Solkrem til baby?Da var vi i Kragerø! Merkelig hvordan vi står opp tidlig i Spania og kommer til frokost i Kragerø... Hverfall når Jonathan er så grei. Han våkner ikke engang når vi tar av eller lander!

Nå har vi vært her noen dager og nytt det fantastiske sommer været. Sykt chill. Og badet i 8 grader!

Men en ting jeg har merket er at man trenger må det være solhatt til de små...  vi  kjøpte en kjempe søt en igår inne i kragerø by, så nå er vi klare for sol alle mann. Det eneste jeg lurer litt på er solkremer til babyer?Hvilke er bra?

Louise

3 kommentarer

På skitur uten snø

19.apr.2011 kl.14:23

Minst 100!

Elisabeth

19.apr.2011 kl.17:31

Her finner du en test av solkremer for barn :)

http://www.klikk.no/foreldre/foreldreogbarn/article663672.ece

have fun in the sun <3

Johanne

24.apr.2011 kl.21:20

Hei! Jeg har lest en del om solkremer og vanlige kremer og såpe og sånt, og det jeg føler er trygt er å velge svanemerkede produkter. For å få svanemerket må man oppfylle strenge kriterier miljømessig og helsemessig sånn jeg har forstått det. De er fri for mange allergifremkallende og hormondannende stoffer som fins i nesten all kosmetikk (parabener blant annet). Prøver å bruke sånne produkter selv, og alltid til Frida:-)

Ser ut som dere har kost dere i påsken! Herlig!! Håper vi får se dere om ikke for lenge - det er jo så gøy å følge den store utviklingen til Jonathan. Og hvilket herlig navn!

Stor klem

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits