H Ø S T U T S T I L L I N G E N 2 0 1 1


Som nevnt tidligere nevnt var jeg på høstutstilligen idag. Var ganske spent iforkant. Jeg liker kunst, men synes det mye er kjedelig og mye teit kunst ute å går. Kunst som jeg rett og slett ikke forstår meg på.Kanskje du kjenner deg litt igjen? Årets høstutstilling hadde noe mer morsomt og noe jeg ikke likte like godt...

Her er kunsten fra høstutstillingen som gjorde intrykk på meg:Først måtte en lunsj tilEkstaseKanskje det var Paris som tiltrakk meg, synes uansett det var et bra bilde.
Jeg er veldig glad i kunst som gir men en opplevelse, derfor digget dette verket. Et verk som gjør det verdt å se utstillingen.


Prøvde å etterligne maleriet. Ser at mitt utrykk ikke er like utrykksfullt."Thug life!Fin skulptur...
OBS! DO NOT TOUCH

HAHAHA... Dette var det morsomste verket noensinne.Skal ikke røpe hva de hvite greiene er, det må du finne ut av selv. Det følger med en video som viser. Anbefaler ikke å kjenne på for å finne ut hva det er for å si det sånn, la videoen gjøre det! Min nysgerrige kjære mor måtte selvfølgelig kjenne for å finne ut hva det var, noe hun angret på etter å ha sett filmen.Denne filmen er slik kunst jeg bare får vondt i hodet av og synes er slitsom. Gidder du å bare ikke ha det på storskjermen?

I like
Meg og kunsten.

Har du vært på høstutstillingen enda? Hva likte/ ikke like du?

Louise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits