Strekkmerker - Jeg er glad for gode gener:)

Strekkmerker er noe jeg virkelig ikke har vært noe redd for i det hele tatt... helt til alle begynte å snakke om det? visste så vidt hva det var jeg!

Moren min har født 5 barn og har flat mage uten et eneste strekkmerker, og det sies at strekkmerker er genetisk. Så jeg har aldri uroet meg noe for det, ikke tenkt på det engang helt til en dag jeg så meg i speilet og så masse røde streker, da fikk jeg litt angst. Men dagen etter sjekket jeg igjen og da var de borte.. så det var heldigvis ikke strekkmerker.

Etter denne lille "episoden" har jeg begynt å ta på en anti strekkmerke olje på magen som jeg kjøpte i Paris. Moren min anbefalte meg å ta det på for hun sa at det sikkert er deilig å masere magen inn med olje uansett, men jeg har ikke brukt den nesten i det hele tatt for jeg syns ikke den er så digg.

Men så var jeg på helsestasjonen og viste magen til jordmor og hun bare " åå du har jo ingenstrekkmerker jo" og sa at det var veldig vanlig å få når man er ung?? hjelp!!!

Så nå er det bare å hive på med masse strekkmerke olje, lite keen på det!!

Jeg kjøpte en parfyme og da fikk jeg med noen små prøver på en strekkmerke olje fra clarins, den var sykt digg! Absolutt å anbefale om man er gravid, til rompa eller bare som en god olje å ta på kroppen!! alt for å ikke få strekkmerker!!! har heldigvis ikke fått noen enda og håper de ikke klarer å lure seg frem på 4 dager... d hadde vært kjipt

 

hahah.. hvis du lurer på hva det er over navlen min er det arret/hullet(?) jeg fikk fra den gang jeg var ei litta jente og skulle ha piercing.. ikke så ment når man er gravid det arret der altså, men vanligvis ser man det egentlig ikke.

-Louise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Louise Hoff

Louise Hoff

19, Oslo

Velkommen til louisehoff.blogg.no . Jeg er en ung jente fra Oslo som tar deg med inn i min hverdag. En hverdag som ble brått endret 28.02.2011! Kontakt: Louise2201@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits