Mitt barns utvikling- Steg for steg

Jeg savner en blogg som følger utviklingen til en baby. Man vet jo at de vokser, begynner å krabbe deretter gå osv. Om dere er interesserte skal jeg oppdatere dere steg for steg?

Nå er han 4 mnd gammel.  Han kan lage litt type Agooo lyder, smile, le, krabbe/åle seg fremover og har nylig begynt å ta alt han får i hendene i munnen.Jeg har verdens søteste film hvor han gjør det sist nevnte som jeg vil dele med dere. Må bare finne ut hvordan jeg legger ut filmer.

4 kommentarer

Stine Thoresen

30.jun.2011 kl.19:04

Åh, blir litt babysyk av tanken på en krabat som sier agooo!! *sukk*
Det er så spennende å følge med på utviklingen deres, det skjer så mye så fort :) Jeg studerer barnevernspedagog, og er nettopp ferdig med første året som har bestått av normalutviklingen til barn. Samtidig har jeg en lillesøster som var et halvt år når jeg begynte studiet, så jeg kunne lese fagstoff parallelt med at jeg så hvordan det fungerte i praksis på lillesøsteren min :) Kjempespennende :)

freaksarecool

30.jun.2011 kl.19:19

Aw, nydelig sønn du har :D

01.jul.2011 kl.17:20

ja, kjempeinteressert!!:)

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits