Blogg

OPPKLIPPANår våren viste seg fra sin varmeste side tok jeg frem saksa, og klippet opp buksene mine. Tidligere år har jeg klippet til shorts kort, men i år gikk jeg for en lengre variant. Rett over kneet kort. Denne lengden passer meg litt bedre til skole og jobb bruk.

Nå håper jeg bare det ikke er altfor lenge til jeg får brukt dem igjen...

THE SUN WHO SCREAMSVåren kommer med mange forpliktelser, nytt håp og mye glede. Nytt liv og nye følelser blomster opp etter en lang tid i dvale. Prioriteringene følger seg med årstiden. Skole, familie,venner og hygge står høyest på min liste. Vi snakkes plutselig:)

Sommer kom

Hei:) Nå er det lenge siden forrige innlegg. Det skyldes alt for godt vær og eksamens forbredelser. Jeg er midt i eksamens kjøret samtidig som jeg er prøver å ta igjen 4 måneder med venninner. Altså, har jeg helt glemt av bloggingen. Jeg håper det roer seg snart, eller ikke. Uansett så høres vi snart. Nyt sommerkvelden så lenge.

THIS IS IT

 

Dette er badetøyet jeg har sikret meg for sesongen. Alt er kjøpt i Milano, så mulig å få tak i på ferien eller om du skal en tur til utlandet før sommeren.

 


Onepiece fra Yamanay


Bikini til meg fra Calzedonia og badeshorts til Kristian fra Grigoperla

Mandags start

På lørdag da jeg lå i hagen i bikini at bikini sesongen er rett rundt hjørnet. Jeg venter på den helt fra den tar slutt i august. Likevel kommer den alltid veldig brått på. Vel, en dag i bikini har motivert meg til et sunnere kosthold. Trening utgjør jo kunn 30% av resultatet på kroppen, mens kosthold 70% .

Idag var jeg ekstra heldig for sjefen min kom innom med bær til meg. Jeg blandet dem med yoghurt og cottage chees. Det må det vel bli resultater av hehe.
Ikveld

Forrige helg kom en pulje med venninner hjem fra Argentina. Denne helgen kommer enda to venninner hjem etter å ha vært verden rundt. Det er utrolig stas. Ikveld skal vi ut å spise middag en stor gjeng. Jeg gleder meg sånn til å se dem igjen. Til å bare være sammen igjen. Et liv eller 4 måneder uten venninner er kjipt. God helg:)

Et bilde av mine to venninner som kommer hjem idag og meg før de dro:)

CRUSIN

 

 

Dette er morgen nr.2 hvor vi har stått opp 05.30. Noen timer før vi pleier for å rekke kjøretime før jobb. Det er jo litt imponerende å stå opp så tidlig når man er et slikt sovedyr som meg. Men enda mer stolt er at jeg kjørte hele veien fra Linderud senter til John Colletsplass på Ullvål. Jeg hadde aldri i mitt liv trodd jeg kunne være i stand til å kjøre på en så stor vei etter 2 kjøretimer. For ikke å glemme at jeg turte. Det er kult.

 

Nå har jeg akkurat åpnet barnebutikken Venner I Hagen for dagen.  Hvis dere trenger barne klær anbefaler jeg dere alle å ta turen innom. Eller om dere ikke ønsker å bli verpe syke anbefaler jeg å la være. Det er altfor mange nusselige baby klær her.  Jeg har lekt litt med tanken om å få et barn til kun for å kunne kle henne opp. Trolig litt for tynt grunnlag å sette et liv til verden på.

Ha en fin dag:)

 Litt cruise bilder fra Sardinia


Smile;

Hei:):) God morgen. Jeg sliter i disse dager med å komme meg på nett da macen min nekter å lade. Jeg håper det kun er laderen som er drittunge, ikke dataen min. Altså, dette er grunnen til at det er så stille fra meg. Jeg skal prøve å mobil blogge, men jeg dæver sånn av iphonen min om dagen og. Etter å ha fått ny skjerm kastet selvfølgelig Hercules mobilen i en steintrapp. Det er kun min skyld. Hvilket jeg minnes på hver gang jeg skal bruke mobilen. Men jeg er ikke sur eller bitter, kun litt demotivert til å være på nett.

Vi har hatt en fantastisk helg med godt vær og mye sosialt. Det sosiale og det fine været er som hånd i hanske. Har dere hatt en fin helg?:)

Her er noen bilder fra helgen:

GESTUZ

Et av yndlingsmerkene mine er Gestuz. De har så pene snitt og fasonger så klærne sitter fint på kroppen. Jeg kjøpte denne hvite toppen en stund tilbake. Det er en str XL, så jeg kan få brukt den som en topp med bukser til eller kjole. Det er gøy med klær som kan brukes på forskjellige måter. Neste gang solen skinner og jeg skal ut vil jeg ha på meg denne, med et par heftige heler til!!


1.Mai 

Igår lå jeg ute på gressplenen til mamma og pappa hele dagen. Vi lå der og nøt solen med masse frukt å tygge på. Det var ren idyll. Solen varmet så godt at jeg like gjerne kjørte på med bikini. Det føles alltid lit rart å ha på seg bikini for første gang hver sesong, men det er fortsatt noe jeg alltid gleder meg til. Jeg har kjøpt en del nytt badetøy jeg gleder meg til å vise dere.

 

Når jeg ikke hadde på meg bikini så jeg slik ut: Shorts Zara , Genser fra Rutzou


GULL SKOEN

Det er mange som lurer på hvor gull skoene jeg fikk så mange komplimenter på var fra. Jeg kjøpte mine på  H&M i Milano. Om de har dem i butikk her i Norge vet jeg ikke, men de er å få tak i på nett HER  :) Det står at de rosa mettalic på nett siden, men etter min mening er de gull.  Kanskje litt bronsje gull:) Ellers er str på dem helt vanlig, ikke liten eller stor. Jeg som bruker 38 passet da 38;)

 
GLANSI helgen unnet jeg meg enn drop inn time hos frisøren min Nina for å få en kule frisyre til lørdagskvelden. Jeg endte opp med store fine krøller og glansvask. Jeg hadde aldri hørt om glansvask før. Det skal  fungere som en mild farge og gjør håret mye mer glansfylt. Varigheten er 2-3 uker.

Noe ekstrem forskjell er det ikke, men jeg er veldig fornøyd. Det føles så digg ut å ha så blankt hår!!! Frisøren jeg bruker super dyktig og holder til i Skoveien. Hvis du trenger en time kan du ringe henne; 98012052 :)

 


Med glansvasken i håret


Det "nye" håret


VÅRVÅR!!

God morgen!!:)

Har dere hatt en fin helg? Her i Oslo har våren kommet for fullt. En lyst på livet dukker så sterkt opp. Plutselig er alle Oslos gater fulle av mennesker. Blide og glade mennesker. Våren kommer med en så fin følelse, enig? Vi har tilbrakt hele helgen med venner og familie ute i det fine været. Jeg ser på God morgen Norge nå at de spår hele 20 c på onsdag?

Idag har jeg en inneklemt fridag. Den tenker jeg å bruke på å få unnagjort ting som jeg ellers aldri får gjort. Det er en del ting. Ha en fin dag så lenge:)


IVRIG

Jeg måtte finne frem disse bildene av Hercules når han var 11 måneder, for å vise dere likhetene jeg snakket om i forrige innlegg. Ser dere likhetene jeg snakket om nå? Her prøver han seg på noen pull ups for å nå lyset. Hahah, da var han så søt.HERCULES

Jeg vet ikke om det bare er meg som synes at denne videoen er veldigs morsom. Den lille gutten er nemlig akkurat like gammel som Jonathan og ser helt maken ut som han bakfra. Det kunne faktisk vært sønnen min, om han kunne tatt pull ups da. Jonathan har alltid vært unormalt sterk. Når han var nyfødt var han sterk som en 3 måndeder gammel baby, og har følgt sin egen kurve. Det er ikke uten grunn han fikk mellomnavnet Hercules. Men så sterk som babyen på filmen under er han nok ikke. Ikke engang jeg vet om jeg er så sterk.

 

 

LITT MINDRE SURE PENGER

Jeg hadde et lite moment noen uker tilbake hvor jeg klarte å glippe iphonen min i flisene. Den ble såklart helt knust da jeg glapp den gankse hardt...  Heldigvis ble ikke mobilen ødelagt, kun skjermen. Det var jo en lettelse. Men det som viste seg å være den største lettelsen var at iphonedoctor gikk i klassen min!! Han kan fikse flere problemer med iphoner og tar 750 for ny skjerm. Helt genialt. Vanligvis koster det jo sånn 2000 kr for å bytte skjerm som tilsvarer en halv ny iphone. Han er super dyktig, rask og rimelig.

Besøk siden HER

Et lite tips til deg som noen ganger er litt uheldig som meg:)

 Bildet av skjermen som er pelt av og KASTET

 
Nå er den god som ny:) Tommel oppblir brun, fin og klar

Jeg har et jobb intervju jeg skal i i morgen. Jeg planlegger nemlig å prøve å få jobbet litt nå før sommeren.  Da blir det jo ekstra deilig med sommer ferie når den tid kommer. Derfor passer det ganske bra at TVen er ødelagt, slik at jeg heller kan legge meg i badekaret og forbrede det ytre til intervjuet. Jonathan blir med i badekaret, så noen psykiske forbredelser blir det derimot ikke...

Jeg ble tilsendt en skrubb og selvbruner til kropp og ansikt  fra Yves Rocher noen uker tilbake som jeg tenker å ta på. De er uten tvil både den beste selvbruneren og skrubben jeg noen sinne har prøvd. Konsistensen, lukten og effekten er ren nytelse!!

  

Finn skrubb her , aniskts selvbruner her  & selvbruner for kropp her

OYSHO WORK OUTI våres da jeg besøkte Madrid med søsteren min oppdaget vi at Oysho hadde fått treningsklær. Siden den gang besøker jeg alltid undertøys kjeden når jeg er utenlands. Treningsklærne deres er utrolig fine. De har fine snitt, detaljer, enkle farger og er veldig komfortable. Nå kjøper jeg nesten alle treningsklærne mine der.

Denne gangen fikk jeg med meg en sort liten treningshorts og toppen med åpen rygg jeg har på meg på bilden. Love it. Det er jo kult å føle seg litt vel når man trener.

 white on white

 


Jeg har fått en altfor stor smule dilla på hvitt og lyse klær. Det er noe jeg alltid har hatt , men nå er det hvitt på hvitt. Alt skal være hvitt. Hvite bukser, hvite sko og hvit genser i mitt hjerte.

Toaster

Litt bilder fra helgen med toaster effekt:)

weekend

God søndags morgen:) Har dere hatt en fin helg? Jeg og min lille gjeng har tatt det rolig og kost oss masse. Det har vært deilig å roe seg litt ned etter en mer hektisk helg forrige uke. Neste helg igjen begynner noen veninnene mine å komme hjem igjen, da bir det vel lit kaos igjen. Det blir så kult det, å se litt venner igjen altså!! Innen en måned, til 17. mai er alle kommet hjem til meg igjen!!

Jeg har masse nye greier fra Milano som jeg skal vise dere, men jeg hadde tenkt til å vente til solen kom frem og jeg faktisk kunne ha det på meg. Om dere vil kan jeg jo ta bilde av det uansett?

Nå skal gjengen på 4 ut på en liten søndags tur. Vi snakkes utover:)


Jeg slenger med et bilde av meg fra forrige helg da jeg gikk i korsett (Behrska) og skinnbukser (Møller)

Swopsi

God morgen? Ja! Jeg elsker dager som idag når jeg starter sent og får gjort uendelig mange ting før 12:) Blandt annet har jeg fått trent ben en halvtimes tid og laget meg en CV. Nå skal jeg opp til skolen og deretter tar jeg meg helg!! Eller bortsett fra at jeg skal i operaen med klassen ikveld da. God helg så lenge:)

Nydelig, yndig og evig

Den vakreste.

MILANO BILDER 2

Her er bildedryss nr 2 fra helgen vår med shopping, god mat og fest. Bildene starter fra fredagen hvor vi spiste middag på Dolce & Gabbana Gold Restaurant, etterfulgt av limoncello shots i baren. Noe roligere og ekstremt hyggelig sted og de kuleste servitørerene! Lørdag morgen stod vi opp tidlig og trasket rundt omkring i forskjellige butikker i Duomo området, før vi dro videre til elven for å spise lunsj. Der ble vi nødt til å "kose" litt med de super søte endene og balansere over elven på en 15 cm bre mur. Det var faktisk helt sykt nervepirrende i høye hele og litt ustødige fra kvelden før.

Lørdag kveld bestilte vi oss bord på restauranten til Armani, hvor de hadde den beste sushien jeg har smakt i mitt liv. Det var en utrolig behagelig og kult sted , men vi var nok litt vel overpynter der vi kom blonde i mini skjørt og kjole, hahah. Videre ble vi med noen svenske venninner til en leilighet, den villeste leiligheten jeg har vært i. Gotta love gamle fabrikk lokaler!!

 

 


Klar for Gold!!

Begge i hvite bukser... ooh
LoveDe fortsatte å fylle opp de...


SøtesteMormor sin lånte hatt

Skinke lunsj ved elven

Pyntet opp for siste kveldenArmani

Villeste stedet...

Slottet

EffektivtHei:) Etter jeg kom hjem fra Milano har jeg hatt hundrevis av ting å få unnagjort. Det er så mye jeg føler jeg må ta igjen etter den lille lang helgen, mest av alt tid med mine 3 fine gutter. Jeg vil bare bruke all tid på å kose dem, spesielt han som tasser rundt og sier mamma!!! Men det er mye annet som må bli gjort også, som å ta lappen.  Derfor må jeg bruke tiden jeg har nå til å lese og ikke oppdatere her før de kommer hjem, snakkes!!

 

MILANO BILDER1

Jeg får ikke lagt ut flere bilder enn 20 av gangen, så bildedryss fra Milano kommer i 2 omganger. Å plukke ut 40 er heller ingen enkel sak etter et fullt kamera minne med artigheter i Milano. Vi var ikke så heldige med været, men det stoppet oss ikke til å ha det gøy:


DuomoenVorse på hotellrommet før HolloywoodPå hollywood var det temakveld: American party. Det var temmelig harry og veldig gøy.


Kveldens

Endelig er vi tilbake på rommet vårt igjen etter en lang dag med mye trasking i rengvær. Føttene mine verker. Jeg er litt skeptisk til hvordan det skal gå ikveld med mine nye heler. Jeg håper det ikke blir noe dansing eller gåing, da sliter jeg. Om ikke en drink hjelper da. Vi skal snart begynne å fikse oss for kvelden,og jeg tenker å ha på den nye toppen fra guess og nye sko fra Zara. Men først skal vi slappe av en halvtimes tid:)

D&G Gold

God morgen:)

Vi var på Dolce &Gabbana Gold igår og spiste middag etterfulgt av mengder Limoncello i baren på huset. Det var den beste middagen vi har hatt her hittil. Om dere ikke visste det så har de store merkene egne restauranter som er noen av byen beste, både atmosfæren og maten. Ikveld skal vi nok prøve oss på en typisk for byen/landet slik at vi får litt variasjon. Jeg bruker forresten ikke mobilen til annet enn å sende meldinger hjem til mine kjæreste , så alle bildene jeg har er ikke her på mobilen min. Derfor er ikke bildene så utfyllende. Men dere ser hvertfall litt hvordan jeg så ut igår og skoen min mens jeg sitter i baren:):)

Fra hotellrommet i Milano

Hei!!! Jeg titter bare innom for å skryte litt av hvor godt jeg har det her i Milano. I skrivende øyeblikk sitter jeg ferdig påkledd i nye klær fra topp til tå klar for en fin fin middag. Vi kjørte kvelden ganske hardt igår (eller det kjentes hvertfall litt hardt ut idag for to litt pinglete jenter) så noe roligere er planen å ta det idag. Bare kose oss med mat og litt drinker:) god helg:):):)

Bildet er fra tidligere idag på Abercombie butikken. Et sykt sted.

På treige Bææææsssen

Nå sitter Thea og jeg på bussen ut fra Oslo. Vi fikk booket hotell isiste liten og vi rakk bussen, så mye tyder på at vi kommer oss frem og at det blir en bra tur:):) Jeg er hvertfall sykt gira!! Jeg elsker jo mer enn noe annet og spesielt når jeg har så fint følge. God helg:)

Ellers så jeg opplyse dere om at jeg ikke har med noe data på turen, hvilket betyr at jeg ikke får blogget før søndag/mandag. Det blir heller ingen mobil oppdateringer da en viss person måtte svi litt av telefonregningen jeg hadde fra forrige tur.

SÅNN SOM EN MAMMA

Man skulle dro det bare var en fryd å skulle til Milano, men jeg har jo en liten 12 kgs gående klump som jeg er alt for svak for. Tilfeller som nå tenker jeg ay det vile vært fint om jeg bare kunne puttet ham tilbake i magen for en stund, helt til jeg kommer på at man ikke kan drikke drinker da. Jeg blir alltid litt sånn reise skeptisk etter jeg fikk Jonathan, men jeg tror det er sunt...

Vel, jeg må se å komme igang med pakkingen:) Har forresten noen av dere noen Milano tips?

 

 

Bare så så liten tussete søt liten kar han er
 

 

Ooohlala

Om jeg sier mote,shopping,storby, champagne, Italia, heler, party og fantastisk tenker du på Milano da?? Det gjør jeg, og derfor har me and my sistah bestilt oss en tur til magneten. Bare for å ha det litt kult. Vi reiser allerede på torsdag, altså må jeg sette disse nye "vanene" mine litt på vent for å si det sånn...

Jeg besøkte byen med min bestevenninne for 4-5 år siden, en fantastisk tur!!!

Ny starts motivasjon

Jeg merker at det har vært en ekstrem lat påskeferie så idag har vært en hard start, dog fryktelig deilig. Nå skal jeg komme igang med gode lese, trening,og spise -vaner. Jeg digger motivasjonen etter å ha vært så altfor lat. Blir dere også slik etter en ferie?

Alt for å kunne nyte slike øyeblikk maksimalt. Å chille på stranden med solstråler som varmer skrotten skal jeg gjøre meg sikkelig fortjent til i år!!

2.påskedag


God morgen på 2.påskedag:)  Jeg har brukt all min tid på verdens beste skadd som jeg fikk hjem påskeaften. Det er verdens beste overaskelse jeg har fått i mitt liv!! Påskeaften ble helt perfekt og maten var vellykket og. Scampi til forrett og kalkun til middag stod på menyen:)

Nå er tid for frokost og en dag med forbredelser til hverdagen igjen, snakkes senere!!
HAN KOMMER HJEM TIL MEG!!

Vet dere hva? Jonathan er på vei ned fra fjellet for å feire påskeaften med mammaen sin. Det gleder hele mitt hjerte alt for mye for jeg har savnet ham så vanvittig. Dette skal bli verdens beste påskeaften noen sinne.  Jeg fikk kjøpt et påske egg til ham idag og, det søteste og minste jeg fant.  Når jeg først har en baby må jeg få kjøpe baby påskeegg til ham synes jeg:) Til meg selv derimot har jeg fått det største egget jeg noensinne har sett av mammaen min fylt med godis. 

Ellers har vi kjøpt inn masse roser og flere bæreposer med god mat. Viser dere hvor fint det blir senere:)

 

Store egg for store jenter og små egg for de små:D haha
God/strålende påskeaften

Thea og jeg starter dagen med en tur på Elixia. Ccchil!!! Nå skal vi nyte den strålende solen og handle inn til påskeaften. Vi skal handle inn en middag og masser av vin, aka hamstre med oss så mye som mulig!! Det skal bli en alletiders påskeaften for oss og nemlig.

 

Etterpå varer så lenge

Alt er så rolig og dritt kjedelig uten trollet mitt, men jeg burde vel prøve å nyte det. Jeg har prøvd å legge meg i sengen med boken Etterpå varer så lenge skrevet av kusinen til mamma ( Karin Kinge Lindbo), men før jeg kom igang la jeg merke til den tomme sengen som står her inne:( ik.... Jeg savner mitt store glis!! Han står alltid der med et stort glis om munnen når han våkner.

Vel, jeg har hørt at boksen skal være en av de beste så nå skal prøve å glemme alt annet. God LANG fredag:)HÅRET MITT

Som jeg har skrevet tidligere var jeg hos frisøren på tirsdag for å freshe opp håret litt. Isteden for å stripe håret med blekemiddel brukte frisøren min Nina fargestoff, slik at håret ikke skal brekke og bli like slitt. Jeg har kun stripet det med blekemiddel noen få ganger og vært veldig fornøyd med det med, men det har slitt ekstremt på håret mitt. Derfor hadde jeg bestemt meg for å la det vokse seg sunt og beholde naturligfarge. MEN nå kan jeg beholde det lysere og forhåpentligvis lengre:D Genialt.

For å se flere bilder av resultatet se HER :)

Nina, min nye geniale friøser kan kontaktes på TLF: 98012052 Mail: ninasonnie@hotmail.com

(Pssst. Hun har en konkurranse på bloggen sin nå hvor hun deler ut en gratis time se:  Her)

 

 

jauda

Jeg sitter litt ensom i sofaen og savner mennesker, spesielt Jonathan. Hvem skulle tro at jeg skulle tilbringe påsken alene hjemme i sofaen. Stusselig. Søsteren min kommer hjem snart heldigvis, da skal vi kose oss med påskegodt og leiefilm eller dra en tur på byen. Sannsynlivis førstnevnte. Enn så lenge har jeg laget middag til meg selv som er litt stusselig det og.

Jeg valgte å lage yndlingsretten min som er super enkel å lage, men som egentlig smaker best på sommeren i Spania. Vel, den er hvertfall ganske sunn, enkel og god.

 
 Brød med tunfisk,majones,løk,agurk,salt og pepper

LOVE YOU

Det er vakkert å se et gammelt ektepar kjærtegne og ta et siste farvel med hverandre. Det vakreste,sterkeste og tristeste jeg har oppplevd. Hva mer kan man ønske seg enn en langt liv fylt med kjærlighet?
<3

Jeg har avbrutt påskeferien min, og sitter på bussen påvei hjem igjen til Oslo. Jeg er straks fremme i Oslo og da skal jeg rett opp til mormoren min, hun er det beste mennesket i verden faktisk<3 Hun og Jonathan.

<3<3<3<3<3

Curly me

Håret mitt er etter min definisjon perfekt nå. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med lengden eller fargen, det er bare synd at krøllende ikke vil vare evig. Jeg viser dere bedre bilder og kan fortelle hvor dere kan få tak i min magiske frisør imorgen. Jeg rakk ikke ta så mange bilder da vi dro spontant til fjells for en natt:)

Før bildene

Nå sitter jeg hos frisøren klar for en ekstrem forandring, næt! Tror jeg hår for litt kortere og litt lysere...

Mer batikk

Rutzou sin nye genser/kjole er mitt nye yndlingsplagg. Plutselig har jeg fått helt dilla på batikk, jeg kan ikke få nok!! Eller jeg tror jeg har nok nå. Dette plagget er hvertfall fantastisk mykt og kjennes ut som silke på huden. Jeg er noe usikker på om det er en topp eller kjole, men jeg drar den litt opp ogbruker den som en topp med jeans til:)2.dag

Hei!!  Hercules og jeg skal skal traske rundt i byen idag, ikke fordi vi trenger noe, men fordi vi må finne på noe å gjøre! Eller det er litt feil for vi har litt klær til ham jeg skal bytte og da gjør vi en liten tur ut av det, med et lite kaffe stopp osv.? Senere idag skal jeg nemlig til min nye frisør å klippe av meg rusket på toppen. Jeg vet ikke hva jeg vil ha gjort enda, hva synes dere? Kortere, lysere,lugg,mørkere?

Jeg fått samlet kamera og mobil- bildene mine fra lørdagen. Jeg trodde det var uendelig mange,men når man går gjennom dem dagen etter er 90% av dem ubrukelige, hahha. Uff. Her er de hvertfall:D

(ps. Om det er noe skrivefeil eller slikt i dette innlegget skydes det en liten utålmodig gutt på fanget)

God morgen påsken:D

 

Har du dratt på ferie enda? Vi blir i Oslo frem til torsdag da tenker vi å dra til Beitostølen. Før den tid har jeg 3 dager i hovedstaden med Hercules og Bobbben hvor vi skal finne på masse morrro. Vi skal kose oss ihjel vi!!! Idag skal vi besøke mormoren min med mamma og Thea, verdens beste mormor.

Lørdagen var forresten super. Så super at jeg klarte å glemme kameraet mitt, så jeg får ikke vist bilder til dere før ikveld/imorgen!!:)  Men hvis dere vil kan dere se på bildene fra bursdagen ifjor HER!  Jeg endte selvfølgelig ikke opp med det jeg viste dere på bildet heller...


LUKSUSPROBLEMER

Da er jeg igang på påkledningen av kveldens kostyme. Jeg har altfor mange varianter og sammensetninger å velge blandt, men jeg tror jeg har kommet frem til at det blir slik som på bildene. Nå kan jeg ikke ombestemme meg flere ganger før jeg blir gal!! Men jeg lover ikke at dette blir dagen outfit....

Bursdagen jeg skal i er til min bestevenninne som jeg er hjemme fra Paris for å feire sin store 20 årsdag!!! Dette blir knall! Selvom det betyr at jeg må ditche en annen bursdag jeg hadde såå lyst til å gå i:(

 

Baby pink

Jeg fikk låne de nye fargene fra D.L. , en rosa og en med glitter i. Jeg tok den lyse rosa først, deretter den med glitter i på toppen. Helt ærlig talt smiler jeg hver gang jeg set ned på fingrene mine, for de er så fine!! Rosalakken er nok min favoritt for sommeren!! Men ikveld må de dessverre erstattes med et par rød da de skal matche mine nye rød sko, show u later

Igår

Sånn her så jeg forresten ut igår. Jakken og toppen er fra Zara, vesken fra Utheruque og skjorten fra Zimba( jeg husker ikke merket). Det ble desverre aldri helt passende til værforholdene, men jeg fikk brukt shortsen og det var det viktige. Mamma og søsterene mine lo litt av meg da de mente at shortsen passer bedre til sommeren....

29.mar.2012

God morgen gjengen!!

Jeg teller ned dagene eller nå blir det vel timene til imorgen, da er det påskeferie!!! wowz!

Hva jeg skal vet jeg ikke, men det finnes jo utallige muligheter dog Spania er utelukket. Vi kom frem til at det ble for mye stress, men kanskje en hyttetur, roma eller bare en lang ferie hjemme.  Å ha en uke med fri og en hel uke med trollet mitt blir deilig uansett. Jeg får også en av bestevenninne mine hjem den første helgen, endelig!!

Nå skal jeg løpe til bibloteket:) bye!

Not so much

Jeg måtte ta på meg den nye shorsten idag for den er så kul!! Igår gikk jeg faktisk i kun singlett etter skolen, så jeg tenkte at det kunne funke med shorts idag. Det ser ikke akkurat sånn ut lenger... Men hvor sykt er det ikke uansett at det er nesten sommer vær allerede?

 

Nam og yam

Jeg ligger ikke i utlandet ved bassenget, men foran TV med yndlingsprogrammet mitt Frustrerte fruer<3 Det føles like godt akkurat nå. En av de få tingene jeg nesten ikke klarer meg uten iløpet av uken!! En liten pause fra prøven jeg leser til er så godt. Enda bedre blir det når mannen og middagen kommer hjem til meg. Lucky lesehesten meg:)

Run Loui lou

Jeg har blitt et offer av denne såkalte tidsklemma de eldre snakker om. Denne uken uken er agendaen hakket lengre enn døgnet er langt. Det er kun få dager det er snakk om før påsken gir meg overskudd av tid. Dog jeg gleder meg liker jeg å være litt å ha noe å møtte gjøre hele tiden. Nå må jeg løpe fra kaffen jeg tok meg tid til, da det var noe jeg trengte sårt!! Da bærer da avgårde til løpe test, woho!!! Run run run

OVERDOSE

Iløpet av helgen har jeg ikke sittet stille et eneste sekund, føles det som. Med andre ord så har helgen var himmelsk, fantastisk, fabelaktig, osv... Hva skjer med at man bare blir sånn lykkelig når våren kommer?

Her kommer hverrtfall en stor dose med bilder fra helgen:)


Solbrillene er tatt frem!!!Lille Karlson kan flyMamma kan danse... og pose:S


  Nye toppen min

        Ny skinnjakke fra Muubaa

Rottehalen


På lørdagformiddag var vi på Vestkant torge. Det er så altfor mye kult der!!
En vakker dag...Segl Wake me up before you googo, cause im not planing on going solo.....På besøk hos oldemor


   Forresten så er det en ting jeg har glemt å si til dere....GUTTEN GÅR!!!
LOVES:D

Mos Mosh

Denne toppen var blandt annet mye fint noe av det jeg kjøpte meg på fredag. Det var kjærlighet ved første blikk, og jeg er fortsatt like forelsket etter å ha brukt den igår kveld. Jeg tok masse bilder fra kvelden med toppen på, men de må jeg vente med å vise dere til imorgen for jeg har rett og slett ikke tid nå. Men om du ikke kan vente kan du se noen bilder fra igår på Instagram.

 


Jeg kjøpte den på en butikk på Røa som heter Lystig og merket er Mos Mosh:)

 

 

LYKKE OG EKSTASE

Det ble ikke noe ordentlig bilder av meg idag, bare 5 pose videoer. De legger jeg IKKE ut:P


Hola chicas<3 Idag har mamma og jeg gått crazy bananas i forskjellige butikker. Like mye som været var fint har vi klart å hamstre med oss!!! Alt fra skinnjakker til små sommer shortser ble med oss hjem. Nå er jeg klar for sommer og fest! Planen er å bruke noe av imorgen når jeg skal på bursdagslunsj feiring for min kjære bror (da kan jeg vise dere det på) :)

BATIKK

Visste du at Zimba på Majorstuen har byttet utvalget av sortimentet deres fra babyklær til barneklær og ungdomsklær? Det oppdaget hvertfall jeg igår. De har masse kule bukser,shortser og gensere til jenter/damer. Jeg gikk inn for å se etter en sol hatt til Jonathan, men endte opp med å prøve halve butikken selv. Spesielt forelsket jeg meg i shortsen på bildet. Batikk kan jo være det styggeste av det styggeste, men i dette tilfellet kuleste av det kuleste!!

God natt alle sammen:)

 

Søsteren min og fikk nydt ettermiddags solen med en latte på åpent bakeri ved Slottsparken. Det er et hyggelig sted å sitte når solen skinner synes jeg, selvom det er mye trafikk.

Nå skal vi legge oss for å klare å få få levert alle på jobb,skole,barnehage og dyrepass i tide. Men først skal jeg kose meg på badet med stearinlys,skrubber, kremer, kurer og lakk. Finne min indre ro, haha?

21.mar.2012Jippi yo jippi ye skolen er ferdig og jeg stikker ned til byen. Jeg elsker gjøre noe hyggelig etter å ha vært flink skole jente en lang dag. Det blir nok ikke noe shopping for det gjorde jeg nok av igår (!) til Hercules. Jeg har fylt skapet hans med nye strømpebukser og bodyer i en større størelse, skal si man vokser mye på et år.

Nå er jeg fri for resten av dagen, snakkes!

WHITE JEANS

Hola party people rock!

Jeg sitter på skolebenken igjen, og titter stadig ut av vinduet i håp om at sola snart skal titte frem. Jeg hadde nemlig plantlagt sol, da jeg har tatt på meg mine hvite bukser for første gang i år. Eller buksene er egentlig ikke mine, men jeg har lånt dem av venninnen min Sandra siden en spontan date jeg skulle på med Kristian for et par år tilbake (veldig mange år tilbake!) .

Nå er buksene på igjen for sesongen og jeg vil ha sol!! Etter skolen skal jeg møte søsteren min i byen for å henge, jeg kan få henne til å ta et bedre bilder av dem på:)
Bukse D&G BluseZara RingIniska

Louise2201

Profilen min på Instagram er lukket/privat, men jeg blir vedlig glad om du vil følge meg der (jeg godtar alle!). Grunnen til at jeg velger å ha den privat er at jeg har lyst til å ha en liten oversikt over hvem jeg deler bildene mine med, og fordi jeg ofte legger ut noe mer private bilder enn jeg gjør på bloggen.

Om du ikke har appen fra før av anbefaler jeg ALLE å benytte seg av den, spesielt om du liker å ta/redigere bilder.

Brukernavnet mitt er Louise2201monday

God morgen! For en fantastisk fin måte å starte uken på med dette flotte været, motivasjons boost til tusen.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg har fått i det siste , både for helsa og til dere som forsvarer meg iforhold til at mitt ene innlegg ikke gjør verden til et bedre sted. Jeg skal være helt ærlig med dere , mens jeg lå syk under dynen min med verdens verste hodepine leste jeg den ene kommentaren hvor det blir klaget på at innlegget ikke gjorde verdens til et bedre sted å bo på,måtte jeg dra på smilebåndet. Spesielt når 1 frekk kommentar fører til 10 støttende.

At bloggen min ikke akkurat gjør verden til noe bedre sted skal jeg si meg enig i, men den blir vel hvertfall ikke et verre sted? Hvis det er slik å forstå ville jeg sluttet på dagen, men det er ikke realiteten.

 

Jeg slenger med fire bilder fra påsken ifjor i Cadaques og Kragerø, jeg sliter sånn med å velge hvor jeg/vi skal være i år....

Hi

Vi har tilbrakt hele helgen under dynen med virus. Det har vært et rent lite helvete, men idag kjenner jeg meg frisk igjen, endelig! Faktum er at det viruset vi har hatt siden torsdag er no forbaska smittsomt, så Hercules har vært hos sine besteforeldre i helgen. Vi har klart å ikke smitte ham, hvilket kunne vært litt farlig for ham stakkaren. Nå er han hvertfall tilbake i sine friske foreldres armer. Ingenting føles bedre enn å få tilbake babyen sin etter to døgn, skal si jeg begynte å trippe litt!! Men først og fremst er jeg så takknemlig for hjelpen vi fikk, den var gull verdt. Når man såvidt orker å passe seg selv er det ikke lett å passe en 1 åring og. Idag skal vi kose overdose!

<3

GREEN GO BLUE/BROWN?

Jeg har fått lov til å bestille meg 2 pk med fargelinser fra Lenson , heldige meg! Da jeg er begavet med grønne øyne har jeg lyst til å teste ut fargene brun og blå, for å få litt forandring. De fleste har alltid trodd jeg har blå øyne, men det har jeg altså ikke. Litt skeptisk har jeg vært til å bruke farge linser, men det er jo en ting som er gøy å ha prøvd før jeg dør?! Jeg lurer på hva jeg kler best, kanskje de blå for da matcher jeg Hercules bedre...

Forskjellige fargelinser finner du HER!

 WANNEBE JOLIESkjørtet er fra Zara.

Baby call

For kvelden har Kristiano og jeg leid Baby Call, den skal selvfølgelig sees etter minstemann sin legge tid. Jeg hadde egentlig gledet meg tl å se den på kino, men fikk aldri gjort det da det aldri var tid. Jeg håper ikke den er så skummel at jeg ikke tør å stole på Hercules sin baby call i fremtiden...

Min nye sko

Når jeg har det bra og bedre liker jeg å se bra ut og. Det er vel ikke så vanskelig å tenke seg til at utseende og selvfølelse henger sammen. Ettersom jeg lever i en lykkerus har jeg kjøpt meg et par nye sko for å feire våren velkommen. De er litt beige/ grønne som er en av mine yndlingsfarger. En perfekt farge i lysere tider, mener jeg. De er kjøpt hos nelson shoes/din sko for 699 kr:) Med litt heler skal det ikke så mye til for å føle seg fin!!

BLONDE SHORTS

Blonder er så flott og topp, i heart it!! Om alle klærne mine kunne vært i hvite blonder hadde jeg vært overlykkelig. Desverre er ikke livet bare en drøm full av blonder, men derimot så er shortsen min det. Den er å få tak i både i hvit og sort på Zara nå:) Jeg vurderer å ta med meg en sort hjem og...

FØRSTE VÅR HELGEN

Helgen har vær en lang fest fra fredag til søndag, hvertfall så føles det sånn når vår været er å nyte. Det er ingenting annet å gjøre enn å ta på seg en tynnere jakke, solbriller og komme seg ut. Faktisk så har jeg vært ute type 70% av helgen i det fine været. Jeg tror det er derfor jeg går rundt med en konstant gllis og en følelse av lykke og frihet?

Her er litt bilder fra helgen:)
Muffins og champange i 5årsdagHercules craver ett muffins, kanskje ikke så vanskelig å skjønne at de ser gode ut

At sønnen min er glad i , eller rettere sagt elsker mat vel dette bildet et ganske ok bevis på?

Shortsen jeg ga til Luca i gave ( hahha, jeg måtte lure Kris før jeg ga den bort og sa at jeg hadde kjøpt meg en ny shorts som jeg hadde i mål å passe inn i til sommeren...)Utsikten på Strand cafe hvor vi gikk tur og spiste lunsj

Vi fikk servert verdens beste økologiske mat, mhhm...
Sykkelen jeg fikk altfor lyst til å stjele med meg hjem, jeg gjorde det ikke!

KONY 2012

Om du har tid nå, eller senere anbefaler jeg alle å sette av tid til å se filmen under. Det kan hende du har sett den før, men om du ikke har det ;gjør det!

BURSDAG

Idag har lillesøsteren min Luca bursdag!! Hun blir 5 år idag, det er rart hvordan tiden flyr. Det føles ikke lenge siden Kristian og jeg passet henne på stranden når hun kun var 2, at vi skulle ha vår egen 1 åring 3 år senere ville jeg aldri trodd. Idag skal vi hjem for en liten bursdagsferiing,  og jeg har skolevesken full av gaver og x-antall ballonger.
Verdens beste venner/ tante og nevø i Spania sommeren 2011

ÅRETS FØRSTBikni for meg er som godteri, jeg vet jeg ikke burde men klarer ikke å holde meg når det frister på sitt værste. Jeg liker å se på bikiner som en type motivasjon, om jeg lar meg kjøpe den må kroppen min gjøre seg fortjent til den (ikke at det funker). Bikinier gir meg også håp om at sommeren er på vei. Jeg kan rett og slett ikke få nok av dem!!! Baby Im addicted...

Uansett så fant jeg denne bikinien på Zara idag , som jeg måtte ha med meg hjem! I LOVE! Det er også en farge jeg ikke har fra før, og står i kontrast til mine 1000 hvite:D 9hi

Ørepynt

Her er et bedre bilde av ørepynten min. Jeg merker at jeg liker godt å ha den på, så godt at jeg er keen på å finne meg en enda tøffere en til. Det må jo finnes et sted, spørsmålet er bare hvor. Lov meg å si ifra om dere vet!!

 

OOOH GOOD DAY

 

 

Det er rart hvordan den ene uken skal alt skje på en gang, men neste er alt helt rolig. Idag har jeg hatt fri fra alt og det eneste jeg måtte få gjort unna er å bytte noen klær på Zara, det var ikke så vanskelig. Eller litt vanskelig var det å velge blandt alt det fine, spesielt forelsket jeg meg i jenteklærne i barneavdelingen. Fikk litt lyst til å være noen str mindre eller få meg en liten jente baby, men heldigvis slipper jeg det. Jeg har en lillesøster som fyller fem år imorgen, hun kler dem nok best.

 

Jeg fant også denne litt kule øredobben på H&M- Den passer perfekt til meg som alltid har ønsket meg 2 hull i øret.


Jeg ønsker meg en sykkel

Helt øverst på ønskelisten min akkurat nå (etter den perfekte bikini selvfølgelig) står sykkel. Det har gått opp for meg hvor kult og vanvittig praktiskt det hadde vært. Jeg har så sug i magen etter en ordentlig kjerringsykkel, en med kurv foran hvor jeg kan plassere Bobben og barnesete til Hercules bak.

Jeg drømmer om å sykle rundt med en hvit blafrende sommerkjole,gylden hud og med en strandveske over skulderen rundt og den aller mest dyrebare lasten om bord på min helg egne sykkel vekk Oslos gater og ned til havet, eller bare rundt forbi. Itilegg til at det ville vært som en drøm, er det jo den aller beste måten å komme seg rundt i byen på når det er vær til det.

Jeg vet bare ikke hvor jeg skal få tak i en slik en som ikke koster skjorta, vet dere???Litt sånne som disse syklene er det jeg vil ha!!

 

ETTER EN LANG STILLHET

Hei dere.

Aller først vil jeg beklage til alle dere som har bekymret dere for meg og tusen hjertelig takk for alle søte meldinger!!Unnskyld. Jeg har det fint, men har vært gjennom en tøff og krevende lang uke. Jeg har rett og slett ikke hatt ork, lyst, tid eller overskudd til å skrive et inlegg om hvordan jeg har det, hvordan jeg ikke har det eller hvorfor jeg ikke oppdaterer. Det har vært altfor mye å gjøre,smerter og tiden har ikke vært tilstrekkelig.

Vel , på denne tiden av året for et år tilbake inviterte jeg alle til å følge med på livet mitt, når jeg oprettet denne bloggen. Dere har blitt med på reisen gjennom dagene før og mitt første år som mamma. Jeg har delt følelser, reiser, opplevelser, handleturer med dere hver dag i et helt år. Jeg har altid gledet meg over å dele med dere, det har vært motiverende for meg frem til nå. I det siste har det tatt litt knekken på meg, for jeg har ikke klart å legge det fra meg. Det finnes jo alltid noe å skrive om, noe å ta bilder av osv... Jeg har rett og slett satt for høye krav til meg selv, hvilket ødelegger både for meg og bloggen.

Reisen startet med at jeg ikke hadde annet enn tid å slå ihjel. Hva faen skulle gjør når jeg hadde 10 kg ekstra å bære på ,permisjon fra jobb, ute var det iskaldt, venner og kjærste var på skole, blakk, sliten, spent og utålmodig? Det resulterte i at som de fleste unge mødre gjør, jeg laget en blogg. Idag, et år senere sliter jeg litt med det motsatte. Det er altfor liten tid og altfor mye å gjøre.

Men tilbake til det dere lurer på, skal jeg slutte eller ei? Nei, jeg skal ikke slutte å blogge. Jeg vil ikke slutte å dele med dere, men det kommer ikke til å bli som før. Jeg vil heller ha innlegg med kvalitet fremfor kvanitet. På denne måten kan jeg bruke lengre tid på hvert innlegg når jeg har tid, samtidig som jeg slipper å tenke på bloggen annet hvert sekund av dagen:)

Jeg håper dere kommer til å forsette å lese bloggen min selvom det blir noe forandringer, og at dere ikke hater meg for mn fraværende periode:)

 

hei

Hei fininger.

De siste dagene her nede i Spania, har vært helt fantastiske. Vi har kost oss ihjel på stranden, med frukt, smoothier og morsomme gjette leker. Det er så typsik at når vår været kommer skal man hjem, men vi var jo heldigve som i det hele tatt fikk vi to dager i bikini. og for Hercules sin del naken, på stranden. Glans dager.

Nå skal vi sette igang med pakkingen, for imorgen skal vi hjem igjen...

hjemme for mat

Haha, vi har vært en del timer på stranden nå. Først dro ved ned, etter at solen tittet frem i 5 min, så måtte vi vente en to timer før den kom tilbake. Det var ganske kaldt og kjipt før solen kom , men det var verdt tiden med sol vi fikk senere. I denne byen er været så uforutsigbart, jeg blir nesten litt gal av det.

Nå er det på tide med mat, og for Hercules å ta seg en lur. Han er nok ganske så utslitt etter ekstrem krabbing og klatring på stranden.21.feb

God morgen:D

Vi er på vei ut for å ha en piknikk på stranden, med masse jordbær,mango,eple, nektarin og cola light. Det eneste problemet er at solen er gått, og da er det ikke like stas å sitte ute på stranden. Jeg krysser fingrene mine for at skyene snart går bort, slik at solen kan titte frem igjen.

Jeg har tatt på meg en ny topp fra Zara idag:) I like it alote!

back in cdq

Mmhm, vi har vært på storby shoppning eyey! Hvertfall så har vi vært på en liten shopping tur i en lit større by. Jeg har begynt å handle inn sommer klærne, i håp om at sommeren snart skal komme. Sommerklær er jo det beste i hele verden å kjøpe og! Blandt annet en shorts, to topper, en genser og sommertreningsklær er noe av det jeg handlet.

Jeg kan vise dere imorgen:)

Her er litt bilder fra dagens tur i FigueresSTRANDEN

Vi dicthet å gå inn til byen, da det var alt for mye vind. Vi fant oss heller et lunt sted på stranden, hvor det var helt magisk å sitte. Vi tok med oss litt brus og snacks, og ble sittende der noen timer og bare nøt. Helt magisk er det å sitte ute med Hercules på stranden, for han sitter helt rolig og leker seg med stenene i harmoni.

Stranden er det beste sted på jord.

tiitei

Hei dere. Beklager mine 24 timer fraværelse, vi har hatt litt nett problemer her nede. Det er fikset nå, hvilket betyr at jeg er tilbake:)

Vi skal inn på en shoppingtur til byen over fjellet senere idag,men nå skal vi inn til byen og nyte den fine varme solen. Kanskje vi til og med tar en liten piknikk på stranden?


I ET KALDT STEINHUS

Nå har jeg endelig fått meg den solen jeg lengter etter, jippijo! Når vi kom frem igår dro vi ut og spiste pizza på et pizzeria her i byen. Først og fremst for å få i oss mat, men også for å komme oss ut av det isklade stein huset vårt.

Det tar litt tid å varme opp dette huset, så inatt måtte vi til og med soveklærne på under dynen. Jeg la Hercules opp i sengen min, for at vi begge skulle holde bedre på varmen. Det var hyggelig det. Nå begynner det endelig å bli litt varmere, men nå skal sykle inn til byen for å få handlet noe frokost.

 

Fremme i Barca

Nå har vi landet og har akkurat satt oss i bilen, for en to timers lang kjøretur. Hercules har sovnet, så da kan vi alle slappe av:) Flyturen tok 3 timer, og alle tre timene var den nysgjerrige og lite roligsittende sønnen min våken, haha. Det hadde seg nemlig slik at det ikke var mat igjen, når serveringstrallen kom til oss, så Hercules fikk en gigantisk muffins isteden for ordentlig mat. Men det ble ingen krise, de tre timene gikk veldig raskt. Nå gleder jeg meg så sykt til å komme frem, slik at jeg kan få meg en stor god pizza:)

Ready for take off

Nå sitter vi på flyplassen, veien hit har ikke vært helt smertefri. Men alt er snart glemt nå som vi snart skal ta av. Kristian kjørte oss i pissregnet idag morges, og når vi kommer frem i Barcelona blir vi hentet av sjåføren som skal bringe oss til huset vårt, i den lille hvite vakre byen vår. Vi snakkes der nede, god vinterferie:)

BLOGGFRI DAG

Dere vet små barnsmødre som bare klager, om hvor slitsomt det er med barn, tenner,sykdom og bare at alt er stress? Det siste jeg vil er å bli en slik mor, men idag er en slik dag hvor tenner, sykdom og stress tar litt overhånd. Jeg tar meg deror heller en bloggefri dag idag, isteden for å stresse meg selv med å dele dritt eller skrive dritt som ikke kommer fra hjertet.

Som dere vet reiser vi jo imorgen til Spania, men jeg lover dere å oppdatere dere før vi drar avsted altså:) Jeg har akkurat sjekket værmeldingen for byen vi skal til, bare at det skal være sol og varmegrader er lykke for meg!

 


LIKERN

STIKK A ,SNØ

Hei dere:)

Jeg var så innstilt på vår etter gårsdagens vår vær, men nei. Vi må nok lide oss gjennom noen uker til med vinter (jeg er bare så dritt lei av å gå med den store boble jakken). Uansett så føler jeg meg mye bedre og friskere, så jeg lar meg ikke deppa av snøen. Jeg reiser jo bort til Barcelona om kun 2 dager, da slipper jeg snø og håper på sol og varme. Jeg prøvde å forklare Hercules idag morges at om 3 netter våkner vi opp i spania og at vi skal ut å kjøre stor flyvemaskin. Han skjønte nok ikke så mye, men at det føltes godt å fortelle ham det, det er sikkert og vist!

 Moon boots

Nå har vi vært å hentet i barnehagen, men før vi dro hjem var vi en tur i matbutikken. Jeg klarte ikke la være å ta med meg Hercules for å handle idag. For det første elsker han å handle, og han er så fryktelig søt i sine nye moon boots. Han er fått de av farmoren sin, jeg døde litt når jeg så de må jeg inrømme, sykt søte. Baby blue<3

SMILE : YOU R ON TV

Ikveld er det på igjen med en ny episode av Unge Mødre, hvor får ansiktsbehandling og derette trener (tror jeg).  Som noen av dere nevnte etter forrige episode, var det mye snakk om utseende. Om jeg husker riktig er det kanskje det eneste jeg har fokus på i denne episoden.

Jeg ønsker bare å påpeke at jeg er opptatt av utseende og av å føle meg vel, men det er et stor men! Dere må huske på at det ligger mer bak, og jeg svarer kun på det jeg blir spurt om iforhold til serien.Haha, det er også litt morsomt og flaut for jeg driter meg litt ut når jeg blir sminket etter ansiktsbehandlingen. Jeg liker å tro at dere skjønner settingen..

Det blir kult å høre hva dere synes om kveldens episode, om dere skal se på ikveld da?

 

Her sitter Sandra og jeg og sminker oss fra forrige episode. Vi var jo litt små nervøse, og ble bare sittende å skravle mens vi sminket oss, det funker alltid dårlig. Når vi var ferdig fikk vi helt sjokk. Vi hadde jo bare sittet en time å klint på masse pudder, hahah! Heldigvis så det ikke altfor ille ut på TV.15.feb.2012

Hei mine fine.

Jeg har som dere vet, vært syk i noen dager. Derfor har jeg valgt å bo hjemme hos mamma og pappa, for å bli raskest mulig frisk og få hvilt ordentlig ut. Igår dro jeg hjem igjen etter en og en halv dag ,borte fra guttene mine. Det var valentines og lenge siden jeg hadde sett dem , og valgte derfor å bruke all min tid på dem.

Vi hadde det helt sinnsykt hyggelig. Vi lagde sushi og pannekaker ( som Hercules spiste 5 av) , og så på filmer alle tre. Vi lagde sandwich i sofaen, hahah.


hello morning
 

God morgen?

Ja, jeg er fortsatt litt syk, så jeg har ikke stått opp før nå. Hvor kjipt er det ikke å være syk på alle hjerters dag? For meg er det helt ok, for jeg dæver litt av denne dagen uansett. Men jeg skal få syke besøk av kjærsten min, så jeg har det ikke så ille. Vi skal lage pizza, da det er det eneste jeg er keen på, og plante frø.

 

Nøttemandel kake

Her kommer oppskriften på den sunne kaken. Ifølge min mor skal den være inmari god, om man følger oppskriften(!) , vel å merke. Thea og jeg prøvde oss ut igår, men vår helt egne variant (da vi manglet de fleste ingrediensene) og den smakte ikke særlig godt. Jeg gidder ikke dytte i meg sunn kake for hver pris altså...

 FJÆR

Jeg fant meg en fjær pynt fra Gina Tricot på lørdag. Jeg skal henge den opp på smykkestativet, og la den henge der til bikinisesongen starter.in bed

Hei dere!

Jeg fikk ikke delt kakeoppskriften med dere igår, rett og slett fordi jeg sovnet. Jeg lover at den kommer idag:)  Ellers blir jeg nok sengeliggende i hele dag og, jeg føler meg ikke bra. Kroppen, hodet og spesielt magen min er ikke slik den pleier.Nam?

Vi har vært på lang tur ned til Sjølyst, hvor vi handlet inn til kake. Jeg og søsteren min Thea skal prøve osspå å lage en sunn god kake, til mamma. Masse nøtter, linfrø, frukt, kakao og honning er visst ingrediensene. men man får jo ikke tak i alt på bunn pris, så vi tar det litt på feelingen:)

MINI KJOLE

Jeg har tatt på meg en av de nye toppene jeg kjøpte igår, denne er favoritten. Det ser litt ut som en mini kjole i fasongen (det er den alt for kort for til!),  men er en topp.  Jeg kjøpte den på den nye store h&m butikken i Bogstadveien, der har de faktisk veldig mye fint. Man kan finne Ikke bare de veldig typsike h&m klær, men også ordentlig fine plagg. Faktiskså mye som  to av mine favoritt plagg har jeg kjøpt der.Gledelig morsdag

Jeg liker å tro at været antyder at jeg er en strålende mor, da solen stråler. Det er hvertfall en fin tanke, synes jeg. Ikke så overaskende har jeg ikke fått noe gratulasjon, men hva kan man vel forvente av en en 11 måneder gammel baby. Men jeg har fått en, og det er fra min bestevenn Jesper aka fadderen, takk!

Til min egen mor har jeg kun fått gratulert, og vist henne et bilde av en shorts jeg skal kjøpe til henne, når vi kommer til Spania.

Nå har jeg fått lagt Hercules, etter et bad og mye musikk fra Alf Prøysen (de beste barnesangene). Så da er det på tide at jeg får kledd på meg:)7 DAGER TIL

 

Ikveld holder Hercules og jeg oss hjemme hos mamma og pappa, med en film og godt mat. Jeg føler meg litt mer utslitt om dagen,enn vanlig. Da er det ekstra deilig å være hjemme, hvor jeg får fullstendig avlastning. Det lille barnet mitt er ekstra krevende for tiden, da han er så aktiv og begynner å få tenner. Jeg elsker jo mer enn noe annet, men man kan aldri slappe helt av.

Vi skal få servert scampi, og skal snart stikke å leie en film. Jeg føler for å se en ordentlig jente film idag. Det er sjeldent Kristian vil se det med meg, så jeg føler for å utnytte sjansen:)

 

Jeg savner så jævli sommer og varme nå, det er altfor lenge siden sommeren. Heldigvis er det kun 7 dager til vi reiser igjen, dog ikke til varmen. Men fy som jeg gleder meg til å bare komme meg litt bort.

TRASKET

Nå er jeg endelig ferdig med å traske rundt i byen. Det er alfor mye kaos i butikkene på lørdager synes jeg, det gjør meg lite effektiv. Men jeg har selvfølgelig klart å kjøpe noen greier, men desverre ikke alt jeg skulle. Jeg har trasket rundt i mine nye Mj, for første gang. De er mine nye favoritt sko, det er det ingen tvil om. De gjorde en litt slitsom handle tur om til en hyggelig en. Hver gang jeg ser ned blir jeg litt glad:)

Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits