Hvordan det er å ha blitt en mor..

Alle spør meg om hvordan det er å være en mamma og ha blitt en mor. Jeg skjønner at folk er nysgjerrige, men det er litt vanskelig å svare på. Det  jeg føler at er riktig å svare er  at det er naturlig.

For å utdype det litt mer må jeg si at det er utrolig hyggelig. Elsker å våkne opp om morgenen  å se det vakre lille ansiktet hans. Nå er jeg utrolig heldig som har en veldig snill sønn. Han våkner såvidt  om natten og om han gjør det er det bare å gi ham litt mat , så sover ham igjen uten noe gråting.

Jeg er jo også veldig heldig som har så mye familie og venner som vil hjelpe meg. Hver gang jeg er hjemme får jeg såvidt tid til å holde ham selv og det er rikke bare min side av familien som er gira på å få en bit av ham. Så selvom jeg aldri kan si at jeg har fått nok av ham, så er det alltid veldig deilig å få en bitte liten avlastning. Og rett som det er banker det en bestemor på døren og lurer på om hun får hjelpe til litt, det kan man ikke klage på.

Jeg føler at  jeg egentlig kan gjøre alt jen kunne før, kreves bare litt mer planlegging.

Det eneste som er litt rart er når folk snakker om hva de skal neste år, reise og oppleve ting. Men det  kan da vel absolutt jeg og!

Så jeg føler meg akkurat som den jeg alltid har vært , bare med en baby. Og det føles veldig veldig bra.

 Louise

5 kommentarer

ini95

10.apr.2011 kl.14:26

Så søt han er :)

Ida

10.apr.2011 kl.14:28

så søt han er : )

overvektigtenaaring

10.apr.2011 kl.14:30

Hei ! Jeg har start og blogge om mitt liv som overvektig tenåring, og jeg blogger om vekt, trening og kosthold. Håper du vill ta en titt innom, og kanskje bli fast leser?

eogtm

10.apr.2011 kl.14:39

så nydelig sønn du har =) Det går ikke ann å beskrive helt ut hvordan det er å være mor, man må oppleve det :-D

anncathrin89

12.apr.2011 kl.20:22

du snakker jo som at du er alene uten noen barnefar da

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits