om å være 19 år og gravid i forhold til..

 

Å være gravid er en 9 månders lang prosess. I startet av graviditeten benektet jeg det nok egentlig litt og ville ikke snakke om det. Hvis noen nevnte det ble jeg sint og det var ikke lov å snakke om. Det var nok fordi jeg ikke hadde blitt vant tanken selv, og det tok meg veldig lang tid  å "godta" det å kunne snakke om det i det hele tatt. Jeg hadde tatt et valg, et bevist valg. Men hodet mitt hadde fortsatt ikke blitt vant til tanken. Det har vært en 9 månders lang prosess, det er tiden jeg også har brukt på å bli klar til å dele det helt og kunne snakke helt åpent om det.

Familie. Familien min fikk vite om situasjonen før jeg hadde bestemt meg om hva jeg ville velge. Da fikk jeg bekreftet at de støttet meg uansett. Så foreldre har aldri vært noe problem, de har hjulpet meg masse. Spesielt moren min, uten henne vet jeg ikke om hvor trygg jeg hadde vært. Hun er verdens snilleste og har satt jeg minst like inn i dette som meg og funnet vogn, sete++ for meg!  Det har nok vært rart å vende seg til for dem, men de har bare vært veldig veldig snille mot meg. Faren min føler jeg at jeg har fått et bedre forhold til, og han gleder seg veldig over at det er en gutt. Ettersom han  har 4 jenter fra før av. Tror broren min også syns de er spesielt  stas med en gutt:)

Ellers har jeg fått masse hyggelige tilbakemeldinger fra tanter, onkler, kusiner og fettere. 10 siders langt brev, meldinger, telefoner, meldinger på face og gode klemmer:) HAHA tror bare farmor og farfar syns det er veldig tildlig å bli oldeforeldre, men de gleder seg:D

Jeg er veldig heldig som har en familie som er så snille mot meg hele gjengen:D

Venner. Jeg må si jeg gruet meg veldig til å fortelle det til noen venninner, for jeg vet at de er veldig(!) skeptiske til å bli gravid tidlig. Men det gikk overaskende greit, kanskje fordi jeg sendte en mld før og sa at det var noe jeg måtte fortelle og ikke ville høre noe negativt. Hvertfall så var de bare glade på mine vegne og selfølgelig litt sjokket.

Så måtte det jo komme en tid hvor "alle andre" skulle få vite om dette. Jeg hadde en plan om å klare å skule det, men sånne nyheter lekker:P. Jeg regnet egentlig med at folk kom til å tro at det hadde klikket fulllstendig for meg. Men der tok jeg feil, jeg er veldig overasket over hvor pent folk har tatt det. Ingenting å si på det. Har fått  så utrolig mange positive tilbakemeldinger av alle slags mennesker, både kjente og mindre kjente. Setter så utrolig pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg får, det har hjulpet veldig. Jeg har ikke hørt om noen som ikke er glade på mine vegne. sikkert mange som syns jeg er gal og dum, men det bryr jeg meg ikke om og de har jeg heller ikke hørt om. Selvom jeg kan skjønne at folk er skeptiske:)

Skole. Jeg er ikke dum, men vært veldig skole lei.Jeghar gjort ferdig 2 år på OHG og mangler ett år. Det skal jeg prøve å ta til høsten, men ikke på "vanlig" måte. Enten på bjørknes eller privatist. Kan være litt optimistisk å starte til høsten , ser hvordan det blir. "Verstefall" starter jeg bare etter jul. Litt kjipt å ikke ha gjort ferdig vgs , men vet nesten ikke om jeg hadde klart et år til på den skolen! Så jeg ligger bare et år etter, det er ikke noe stress. Har jo 92 venner som går i 2.klasse av forskjellige grunner:)

Russ. Russ er virkelig virkelig noe jeg ikke bryr meg om å gå glipp av. I fjor vår meldte jeg meg ut av bussen , fordi jeg var usikker på buss og alt styret rundt. Orket rett og slett ikke. Skulle egentlig bare være imidlertidlig , men viste seg å være et veldig riktig valg. Jeg syns nesten det er like greit å slippe, selvom det hadde vært gøy å være med å rulle en gang. Må først bare bli en ikke "fat chick" :P :):):) Blir rart i mai når alle slasker rundt fulle i de blå/rød skitne buksene sine og jeg vandrer rundt meg vogn.. hva skjedde?!DE første tegnene på mage


Her kunne man begynne å se det


4.5 månder på vei

:)

2 kommentarer

WOW

25.feb.2011 kl.15:45

Jeg er rett og slett imponert! Ikke bare skriver du bra, men du tar flotte bilder og du ser helt nydelig ut! Big ups :):):)

anonym

27.feb.2011 kl.00:05

Du virker veldig voksen! Har en følelse at dette kommer til og bli kjempebra:)

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits