det klasserommet imorgen med et stort smil om munnen. Det skal jeg klare, det må jeg klare. Så idag er det jobbejobbebobbe.

Eventuelt ta en liten pause med trening, jeg har hørt det er bra for hodet? Hva tror du?

 

 BF fra Ferner Jacobsen

Litt skulk

Hi bloggen!

Jeg har vært flink i hele dag med lesingen, intens og bra jobbing. Men min bestevenninne reiser imorgen, så jeg måtte ta meg tid til en liten avskjedmiddag. Selvom den gode arbeid innsatsen, fikk jeg helt sykt dårlig samvittighet på slutten. Det er alltid slik når en har eksamen, man slapper aldri av. Det er det som er det kjipeste med å komme opp. Det er vel det man kaller eksamenstress.

 

 

Poster bedre bilder av outfit imorgen:)
"Fakta og myter om trening"

Jeg sitter å drømmer om å trene. Forsovet så frister alt annet enn å skrive om norges nasjonaloppbygging under unionen med Sverige. Men det kunne vært et værre emne, så jeg overlever det nok. Men på mandag når jeg var å trente, tipset instruktøren oss om en artikkel på om trening. Hun mente at det var en av de beste teite trenings artikkelene hun hadde lest. Etter å ha lest den selv, må jeg si meg enig med instruktøren.

Jeg legger med linken under ,så kan du skjekke den ut. Om du ikke allerede har lest den da:)

HER

 

To bilder av meg på joggetur i sommer. Det var digg det!


Status: eksamen

Det ble som jeg hadde fryktet, eller håpet, alt ettersom hvordan man vinkler det.  Å komme opp i eksamen idag har sine fordeler og ulemper, så jeg tar det helt rolig. Det medfører en mindre eksamen til våren, og jeg slipper en tentamen og fremføringen av særemnet idag, hvilket er behagelig. Derimot å ha eksamen er i seg selv litt stress, men som sagt jeg tar det helt rolig.

Fremføringen er fredag, så planen er å gjøre meg ferdig idag, og bare øve imorgen.
NATTA

Da tar jeg turen under dynen, hvor jeg forhåpentligvis forblir frem til 07.00 imorgen tidlig. Imorgen er en viktig og avgjørende dag, så forhåpentlig får jeg den søvnen jeg trenger. God natt:)For å bli bedre kjent med meg

Forresten, jeg har glemt å fortelle dere at jeg har fikset en sak på bloggen. Om dere nå trykker på arkiv, for å se eldre innlegg, kommer det nå opp på en vanlig måte. Dere trenger ikke lenger trykke dere inn på hvert enkelt innlegg for å se hele. Spesielt til deg som er ny leser, kan dette kanskje være interessant. Selv synes jeg også at det er litt gøy å bla tilbake å se gamle innlegg, selvom jeg blir litt flau noen ganger og. Da vet dere det;)

 

 


PERLEMORSKIMMER

Skal du på fest til helgen? Det skal jeg. I den anledning har jeg fått med ny glitter sminke, masse glitter sminke. Du kan si at alt glitteret krydrer opp min hverdag, hvilket trengs midt oppi all dette skole stresset. Bare tanken på at om om noen få dager skal jeg glitre kjennes godt.

 

Fargene jeg på bildet under f.v. er  gyllen perlemor, rosa perlemor og mullvarp perlemor


Du finner dem
HER

Tid til overs

Da er en tentamen vel overtsått, jippi!! Nå gjenstår det kun en eventuell eksamen eller to tenamener igjen. Det skal gå greit. Nå skal jeg hente Hercules tenkte jeg. Vi har hatt ham i barnehagen frem til fem hver dag nå, siden det har vært så mye å gjøre. Jeg synes det er litt kjipt å være den nest siste som henter, så da henter jeg ham tideligere idag. Man må jo være mest mulig med ham når en kan:)

HAPPY DAY

For en strålende morgen. Jeg har sovet natten lang, trent yoga (leid inn instruktør i gymmen) og aller best er at det har sluttet å snø. Jeg liker snø på bakken, men ikke når det pisker meg i ansiktet. Altså er livet mitt perfekt igjen.

Spansk tentamen starter om en halvtime, så jeg tenker å forbrede meg litt ekstra til den nå. Snakkes når jeg er ferdig!

 

Jeg kom over disse bildene på Kristian sin gamle mac igår kveld. De er tatt helt i starten av svangerskapet, de første bildene med antydning til kul på magen. Haha, jeg må si i etterkant, at jeg ikke synes magen er så stor som det jeg synes da bildene ble tatt, men en liten søt kul er det jo.Sa du ris Otto?

Middag jeg lagde falt i smak hos mannen. Mission complete, creds til meg. Retten jeg ente opp med å lage var kyllingen med risotte og spinat til. Det var et vanvittig godt måltid.

Jeg slenger med fremgangsmåten, om du vil teste den ut:)

 

Jeg satte kyllingen i ovnen på 160 c i 25 min, og 225 de siste 10 minuttene, med masse smør,salt, pepper og basilikum .

Spinaten stekte jeg i smør og litt salt, på veldig kort steke tid.

Med risottoen fulgte jeg fremgangsmåten som står på baksiden. Smaken på risottoen var steinsopp, den beste

risottoen noensinne

.Voila

Utover dagen har jeg kommet meg, dagen startet jo litt kjipt, som jeg skrev tidligere. Men nå er jeg mentalt bra igjen. Etter skolen satt Kristian seg ned med meg, og hjalp meg skrive ferdig særemnet. En stor lettelse å være ferdig. En så stor lettelse at jeg tok meg tid til en treningsøkt. En av de hardeste, men beste trenings timen jeg har hatt. En må aldri undervurdere hva trening gjør med følelsene.

Over til noe annet. Nå skal jeg sette igang med å lage en middag til Kris og meg. Jeg har kjøpt noe kylling, men aner ikke hva jeg skal ha til. Er keen på å lage noe godt, litt som takk for hjelpen. Noen forslag?

SLIT

 

 

Hodet mitt fungerer dårlig under press,stress og lite søvn, som alle mennesker gjør.

De tre siste nettene har ikke Hercules sovet noe iløpet av nettene. Det føles som om jeg er på på toppen av et stup, hvor alt snart faller sammen. Men jeg har rett og slett ikke tid til å knekke eller synes synd på meg selv. Særemnet, en mulig eksamen og en tentamen skal gjøres ferdig,forbredes og fremføres denne uken.

Det skal være overkommelig, så jeg må slutte å stresse meg selv. Det er til ingen nytte.

Grunnen til at jeg forteller dere alt dette, er fordi det sannsyneligvis kommer til å gå utover bloggen denne uken. Jeg må prioritere, slik at jeg slipper å få en mental knekk. Innlegg lover jeg at det kommer hver dag, men hvor mye tid og energi jeg kan bruke på dem er begrenser seg.

Nå må jeg tilbale til skolearbeidet. Vi snakkes:)

 

 
SOMMER SOMMER SOMMER

 

Etter å ha pratet om sommer igår, får jeg det ikke ut av hodet mitt. Tanken på forrige sommer og neste sommer har låst seg i hodet mitt.  Det kan hende at alle disse tankene om sommeren har noe å gjøre med at jeg ikke burde tenke på det, det er ofte sånn.

 

Et av mine beste sommer minner fra ifjor er morgenen vi stod opp med solen, for å reise til Cannes. Det var en fantastisk morgen, med mye glede og spenning. Og kule klær.
Søndag

For en vakker søndag å våkne opp til. Alt jeg kunne ønske idag er å ha fri, og nyte en lang tur i det vakre vinter været. Isteden må jeg sitte inne og jobbe med særemnet. Nå er jeg så lei av å jobbe med den oppgaven, så skal prøve å gjøre meg ferdig idag. Håper dere får en bedre søndag enn meg:)

THE DAMAGE

Ikveld gikk jeg for fornuften. Søsteren min og jeg nøt en fantastisk middag  på Bølgen og moi, men holdt meg unna vinen. På den måten holdt jeg meg unna en sen kveld, og kom meg heller hjem til Herculesen min før han hadde lagt seg. Under middagen mimret vi fra Madrid turen i høst, hvilket førte til mye god latter. Det var en fantastisk tur. Praten utvilket seg til en ferieplan for sommeren,elsker å planlegge ferier. Halve gleden med en ferie er jo å planlegge den, og deretter mimre fra den.

Her er litt bilder fra kvelden


Ut eller ikke?

Etter mye frem og tilbake har jeg bestemt meg for ut. Planen er å spise middag, så dra hjem. Men jeg har alltid vært dårlig til å følge planer, så hvem vet.BukseH&M toppBIKBOK

READY FOR TAKE OFF?

Husker dere, for en stund siden var jeg med moren min å kjøpe en julegave til Hercules? Vel, inni den store rød pakken lå denne flyvemaskinen. Jeg synes den er så vanvittig fin å se på, spesielt når Hercules kjører den. Den er både pen og lager ikke lyd, perfekt leke. Den er kjøpt på sprell;)

 

,


<3

 


<3<3<3SURE DAME

Sovet godt? Det har ikke jeg, for Hercules fikk for seg at han ikke skulle sove. Lite genialt. Men dagen har ikke blitt ødelagt av den grunn. Jeg kom meg tidlig opp og på trening, tross all snøen orket kom jeg meg frem i tidet. Det var så fryktelig deilig å trene idag,  fikk ut all sinne og aggresjonen jeg har hatt inni meg. Noen ganger er trening den beste terapien. 

Jeg må fortelle dere hva som skjedde etter treningen. Det kom en dame bort til meg i barnepassen. Hun kommenterte at jeg hadde en så ung baby i barnepassen.Jeg var så høy på meg selv etter treningen så jeg svarte litt frekt tilbake at han hadde vært der fra han var 3 måneder gammel  og gikk nå i barnehage, hun så rart på meg. Jeg avsluttet med å si at jeg ønsker det beste for min sønn , hvilket innebærer at moren hans har en utdannelse og har nok energi til hverdagen. Det er så fært med mennesker som skal bry seg så jævli!

Hva mener dere om dette?

Nå skal jeg til byen med mamma. Vi snakkes!

 
GOD HELG

Da er det klart for årets første helg . Selv har jeg masse skolearbeid som jeg må få gjort iløpet av helgen, så en fri helg blir det ikke . Men for ikveld skal jeg bare slappe av hjemme hos mamma og pappa, med familien.  Det er alltid så god stemning hjemme på fredager, og idag skal til og med alle være hjemme.  God helg<3OUTFIT


KjoleAsos tightsH&M skoAldo armbånd2.Etage

SENGELIGGENDE SKOLE

Nå har jeg stått opp for 2. gang idag og jeg skal sette igang å jobbe med særemnet igjen.Jeg har en film igjen å se, før jeg må sette igang med den kjipere delen, nemlig skrive delen. Jeg har valgte en film som heter The secret life of bees. Det er en film jeg anbefaler alle å se, det er en fantastisk fin og tris film. Slik jeg foretrekker dem. Så nå skal jeg  kose meg litt lenger under dyna med film, i fred og ro. Luksus.

 

Jeg slenger med noen bilder fra kvelden igår. Bursdag med venninner, god mat og vin, kan det bli stort bedre?

BILDER FRA BEITOSTØLEN

 

Jeg våknet 05.00 idag morges, og har ikke fått sove siden. Det skjer noen ganger med meg når jeg har drukket kvelden før, at jeg ikke får sove hele natten. Helt pyton. En god grunn  til å aldri drikke igjen. Jeg har verdens beste sove hjerte til vanlig, så der er kjipt å la alkoholen få ødlegge det. Har du opplevd det samme?

Men når jeg først er oppe, tenkte jeg å vise dere noen bilder fra juleferien på Beitostølen:)


Lille babyen ville være med mammaen og pappaen sin på skiturKristian og Bobben fant en katt de like gjerne ble bestevenner medHere I go

Det så alt for billig og teit ut med denne kjolen uten noe under midt på vinteren. Jeg tok på et par tights under og skal ha på noen sorte skyhøye pumps til, da blir antrekket bra. Viser dere bedre bilder imorgen. Ha en super kveld !!

TEENAGE DREAM TONIGHT

 

 

For å være helt ærlig tror jeg oppe i mitt lille hodet at jeg fortsatt er sånn 16 . Jeg vet jeg har vokst og det har skjedd mye siden den gang,men fortsatt så innbilder jeg meg på en eller annen måte at jeg kun er 16. Merkelig. Sannheten er at jeg om 17 dager blir 20, og idag skal jeg i den første 20 årsdagen. Ordtaket Tiden flyr , får en helt ny mening for meg.

Jeg er ikke redd for å bli eldre, eldres eller bli gammel. Jeg gleder meg til det, og har alltid gjort det. Men jeg ante ikke at tiden skulle gå fort. Aldri mer tenåring igjen. Jeg likte å være tenåring jeg, spesielt tenåringsmor. Nå blir jeg så normal og  kjedelig... ha ha

 

Her er forresten bilde av kjolen jeg har fått låne for kvelden. Den er fra Asos. Kanskje litt teen , men hvorfor ikke? Jeg har jo noen dager igjen hvor jeg kan skylde på at jeg bare er en tenåring.Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits