Kjære deg Nathalie som kommenterer så mye

Nathalie : kjempe fint :) syns det kler deg bedre nå som du er mamma :) ikke sånne puppebilder og baby, passer seg ikke. klem

Svar: Jeg er enig med deg at det er meget harry.Men det er ikke alltid like lett å merke at det kan bli litt vulgært da jeg er vant til at det ikke blir det.  Og at  puppene mine er så store som de er, det kan jeg ikke noe for... Jeg er enig med deg at man trenger ikke vise de for mye, men gidder ikke være flau over de heller.

Nathalie: bade den nyfødte og hunden sasmmen....hmm høres ikke akkurat så bra ut?

Svar: Du syns kanskje ikke det, men vi vakser jo Bobben først. Og om du ikke syns det høres så bra ut. Ikke gjør det selv, min unge er så perfekt som det går ann å bli har jeg fått beskjed om, så tror ikke noe skade har skjedd:)

Nathalie: Kjære deg ikke hør på unge jenter som sier såret er grodd og du kan trene etter 4 uker. Det stemmer ikke, du skal vente minimum 6.

Louise: Kjære deg Nathalie. Jeg vet ikke hvilke jenter du snakker om , men vil gjerne høre om noen har noe erfaring eller om hva folk  vet om det. Jeg vet ikke hvor gammel du er... Men bedre å høre på at en Nathalie som sier 6 enn en ung som sier 4? På hvilket grunnlag vet jeg at du har noe mer kunnskap?


Louise

 

 

7 kommentarer

Koselig med masse kommentarer:P

Liker virkelig bloggen din - leser den oofte ;D

Hverdag og Fest

12.apr.2011 kl.17:22

Det er da noen som mener noe om ALT! :) Men de er heldigvis ikke negative da. :)

lolzy

12.apr.2011 kl.17:23

det synes jeg var litt spesielle kommentarer!

Yasemin.

12.apr.2011 kl.17:27

noen må ha en finger med i spillet hele tiden. stress!

camilla

12.apr.2011 kl.17:31

siste der var spesielt , leger anbefaler HELST 6 UKER SÅNN AT KROPPEN KAN GRO , det varierer alltid fra person til person hvordan kroppen gror å når du kan begynne å trene igjen :)

12.apr.2011 kl.17:47

Når det gjelder arret er det veldig individuelt hvor forsiktig man må være når det kommer til trening. Jeg begynte å trene etter 6 uker, men arret sprakk likevel opp! det var ikke nok magefett så det ble rett og slett for stramt. Så jeg ville vært litt forsiktig med mageøvelser og, passe på å ikke strekke magen for mye en liten stund til. Lykke til:)

henriette

12.apr.2011 kl.22:47

Bak den Natalie sitter det nok en jente som vet hvem du er og som missunner deg godt - dermed pirker hun på alt hun kan klare å finne. Ikke hør på dem, jeg syns du virker som en helt herlig mor! Jeg har selv funnet ut at jeg er gravid og din blogg har vært med på å bestemme om jeg skal ta abort eller ikke. Det vil si at din blogg motiverer meg til å fullføre svangerskapet. Du er ikke som alle andre unge mødre. Men det er positivt. Stå på, jeg elsker bloggen din :-) ELSKER

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits