HÅRETJeg føler meg som verdens heldigste jente idag, jeg skal nemlig til friøsren idag. Det jeg fryktet har nemlig skjedd, jeg har begynt å miste hår etter graviditeten... Ha ha ,jeg har små tufster som står opp her og der. Helt katastofe. Hva frisøren kan gjøre med det vet jeg  ikke, forhåntligvis noe! Min mor hadde akkurat det samme, men trodde jeg skulle slippe. Det er jo tross alt nesten 10 måneder siden jeg fødte.

Om dere lurer på hva som var det værst med graviditeten og fødselen, er det dette!

Noe må hvertfall gjøres før festsesongen, som starter lørdag!
4 kommentarer

Uff, vet hvordan det er. Jeg er halvveis i graviditeten og mister mye hår. Heldigvis er håret mitt veldig tykt, men håper ikke det blir helt pistrete til slutt:/ Jeg skal til frisøren neste uke, ser virkelig frem til det.

:)

08.des.2011 kl.12:25

Jeg er fått baby, men jeg har også mistet gruusomt mye har. Det er halvert nå liksom. Hadde veldig tykt hår før heldgvis. Si fra om du får noen tips, som kanskje kan hjelpe oss andre også da:):)

Sara

08.des.2011 kl.15:58

Hei,

Kunne dette være noe for deg?

http://www.fem.no/2.186/er-du-en-ung-mor-1.14317

Louise Hoff

09.des.2011 kl.13:06

Solveig Marie: Godt å høre at det ikke bare er meg! Vel, det voker jo ut igjen så vi overlever jo da:D

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits