OOOH GOOD DAY

 

 

Det er rart hvordan den ene uken skal alt skje på en gang, men neste er alt helt rolig. Idag har jeg hatt fri fra alt og det eneste jeg måtte få gjort unna er å bytte noen klær på Zara, det var ikke så vanskelig. Eller litt vanskelig var det å velge blandt alt det fine, spesielt forelsket jeg meg i jenteklærne i barneavdelingen. Fikk litt lyst til å være noen str mindre eller få meg en liten jente baby, men heldigvis slipper jeg det. Jeg har en lillesøster som fyller fem år imorgen, hun kler dem nok best.

 

Jeg fant også denne litt kule øredobben på H&M- Den passer perfekt til meg som alltid har ønsket meg 2 hull i øret.


4 kommentarer

08.mar.2012 kl.14:46

Liiker så godt å høre om hverdagen din! Fint innlegg :)

08.mar.2012 kl.15:39

Igjen, Super Blogg! nesten blitt avhengig av og lese den nå! Du har en helt rå stil og selvsikkerheten din er til og blendes av! Synes du gjør det supert på Unge Mødre også! Er veldig enig i det du står for iht. trening og hvordan man skal se ut under og etter svangerskap! Lurer litt på ossen sminke du bruker? Og hvilke pleie produkter. Synes huden din ser veldig fin og perfekt ut. Er nybakt mor så ønsker den samme gløden!!

:)

08.mar.2012 kl.15:49

Hei, kan du ikke ha en videoblogg eller spm runde igjen?:) er så gøøy:) kjempe bra blogg, avhengig!!

Louise Hoff

09.mar.2012 kl.11:19

Anonym:

Hei. Tusen takk for hyggelige kommentar!WOW, så mye fint og pent du sier!! Huden min er langt fra perfekt, men jeg bruker en del ren produkter ( en maske jeg har skrevet om tidligere) og ellers bruker jeg enten litt chanel eller id pudder og en loreal maskara:) Vil også anbefale å ta litt sol en gang i blandt, det hjelper hvertfall meg masse:D

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

20, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdager og spesielle dager. Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits